Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kssk

Nie rozumiem glupoty Polek

Polecane posty

Gość kssk

Kompletnie nie znaja kultury arabskiej, ale i w Polsce tak jest, wiekszosc bab nie potrafi myśleć niestety.Jest cholernie głupia a do tego naiwna.

Moja koleżanka bierze ślub z arabem.Powiedziałam jej-zabezpiecz sie,nie masz gwarancji,ze po wyjezdzie do jego kraju nie zabierze Ci paszportu i nie zmieni sie w tyrana jak wszyscy Arabowie.Przeciez gdyby byli tacy na miejscu to wiekszosc kobiet by nie wyjechala, kazda myslala ze jest wspanialy, ze sie kochaja i jak to sie skonczylo w wiekszosci przypadkow???

Jasne wyjatki sa wszedzie ale u nich sa inne zasady, ja znam tą kulturę bo moj ojciec jest Arabem i bogu dzieki zwiał gdzies i wychowywałam sie w Europie.

A ta ...ka bierze slub, nic nie wymaga, bo Arabki wiadomo ze nie wyjda za maz bez pokaznej sumy pieniedzy i oddzielnego mieszkania,a Europejki to zwykla oszczednosc, zadna milosc.A ta nie, mowi ja nie jestem prosty/tutka, to tlumacze ze nie moze oceniac przez europejski pryzmat,tam jest inaczej i to nie jest postrzegane w ten sposob. Juz tutaj jej robi sceny zazdrosci o nic a co bedzie w tym egipcie to ja nie wiem, czy w ogole ja zobacze żywą.Kiedy wy w koncu zmadrzejecie i zrozumiecie że Arabowie nie są w stanie pokochac Europejek??Oni od początku mamią,ale swoje myslą i nie kierują się żadną miłoscia.U nich to pojęcie nie istnieje...ale wilk przebiera sie za owcę, wchodzi w stado i pożera ślepe owieczki...