Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega_doł

Jak zaimponowac kobiecie z bogatego domu bedac zwyklym chlopakiem z blokowisk ? cz2

Polecane posty

Gość mega_doł

Ktos mi zablokowal temat wiec pisze dalej.

Jak radzic sobie z ludzmi ,ktorzy probuja cie oczernic za plecami.Tzn probuja zrobic z ciebie patole tylko dlatego,ze pochodzisz z klasy robotniczej  a oni sa z bogatych rodzin ?

Gość gość

To co oczerniają w Tobie jest tym czego im brakuje. Może być to luz, spontan. Pomyśl. 

Gość mega_doł
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To co oczerniają w Tobie jest tym czego im brakuje. Może być to luz, spontan. Pomyśl. 

Ale pisalem ci ,ze oni  klepia jej,ze beda ja bił i moje ulubione "łobuz kocha najmocniej".... serio

Gość gość
6 minut temu, Gość mega_doł napisał:

Ale pisalem ci ,ze oni  klepia jej,ze beda ja bił i moje ulubione "łobuz kocha najmocniej".... serio

Dlaczego tak mówią? Podpadłeś im czymś? A ta dziewczyna ma swój rozum w ogóle? Według mnie najwięcej zależy od tego, czy w ogóle się jej podobasz

Gość mega_doł
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Dlaczego tak mówią? Podpadłeś im czymś? A ta dziewczyna ma swój rozum w ogóle? Według mnie najwięcej zależy od tego, czy w ogóle się jej podobasz

Chyba tym,ze ja podrywam

Gość Kacper

Ktoś wyżej dobrze napisał. To jej się masz podobać, nie bananom

Gość Gość

Nie licz na to że zupełnie tobie obce towarzystwo zaakceptuje osobę z innej dla niego planety zwlaszcza to bananowe. Po co się pchać w obce środowisko? Zawsze będą nieprzychylni nawet jeśli ona z Tobą postanowi być z początku. I tak to się rozdupczy bo w końcu nie wytrzyma presji swoich znajomych i zacznie zauważać że się różnicie. Takie rzeczy jak żebrak i księżniczka tylko w filmach. Poszukaj kogoś ze swojej ligi.