Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita

Za jaką kwotę poszlybyście do łożka

Polecane posty

Gość Konfederacja. W.i N.
54 minuty temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Myślę że nie do końca wiesz co mówisz. Jednej na 10 tys. być moze nie kupi, reszta jest na sprzedaż a kwestią jest jedynie cena.

Kim ty jesteś, że zadajesz tak trudne pytanie ? Jakie posiadłeś albo posiadłaś wychowanie ?

Gość Należy sie
39 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Nie mówię o byciu kobietą do towarzystwa, mówię o jednorazowym seksie z przystojnym, mądrym, ZDROWYM menem za ... 2 miliony zł.

Nieee, chyba że to mój mąż to niech daje:)  Nie jestem prostytutką i nigdy nie nie będę. To najgorszy Soft ludzi.ja nie wiem jak oni później żyją. 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Życie. Wystarczy że widzę jak  9.999 z was się szanuje.

Ja bym nie poszła za żadną kwotę zbyt mocno siebie cenię i szanuję!Ponad to nie zaprzedam duszy diabłu przez łamanie Bozych Przykazań bo wizja życia wiecznego u Boku Boga Ojca i Jezusa Chrystusa po śmierci jest dla mnie najcenniejszą.Nie ma takiej kwoty która by kupiła moje ciało i moją duszę.Mam zasady moralne.Pieniądze są dla mnie rzeczą nabytą bez wartości.Wartością samą w sobie jestem ja i nie ma nic cenniejszego w zamian.Nie ma takiej ceny.

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Kim ty jesteś, że zadajesz tak trudne pytanie ? Jakie posiadłeś albo posiadłaś wychowanie ?

Starszym ale nie starym człowiekiem, z dużym doświadczeniem życiowym. Wystarczy?

Gość facet
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja bym poszła, bo nie widzę w tym nic złego. Musiałby tylko być czysty i mieć zaświadczenie, że zdrowy. Seks jest przyjemny, a że komuś podoba się moje ciało to dla mnie komplement. Dla mnie to tylko zabawa. Jeśli ktoś nie ma na to ochoty, to rozumiem, bo nie wszystko się lubi. Ale śmieszą mnie wielkie komentarze o moralności i bla, bla, bla. Lubisz seks, to jesteś najgorsza. Tak często piszą faceci, którzy mają kompleksy i boją się, że nie zaspokoją kobiety. Albo nie mają odwagi kogoś zdobyć. I sobie wmawiają, że kobieta to ta zła, bo powinna być szarą myszką, która ma się męczyć z jakimś zakompleksionym łosiem, udawać, że seks nie jest przyjemny i nie interesują ją faceci dobrzy w te klocki 😛 

Moje wartości to przyjaźń, rodzina (nie mam męża), bycie dobrym dla zwierząt, szanowanie i tolerowanie innych. Taka zwykła życzliwość, otwartość, szczerość, troska o innych, itp...

A z moim ciałem mogę robić co chcę, jeśli jest ładne i fajny facet chce się zabawić i za to zapłacić to czemu nie 🙂 nie odbiera mi to godności. Ciało to tylko ciało. Liczy się dusza. 

Obserwuję to form i to jedna z najlepszych wypowiedzi ostatnio. Po prostu rozsądna i normalna. Pozdrawiam Cię.

Gość jasne
1 minutę temu, Gość facet napisał:

Obserwuję to form i to jedna z najlepszych wypowiedzi ostatnio. Po prostu rozsądna i normalna. Pozdrawiam Cię.

rozsądna szma..ta byle skorzystać

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Trudne dla kogo ?Dla tych co mają zasady moralne to bardzo prosta jest odpowiedź i jest tylko jedna .Nie ma takiej ceny.Człowiek ma swoją godność której nie można kupić sprowadzając go do roli szmaty do podlogi czy prostytutki.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Trudne dla kogo ?Dla tych co mają zasady moralne to bardzo prosta jest odpowiedź i jest tylko jedna .Nie ma takiej ceny.Człowiek ma swoją godność której nie można kupić sprowadzając go do roli szmaty do podlogi czy prostytutki.

