Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Karina

Cześć, prosze o pomoc ponieważ dzisiaj jestem dwa dni po terminie miesiączki a jej nie ma. Dodam jeszcze że zawsze przed okresem bolal mnie brzuch i piersi... tym razem nic sie nie dzieje i wydaje mi sie mam wiecej śluzu mlecznego ale nie sa to duze ilości. W dni płodne umawialiśmy seks z chłopakiem ale w prezerwatywie, wytrysk mial miejsce poza pochwą, na moj brzuch. Na dzien następny braliśmy razem prysznic i moj chłopak doszedł i sperma poleciała na rękę i brzuch i może z woda mogła spłynąć w okolice pochwy. Wiem że do zapłodnienia powinien byc wytrysk w pochwie z odpowiednim ciśnieniem ale na niektórych forach dziewczyny piszą takoe historię ze zastanawiam sie czy czasem i mi nie przydarzyła sie jakim cudem taka sama historia... Bo trochę były problemy z założeniem prezerwatywy( o dziwo po praz pierwszy po dwoch latach moj chłopak nie mógł założyć) , i słyszałam ze może tym preejakulatem wysmarowal przez przypadek zewnętrzną czesc prezerwatywy ktora potem była we mnie. I czy takie plemniki były by zdolne zapłodnic w dni płodne...

Kobitko. To tylko dwa dni. Siostrę mojego partnera spóźniał się okres 3 miesiace. I nie, nie była w ciąży.

Poczekaj. Na miesiączkę mają różne czynniki jak np.: stres lub dieta. Poza tym to raczej nie możliwe abys była w ciąży.

Pozdrawiam

Gość Karina

Niebieska_Panda Dziękuję za odpowiedź ^^, niektórzy tutaj tylko plują jadem a nikt ni chce pomóc 🤷‍♀️

Gość kobietawpigulce pl

Opóźnienie miesiączki do 7 dni jest normalne. Po tym czasie lepiej udać się do ginekologa i poznać przyczynę. Czy robiła Pani test z porannego moczu w dniu spodziewanej miesiączki? Dobrze by było też unikać zbliżeń w dni płodne jeśli nie chce Pani począć dziecka.

Pozdrawiam!

Gość ada

Ja jestem w 35 dniu cyklu i okres spoznia sie 7 dzien. Mialam w tym miesiacu duzo bardzo duxo stresu do tego choroba wiec mam nadzieje ze to to. Testu boje sie zrobic

Gość Gosia

2 dni to jeszcze nie spóźnienie, ale jak będziesz sie denerwowała to na pewno nie pomożesz sobie bo stres również wpływa na miesiączkę, a skąd pewność że seks był w dni owulacji? jakoś to kontrolujesz? ja używam testera ze śliny afrodyta i wiem dokładnie co i jak, może spróbuj jakimś testem?

Gość Anastazja

możesz stosować dodatkową antykoncecje ja stosuje prezerwatyw i w dni płodne wkładkę Diafragme Caye jak mamdni płodne