Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa

Zmieniłem zdanie o mojej kobiecie.

Polecane posty

Gość jaa

Jestem z dziewczyną już 3 lata, generalniee ma wady ale zdanie mam o niej dobre. Ma cechy typu kłotliwość itd. ale spoko ogolnie.

Ostatnio na imprezie ze znajomymi rozmowa byla o zarobkach i ze ktoś tam zarabia 20 tys. zł miesięcznie i że ciekawe co on robi. A moja dzewczyna wypaliła z tekstem "a co to za roznica co on robi, wiesz ile to jest 20 tysięcy miesiecznie, co za różnica"... Troche dziwnie to zabrzmialo..

Czy ogolnie kobiety są takie zdzirowate troche... Moj kumpel dobry kupil mieszkanie i auto ostatnio i zauwazylem ze moja dziewczna zmienila nastawienia do niego z neutralnego na bardziej pozytywny - chętniej się z nim wita buziakiem, wypytuje go o szczegóły, aktywnie z nim rozmawia..

Męczą mnie to spostrzezenia...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość jaa napisał:

Jestem z dziewczyną już 3 lata, generalniee ma wady ale zdanie mam o niej dobre. Ma cechy typu kłotliwość itd. ale spoko ogolnie.

Ostatnio na imprezie ze znajomymi rozmowa byla o zarobkach i ze ktoś tam zarabia 20 tys. zł miesięcznie i że ciekawe co on robi. A moja dzewczyna wypaliła z tekstem "a co to za roznica co on robi, wiesz ile to jest 20 tysięcy miesiecznie, co za różnica"... Troche dziwnie to zabrzmialo..

Czy ogolnie kobiety są takie zdzirowate troche... Moj kumpel dobry kupil mieszkanie i auto ostatnio i zauwazylem ze moja dziewczna zmienila nastawienia do niego z neutralnego na bardziej pozytywny - chętniej się z nim wita buziakiem, wypytuje go o szczegóły, aktywnie z nim rozmawia..

Męczą mnie to spostrzezenia...

Dobrze zauwazyles. Kobiety patrza na kase u faceta. Jezeli ty nie kupiles samochodu ani mieszkania to w ttm kolega przegrywasz. 

Gość jaa
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dobrze zauwazyles. Kobiety patrza na kase u faceta. Jezeli ty nie kupiles samochodu ani mieszkania to w ttm kolega przegrywasz. 

Tzn. mam auto ale starsze. My z dziewczyna mieszkamy w wynajmowam mieszkaniu caly czas, a kumpel kupił nowiutkie mieszkanie w duzym miescie. Ostatnio jak ie witali to buziak, buziaak, ona trochę maslane oczy, wypytują go czy juz się urządził itd. Trochę mi głupio, mam nadzieje, ze ona o nim nie fantazjuje ani nic.

Gość jaa
Przed chwilą, frog_in_the_fog napisał:

to brzmi trochę tak, jakbyś miał być dla niej trampoliną do kogoś z grubszym portfelem.

No ale chyba ona nie zacznie teraz do niego zarywać i nie odejdzie ode mnie do mojego najlepszego kumpla?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość jaa napisał:

Tzn. mam auto ale starsze. My z dziewczyna mieszkamy w wynajmowam mieszkaniu caly czas, a kumpel kupił nowiutkie mieszkanie w duzym miescie. Ostatnio jak ie witali to buziak, buziaak, ona trochę maslane oczy, wypytują go czy juz się urządził itd. Trochę mi głupio, mam nadzieje, ze ona o nim nie fantazjuje ani nic.

Zihnoruj to zachowanie i juz. A jakby to byla kolezanka to tez pewnie by wypytywala o mieszkanie i samochod. Tu nie chodzi o to ze to facet. Zwykla zazdrosc ludzka . A ty jemu nie zazdroscisz tego mieszkania ? Pomysl idziesz gdzies ze swoja dziewczyna a twoj kumpel przychodzi z super laska nie zazdroscilbys mu jej ? Na pewno tak. Ja uwazam dramatyzujesz zostaw to nie analizuj tak wszystkiego. Ja chcesz sie na niej odegrac to zagadaj gdzies do jakieja ladniejszej lasmi albo sie obejrzyj za jakas ladna poczuje dokladnie to samo co ty. Nie przejmuj sie naprawde 😅

Gość jaa
2 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

OCZYWISCIE ZE FANTAZJUJE, KOBIETY SA PRYMITYWNE I ULEGLE PRZYJMA KAZDY DOGMAT SPOLECZNY KTORY DEFINIUJE SUKCES BEZ CIENIA KRYTYKI. JESLI JUTRO SIE OBUDZISZ W SWIECIE W KTORYM SUKCESEM JEST ZJADANIE WLASNEGO STOLCA TO KOBIETY BEDA WYTYKALY PALCAMI TYCH KTORZY TEGO NIE ROBIA NAWET GDY SZPITALE BEDA SIE ZALAMYWAC POD ZGLOSZENIAMI ZATRUC POKARMOWYCH.

