Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @Marylka

Błazny zawsze spełniały ważną rolę w państwie. Należy to docenić także w przypadku Jachiry i jej podobnych.

Polecane posty

Gość @Marylka

Jachira aktoreczka!?.Przecież to clown -pustak. Polski Sejm staje się pomału forum dla błaznów i komediantów! achira to obraz całego POKO

Gość @moon

Jestem od piątku w posiadaniu autentycznych, ekskluzywnych nudli Klaudi Jachiry. 19 sztuk, w tym 5 odważnych z zainstalowanym dildosem. Mogę się wymienić za inne ekskluzywne materiały.

Gość GOŚĆ
2 godziny temu, Gość @moon napisał:

Jestem od piątku w posiadaniu autentycznych, ekskluzywnych nudli Klaudi Jachiry. 19 sztuk, w tym 5 odważnych z zainstalowanym dildosem. Mogę się wymienić za inne ekskluzywne materiały.

Się nie wymieniaj tylko wrzucaj na jakiegoś hosta.Niech ta tępa zipa będzie doszczętnie skompromitowana.

Gość gość

Klaudia Jachira jest bojowniczką dobrej sprawy, przeciwko podłej sprawie. Warto ja oglądać i słuchać. Mówi prawdę.

Niestety trolle pisowskie atakują JĄ bo się JEJ po prostu boją, boja się prawdy!!!

Gość gość
1 godzinę temu, Gość GOŚĆ napisał:

Się nie wymieniaj tylko wrzucaj na jakiegoś hosta.Niech ta tępa zipa będzie doszczętnie skompromitowana.

juz wystawiłeś rachunek MS ?!

Gość Kupik
21 minut temu, Gość gość napisał:

Klaudia Jachira jest bojowniczką dobrej sprawy, przeciwko podłej sprawie. Warto ja oglądać i słuchać. Mówi prawdę.

Niestety trolle pisowskie atakują JĄ bo się JEJ po prostu boją, boja się prawdy!!!

jakira jest upośledzonym i brzydkim babskiem, nie mówi żadnej prawdy tylko obraża i grozi, a tępe lewactwo jak widać gawno wie i gawno rozumie, ale jak ktoś wulgarnie atakuje innych to wg lewactwa z automatu mówi prawdę

Gość gość Z
22 minuty temu, Gość Kupik napisał:

jakira jest upośledzonym i brzydkim babskiem, nie mówi żadnej prawdy tylko obraża i grozi, a tępe lewactwo jak widać gawno wie i gawno rozumie, ale jak ktoś wulgarnie atakuje innych to wg lewactwa z automatu mówi prawdę

Sprostowanie. Jest z deka upośledzona, coś jak Anna Żelazna z Mam Talent, ale brzydka nie jest. Dalej już napisałeś całą prawdę, wystarczy być wulgarnym antyKaczorem i reszta antyPiSu orgazmu dostaje. I nikt się jej nie boi, traktują ją jak błazna, ot co 😛