no popatrz a facet z postu wyżej zachwycił się rozsądna co by się sprzedała, a co, bo to jej ciało.Tylko weźcie Panowie pod uwagę,że taka z wartościami moralnymi też może lubić seks i sprawia jej to przyjemność, ale to nie znaczy,że może ją mieć każdy,chętny.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość jasne napisał:

rozsądna szma..ta byle skorzystać

Ona nie rozumie o czym pisze.Wlasnie .Liczy sie dusza wiec te co maja zasady moralne nigdy nie dokonają Codzołostwa bo przepadlo by im Życie wieczne.Cdzolostwo to grzech ciężki.

7 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Starszym ale nie starym człowiekiem, z dużym doświadczeniem życiowym. Wystarczy?

Wystarczy.  Jednak innym tropem podążam, po którym wciąż uważam, że zadanie takiego pytania więcej szkodzi.   Miło było dostrzec wypowiedzi o szacunku do siebie i wartościach moralnych.

Gość Wiem co mówię

PRZECZYTAJCIE SOBIE WYPOWIEDŹ  Nenesh, to jest BARDZO mądra wypowiedź, nie to co wasze paplanie.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

no popatrz a facet z postu wyżej zachwycił się rozsądna co by się sprzedała, a co, bo to jej ciało.Tylko weźcie Panowie pod uwagę,że taka z wartościami moralnymi też może lubić seks i sprawia jej to przyjemność, ale to nie znaczy,że może ją mieć każdy,chętny.

Jej cialo jest świete dlatego nie splami jej obrzydliwoscia i grzechem nieczystosci .Zakochane w Bogu osoby nie czują potrzeby kopulacji.To zadna przyjemnosc miec kawalek flaka w swoim swietym ciele.Cialo jest świątynia duszy a dusza należy do Boga..więc ciało również.Jeśli przysięga się przed Bogiem czystość i wierność to nawet nie czuję się potrzeby do jakiego oblesnego sexu.

28 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja nie wiem czy to można nazwać sprzedawaniem się, ale od dwóch lat uprawiam seks bez żadnych zobowiązań.l

Ty nie wiesz, ale ludzie z wartością człowieka wiedzą. Ty natomiast nie masz wartości człowieka. Masz wartość szmaty.

Gość fakt
Przed chwilą, Gość Wiem co mówię napisał:

PRZECZYTAJCIE SOBIE WYPOWIEDŹ  Nenesh, to jest BARDZO mądra wypowiedź, nie to co wasze paplanie.

taka mądra,że nie wie czy jakby życie jej nie sprowokowało to się nie odda.Wow!!mądrzejsze są dla mnie te co piszą,że znają siebie na tyle,że wiedzą,że nikt ich nie kupi.Znam jedną biedną Panią, co jej się życie pozmienialo jak mąż odszedł.Została sama z trójką dzieci, uczciwie pracowała, wieczorami sprzątała a nigdy nie splamiła się by szybko i łatwo zarobić du=pą.I takie kobiety szanuje,a nie takie co myślą,ojeja nie wiem co zrobiłabym bo jeszcze nie sprawdzałam się w takiej roli.

Gość akimuszki666ppp
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ja bym poszła, bo nie widzę w tym nic złego. Musiałby tylko być czysty i mieć zaświadczenie, że zdrowy. Seks jest przyjemny, a że komuś podoba się moje ciało to dla mnie komplement. Dla mnie to tylko zabawa. Jeśli ktoś nie ma na to ochoty, to rozumiem, bo nie wszystko się lubi. Ale śmieszą mnie wielkie komentarze o moralności i bla, bla, bla. Lubisz seks, to jesteś najgorsza. Tak często piszą faceci, którzy mają kompleksy i boją się, że nie zaspokoją kobiety. Albo nie mają odwagi kogoś zdobyć. I sobie wmawiają, że kobieta to ta zła, bo powinna być szarą myszką, która ma się męczyć z jakimś zakompleksionym łosiem, udawać, że seks nie jest przyjemny i nie interesują ją faceci dobrzy w te klocki 😛 

Moje wartości to przyjaźń, rodzina (nie mam męża), bycie dobrym dla zwierząt, szanowanie i tolerowanie innych. Taka zwykła życzliwość, otwartość, szczerość, troska o innych, itp...

