Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mss

Smutno mi jak on sie upokarza

Polecane posty

Gość mss

facet powiedzial moze byc nawet tylko kochankiem w ukryciu albo opcja zapasowa zeby mnie nie stracic. kurde zal mi sie go zrobilo...ja w zyciu bym tak nie powiedziala

Gość A bardzo chce
Przed chwilą, Gość mss napisał:

facet powiedzial moze byc nawet tylko kochankiem w ukryciu albo opcja zapasowa zeby mnie nie stracic. kurde zal mi sie go zrobilo...ja w zyciu bym tak nie powiedziala

A jeśli nie może inaczej bo w domu dzieci żona?

Gość anon

śmierdzi zdrajcą aż przez ekran przebija, olej dupka

Gość gość
4 minuty temu, Gość mss napisał:

nie wywyższaj się, pomyśl ile żon przemilcza upokorzenia

Gość Obrzygać i zakopać
Przed chwilą, Gość gość napisał:

nie wywyższaj się, pomyśl ile żon przemilcza upokorzenia

No właśnie, są i takie hooje którzy mówią że żona mobbing stosuje a tak naprawdę to oni to robią. Jak nazwać takiego hooja?

Gość mss

i co myslicie , ze dowartosciowuje mnie porownywanie sie do innych i wypadanie lepiej na ich tle ?

on jest kawalerem, ja panna w nieformalnym zwiazku ale nie chce go .. po prostu. bylam sama i go nie chcialam, mam kogos tez nie chce a on sie ludzi ze moze kiedys...

Gość Gość
29 minut temu, Gość mss napisał:

i co myslicie , ze dowartosciowuje mnie porownywanie sie do innych i wypadanie lepiej na ich tle ?

on jest kawalerem, ja panna w nieformalnym zwiazku ale nie chce go .. po prostu. bylam sama i go nie chcialam, mam kogos tez nie chce a on sie ludzi ze moze kiedys...

Biedny, miałam takiego adorator i trwał w zawieszeniu 9 lat. Wreszcie kogoś poznał.