Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Zadna dziewczyna na poziomie na ciebie nie spojrzy...

Polecane posty

Gość gosc

tylko same d e b i l k i z patologii.Przykre ale prawdziwe.

Gość Dytka

Zawsze gustował w łatwych z patologii, bo były najgłupsze. Od najmłodszych lat. Mądra by go nie chciała.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Dytka napisał:

Zawsze gustował w łatwych z patologii, bo były najgłupsze. Od najmłodszych lat. Mądra by go nie chciała.

Otoz to.

Gość Sponsor patologii

Dlatego latasz za nim po kafe😂 Oj zadek piecze😊

Gość Dytka
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Otoz to.

Ja też dużo musiałam zrozumieć. I też byłam głupia i zaślepiona miłością. Teraz zmądrzałam i wiem, że mam prawo mieć wymagania i to co on od siebie oferuje (czyli nic), już mi nie imponuje. Mam prawo oczekiwać więcej. I są mężczyźni którzy są w stanie moje oczekiwania spełnić. Kobieta powinna zawsze ustawiać poprzeczkę jak najwyżej i niech wygra ten, który jej dosięgnie.

Gość Prawda81

WYSTARCZY MIEC DUZO KASY...Tylko w tym jest problem i zawsze byl i w niczym innym a swoje bajeczki ze facet jest taki czy smaki to wciskajcie innym.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Dytka napisał:

Ja też dużo musiałam zrozumieć. I też byłam głupia i zaślepiona miłością. Teraz zmądrzałam i wiem, że mam prawo mieć wymagania i to co on od siebie oferuje (czyli nic), już mi nie imponuje. Mam prawo oczekiwać więcej. I są mężczyźni którzy są w stanie moje oczekiwania spełnić. Kobieta powinna zawsze ustawiać poprzeczkę jak najwyżej i niech wygra ten, który jej dosięgnie.

Problem w tym, że facetom się nie chce mierzyć "z poprzeczką". Oni nie lubią się wysilać.

Gość Dytka
8 minut temu, Gość gość napisał:

Problem w tym, że facetom się nie chce mierzyć "z poprzeczką". Oni nie lubią się wysilać.

No to niech spadają jak im się nie chce. U mnie jest poprzeczka wysoko i niech się wysili ten, który bardzo tego chce. Tylko dla takiego mężczyzny i ja będę skłonna do wielu życiowych poświęceń. Cie-nia-som dzię ku ję.

Gość Konfederacja. W.i N.
16 minut temu, Gość gość napisał:

żeby mierzyć się z poprzeczką trzeba mieć blokadę przed ...eczką!

Gość gosc
23 minuty temu, Gość Dytka napisał:

prrrrt a zegar tyka

Gość Gosc
18 minut temu, Gość gosc napisał:

prrrrt a zegar tyka

A tobie się wydaje że dosięgnąłeś, same pyszalki

Gość anon
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A tobie się wydaje że dosięgnąłeś, same pyszalki

Oczywiście że, nie dosięgnąłem. Szkoda skakać do czegoś co i tak jest poza moim zasięgiem 😛

Gość Tyle

Z czasem ja problemu nie mam ale ty widzę tak i ni tylko z czasem