Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madam

Jak wchodzicie w nowe związki? Pytanie do kobiet i mężczyzn

Polecane posty

Gość Madam

Jak to się dzieje? Czy jest to kompletny przypadek czy szukacie kogoś do związku? A jeśli szukacie to w jaki sposób i gdzie? Czy chodźcie na imprezy, odswiezacie stare znajomości, czy przez internet. Mam z tym kłopot, ponieważ skończyłam wieloletni związek i nie wiem jak za to się zabrać. Dudatko wo znajomi ułożyłi sobie życie, więc wspólne wyjścia odpadają. 

Gość Gość

Zawsze samo się trafiało. Nigdy nie szukałam. Praca, uczelnia czy podryw z ulicy (raz tylko uległam o się umówiłam, ale zaczepia a byłam często),w pociągu, czy kolega szwagra po wizycie u siostry, wszędzie może się poznać ciekawą osobę. 

Gość Gość

Notmalnie.  Umawiasz sie z kims przez intwrnet, nie musi byc wielka milosc aby koles byl w miare. Gdzies idziecie i tam mozesz poznac kogos jto ci sie podoba.

Gość gosc
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Notmalnie.  Umawiasz sie z kims przez intwrnet, nie musi byc wielka milosc aby koles byl w miare. Gdzies idziecie i tam mozesz poznac kogos jto ci sie podoba.

czyli umawiasz sie z jednym facetem, by przez niego poznac innych?

Gość Kiss

Dwaj poprzedni poznali mnie przypadkiem i poderwali, obecnego ja zaczepiłam, ale nie miałam planów związkowych :)