Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona

Ryzyko ciąży - bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Zaniepokojona

Witam, 

Od 15 października biorę antybiotyk Cipronex (ze względu na tzw. ''zieloną bakterię'' na paznokciu oraz lekarz powiedział, że nie zaburza on działania tabletek anty) a od 18 października zaczęłam brać nowy blister tabletek anty Naraya (biorę je od lutego 2019), natomiast 19 października doszło do stosunku z partnerem, gdzie w trakcie partner powiedział, żebym z niego zeszła bo coś jest nie tak z prezerwatywą. Gdy zeszłam okazało się, że prezerwatywa została w pochwie ale dało się ją normalnie, bez problemu wyciągnąć, partner powiedział, że nie czuł, żeby wchodził we mnie bez prezerwatywy tylko w trakcie mojego schodzenia z niego dopiero się zsunęła prezerwatywa. Partner nie doszedł w prezerwatywie, tylko poza nią i poza pochwą już później. Moje pytanie brzmi, czy w takiej sytuacji jest możliwe zajście w ciąże?

Pozdrawiam

Gość Spokojna

Nie bardzo wiem po co tak się trujesz tymi tabletkami, sperma nie jest znowu taka niesmaczna idzie przeżyć, przyzwyczaisz się szybko, a i partner będzie zadowolony, bez gumy zawsze lepiej, na przyszłość 69 i spokój.

Pa, pilnuj tylko chłopa by się nie szlajał.

Gość Zaniepokojona

Prosiłabym o normalną odpowiedź, bo widać raczej po moim pytaniu, że nie bardzo chce zajść w ciąże akurat w tym momencie, mimo, że wiem, że uprawiając seks są konsekwencje. 

Gość kobietawpigulce pl

Moim zdaniem ryzyko jest, bo nikt tak naprawdę nie wie kiedy prezerwatywa się zsunęła. Czy wie Pani  ilu dniowe ma cykle?  W którym dniu cyklu doszło do zbliżenia? 

Gość Sandra

ja zawsze przy przeziębieniu czy braniu antybiotyków sprawdzam sobie czy nie mam owulacji bo pigułki ją blokują, a używam łatwego i taniego testu wielokrotnego ze śliny afrodyta, polecam takie rozwiązanie