A z moim ciałem mogę robić co chcę, jeśli jest ładne i fajny facet chce się zabawić i za to zapłacić to czemu nie 🙂 nie odbiera mi to godności. Ciało to tylko ciało. Liczy się dusza. 

🤗 Ja uwazam podobnie.. pozdrawiam 

Gość wowo
Przed chwilą, Gość akimuszki666ppp napisał:

nastepny dupo=dajek

2 minuty temu, Gość akimuszki666ppp napisał:

niczego nie uważasz, ty  tylko kupiłaś opinię, którą ci podsunęli żydzi.

Gość sema95@o2.pl

chetnie spotkam sie dzis  z pania z okolic kielc. jestem zadbanym 34 latkiem

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Przestań, to tylko twoje wyobrazenia 😄 Real by twoje myśli skorygowal 🙂

Real już je skorygował.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość burza w mieście napisał:

Ktoś pisał że 1/ 10 000 - widocznie obracasz się w środowisku gdzie jest dużo takich kobiet. Nie wszystkie są zepsute i mają Kręgosłup Moralny- wiem co pisze.

Tylko mu współczuć. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Z moim ciałem mogę robić co chcę, zgadza się, tylko, nie wszystko wypada i nie wszystko jest dobre. Moje ciało jest bezcenne i żaden facet nie może się nim zabawiać, za żadną kwotę, bo nie jest na sprzedaż. Nie promuj kurestwa, bo jest to obrzydliwe. Jesteś facetem, mentalnym zerem. 

Gość gość
8 godzin temu, Gość hahahahahahahaha napisał:

ideał to by cię za darmo nie chciał 

a ciebie nawet odpad genetyczny

Gość gość
8 godzin temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Życie. Wystarczy że widzę jak  9.999 z was się szanuje.

Nie każdy jest twoją matką.

Gość gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tylko weźcie Panowie pod uwagę,że taka z wartościami moralnymi też może lubić seks i sprawia jej to przyjemność, ale to nie znaczy,że może ją mieć każdy,chętny.

Otóż to.

Gość gość

Za żadną. Świetnie znam swoją wartość i nie ma takiej ceny.

Gość Kusiciel
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Za żadną. Świetnie znam swoją wartość i nie ma takiej ceny.

Ha ha ha ha ha ha ha.

Gość Lola114

Zacznijmy od tego ze kazda poszlaby za kromke chleba gdyby byla glodna lub jej dzieci bylyby glodne..mowicie ze nie, ze nigdy? A co jak juz od tygodnia nie jecie, albo wasze dziecko nie je od tygodnia i jedyna szansa przetrwania jest..no wiecie..

Gość Lola114

Po drugie, wszystko jest kwestia ceny..bo mowicie ze nie, nigdy, a co jesli ktos zaoferowalby 1000 000 $? Ciagle nie? A co jesli 10 milionow? I tak mozna dalej i dalej. Wszystko jest zawsze kwestia ceny..

Gość M...@
29 minut temu, Gość Lola114 napisał:

Po drugie, wszystko jest kwestia ceny..bo mowicie ze nie, nigdy, a co jesli ktos zaoferowalby 1000 000 $? Ciagle nie? A co jesli 10 milionow? I tak mozna dalej i dalej. Wszystko jest zawsze kwestia ceny..

Nadal NIE, nie mogłabym patrzeć na siebie. Są inne formy pozyskania pieniążków na chleb. Chciwość nie wchodzi w grę.