Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silia

Odejsc, czy zostac z nagle lagodnym agresorem

Polecane posty

Gość Silia

Temat "Strefynieznanej" zostal zablokowany wiec tu odpowiadam: odejsc jak najszybciej. Udowodnilas juz wiele razy mezowi, ze strachy na lachy, troche sie wezmie w garsc i dalej leci jak bylo. On kontroluje cie od poczatku zwiazku, a ty pozwalasz sie tyranizowac. Niestety, nie postawilas mu granic, np. zablokowanie kolegi na fb, bo on tak chcial, bylo wielkim bledem, zna cie dobrze i wie, ze na wszystko moze sobie pozwolic. Masz momenty, ze masz dosc, wtedy bywa grzeczny i smutny, przeprasza mowiac jednoczesnie, ze ty tez ponosisz wine i ze o b o j e musicie sie zmienic. No wlasnie, ty musisz po prostu zyc tak jak on chce, wtedy wpadnie na pomysl, ze ty jednak myslisz o innych mezczyznach, najchetniej kontrolowalby tez twoje mysli. Dziwie sie, ze juz dawno nie zauwazylas, ze facet jest chorobliwie zazdrosnym tyranem.

Gość Strefanieznana

Ojej, nie wiem czemu został zablokowany, to moje pierwsze kroki na forum i może coś nie tak zrobiłam. Ciężko podjąć decyzję, kto tego nie przeżył ten nie wie. A tym bardziej jest ciężej, kiedy mąż zachowuje się jak najukachanszy facet na świecie. Do tego osoby, które wiedzą, jak naprawdę jest między nami i wiedzą o kilku jego agresywnych zachowaniach, mówią, że skoro się zmienił, to zrozumiał wszystko i już będzie dobrze. Tylko ja nie wiem, czy to o rozum tu chodzi, czy raczej problemy psychiczne...wszyscy widzą jak on się stara wszystko naprawić, a ze mnie taka zolza nieczula... 

Gość Sylwia
4 godziny temu, Gość Silia napisał:

Temat "Strefynieznanej" zostal zablokowany wiec tu odpowiadam: odejsc jak najszybciej. Udowodnilas juz wiele razy mezowi, ze strachy na lachy, troche sie wezmie w garsc i dalej leci jak bylo. On kontroluje cie od poczatku zwiazku, a ty pozwalasz sie tyranizowac. Niestety, nie postawilas mu granic, np. zablokowanie kolegi na fb, bo on tak chcial, bylo wielkim bledem, zna cie dobrze i wie, ze na wszystko moze sobie pozwolic. Masz momenty, ze masz dosc, wtedy bywa grzeczny i smutny, przeprasza mowiac jednoczesnie, ze ty tez ponosisz wine i ze o b o j e musicie sie zmienic. No wlasnie, ty musisz po prostu zyc tak jak on chce, wtedy wpadnie na pomysl, ze ty jednak myslisz o innych mezczyznach, najchetniej kontrolowalby tez twoje mysli. Dziwie sie, ze juz dawno nie zauwazylas, ze facet jest chorobliwie zazdrosnym tyranem.

Nie wiem czy ten temat to provo ale mój np wcale nie jest zazdrosny i nie mam na fb żadnych kolegów nikogo nie muszę blokować i nikt mi nie rozwiązuje.Teraz Rafał jest w Grecji i to ja mu wygrania ci to ma za serduszka na fb.Był tytanem jak chciał się uwolnić do  kochanki..zresztą ' On jest tak wychowany.Lecę bo mam wykłady od 8.00

Gość Sylwia
17 minut temu, Gość Strefanieznana napisał:

Ojej, nie wiem czemu został zablokowany, to moje pierwsze kroki na forum i może coś nie tak zrobiłam. Ciężko podjąć decyzję, kto tego nie przeżył ten nie wie. A tym bardziej jest ciężej, kiedy mąż zachowuje się jak najukachanszy facet na świecie. Do tego osoby, które wiedzą, jak naprawdę jest między nami i wiedzą o kilku jego agresywnych zachowaniach, mówią, że skoro się zmienił, to zrozumiał wszystko i już będzie dobrze. Tylko ja nie wiem, czy to o rozum tu chodzi, czy raczej problemy psychiczne...wszyscy widzą jak on się stara wszystko naprawić, a ze mnie taka zolza nieczula... 

A czemu zołza?Mój przestał być agresywny jak go raz drugi trzeci postraszylam policja no i chyba przestał cpać bo przy tym to miał najczęściej odpaly. Myślę ze to jest kwestią psychiki bo jego matka nie capie a też jej odwala równo.Jest strasznie niezrownowazona .Przedwczoraj nazwała mnie wdową .Chore.Dziś własnej córce przez wideo rozmowę powiedziała ze bez flaczki ma się w Polsce nie pokazywać.A on w jaki niby sposób się stara naprawić?

Gość Sylwia

*nikt mi ne rozkazuje ,zresztą sprobowalby tylko.!Jesteśmy dorośli! Ponadto ja mam 100 razy więcej rozumu niż on..A faceci mnie nie interesują.

Gość Sylwia

Zmienił się ?zrozumiał?Jakoś nie zauważyłam.Raczej pobal się policji.Przepraszam do dziś nie usłyszałam a kochanki jak miał tak ma nadal i dodatkowo z dzieckiem w drodze.Tak jak to ktoś powiedział,,tacy ludzie nie zmieniają się nigdy"

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Sylwia napisał:

Zmienił się ?zrozumiał?Jakoś nie zauważyłam.Raczej pobal się policji.Przepraszam do dziś nie usłyszałam a kochanki jak miał tak ma nadal i dodatkowo z dzieckiem w drodze.Tak jak to ktoś powiedział,,tacy ludzie nie zmieniają się nigdy"

ty sie sylwia lepiej przymknij

wystarczajaco krzywd narobilas w tvn-owskim serialu 🤣?

i probujesz syfu robic jeszcze po internetach kafeterianom hahahah

Gość Sylwia
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

ty sie sylwia lepiej przymknij

wystarczajaco krzywd narobilas w tvn-owskim serialu 🤣?

i probujesz syfu robic jeszcze po internetach kafeterianom hahahah

Krzywd?co Ty pieprzysz?Chyba mówisz o sobie!I przemyka to się okna i drzwi a na końcu twój....dokoncz sobie!patolko.Syn to dopiero mogę zrobić jak nie skończysz wypisywać tych bredni!

Gość Sylwia

Syf to dopiero zobaczysz.Ostrzegam.

Gość Provo jak nic

Pani z urodzonej w ok. połowie lat 90tych ;-) 

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość Provo jak nic napisał:

Pani z urodzonej w ok. połowie lat 90tych 😉

No raczej ze provo.Nie mam czasu na durnoty.Mam jutro zajęcia od rana i muszę się wyspać.

Gość Sylwia
8 minut temu, Gość Provo jak nic napisał:

Pani z urodzonej w ok. połowie lat 90tych 😉

I chyba nie muszę pisać która bo wszyscy wiedzą.:-)Chorą babą.

Gość gosc
44 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Syf to dopiero zobaczysz.Ostrzegam.

takie furiatki to powinno sie w ciasnych klatkach trzymac 😄 

Gość ech

Typowa kobieta. Faceta, który ją kontroluje, nie szanuje jej i nie obchodzą go jej potrzeby kocha, a faceta, któremu na niej zależy ma gdzieś. Nawet mi was nie żal. Skoro tak bardzo to lubicie, to sobie bądźcie z tymi bad boyami. Tylko potem nie miejcie pretensji do wszystkich wokół i nie piszcie, że nie ma normalnych facetów.

Paradoks kobiety - walczy o "równouprawnienie", a jednocześnie uwielbia tych największych seksistów i gardzi tymi, którzy szanują kobiety.