GENERALNIE TO WYSTARCZY ZEBY TWOJ KOLEGA POWIEDZIAL ZEBY KLEKALA DO MIECZA I ZROBI MU WSZYSTKO CO MU SIE PODOBA, TO ZALEZY TYLKO OD JEGO WOLI TY JUZ NIE MASZ NIC DO GADANIA.

Myślisz, że ona mogłaby się z nim puścić tylko dlatego, ze ma mieszkanie? Nie wyobrazam sobie jej z nim w łóżku..

Niby kiedy mieliby to zrobic, mieszkamy w różnych miastach..

Gość Gosc
5 minut temu, Gość jaa napisał:

No ale chyba ona nie zacznie teraz do niego zarywać i nie odejdzie ode mnie do mojego najlepszego kumpla?

Nie raczej nie. Pytanie czy twoj kumpel chcialby ja ?

Gość jaa
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Zihnoruj to zachowanie i juz. A jakby to byla kolezanka to tez pewnie by wypytywala o mieszkanie i samochod. Tu nie chodzi o to ze to facet. Zwykla zazdrosc ludzka . A ty jemu nie zazdroscisz tego mieszkania ? Pomysl idziesz gdzies ze swoja dziewczyna a twoj kumpel przychodzi z super laska nie zazdroscilbys mu jej ? Na pewno tak. Ja uwazam dramatyzujesz zostaw to nie analizuj tak wszystkiego. Ja chcesz sie na niej odegrac to zagadaj gdzies do jakieja ladniejszej lasmi albo sie obejrzyj za jakas ladna poczuje dokladnie to samo co ty. Nie przejmuj sie naprawde 😅

Niby tak.. ale niepokoi mnie to.. i ten cytat, ze nie wiesz co ktoś robi zawodowe jak 20 tysiecy na miesiąc to wszystko załatwia. No jak to brzmi i swiadczy o niej?

Gość jaa
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nie raczej nie. Pytanie czy twoj kumpel chcialby ja ?

Nawet gdyby chciał, to nie wiem czy ona byłaby w stanie zrobić skok w bok z nim. Juz nic nie wiem.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość jaa napisał:

Niby tak.. ale niepokoi mnie to.. i ten cytat, ze nie wiesz co ktoś robi zawodowe jak 20 tysiecy na miesiąc to wszystko załatwia. No jak to brzmi i swiadczy o niej?

Kazda kobieta to materialistka pamietaj o tym.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość jaa napisał:

Nawet gdyby chciał, to nie wiem czy ona byłaby w stanie zrobić skok w bok z nim. Juz nic nie wiem.

Jak przystojny to poleci jak brzydki to tylko o nim pofantazjuje.

Gość jaa
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak przystojny to poleci jak brzydki to tylko o nim pofantazjuje.

Gość raczej z tych przystojnych.

Gość Zmora
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Kazda kobieta to materialistka pamietaj o tym.

Wiekszosc, nie kazda, mnie nie znasz 

Gość Starociotka
12 minut temu, Gość Zmora napisał:

KOBIETY NIE POSIADAJA BOSKIEGO PIERWIASTKA KTORYM JEST OBDARZONA CZESC MEZCZYZN WIEC KAZDA Z WAS TO MATERIALISTKA.

Gość Zmora
13 minut temu, Gość Starociotka napisał:

KOBIETY NIE POSIADAJA BOSKIEGO PIERWIASTKA KTORYM JEST OBDARZONA CZESC MEZCZYZN WIEC KAZDA Z WAS TO MATERIALISTKA.

Nauki swietego augustyna jeszcze nie raz zwioda twa dusze:) wierzysz w jedno zycie?  czym jest dusza i kto ja posiada? 

Gość Jesteś walikonikiem i tyle
18 minut temu, Gość Zmora napisał:

Nauki swietego augustyna jeszcze nie raz zwioda twa dusze:) wierzysz w jedno zycie?  czym jest dusza i kto ja posiada? 

Gość Gość
44 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

Chłopie, wstawaj! Zesrałeś się! 

Gość ktos
1 godzinę temu, Gość Zmora napisał:

o Boże, klasyk... dobrze, czyli wszystkie oprócz Ciebie.. Ty jesteś wyjątkowa... jak wszystkie zresztą.. Ta dam! Piękny paradoks kobiecych słów!

Bleh. Mam już torsje na żeńskie mechanizmy wyparcia.

Gość Zmora
24 minuty temu, Gość ktos napisał:

o Boże, klasyk... dobrze, czyli wszystkie oprócz Ciebie.. Ty jesteś wyjątkowa... jak wszystkie zresztą.. Ta dam! Piękny paradoks kobiecych słów!

A ty bys pogonil bogatych i przystojnych ? Gdybys byl baba? Szczerze watpie, a mnie nie przebijesz:)

Gość Ja nie patrze
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

A Tych z kasa i co sie chwala olewam! 

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość ktos napisał:

To, że podała siebie za przykład nie oznacza, że jest jedyna. Wkładanie wszystkich do jednego worka moim zdaniem jest oznaką dość wąskich horyzontów myślowych. Dla mnie np. liczy się szczęście, a nie pieniądze (dla niektórych właśnie szczęście jest tożsame z dobrami materialnymi), Ja mogłabym mieć bogatego faceta, który kupiłby mi wszystko, ale jeśli nie czułabym się przy nim dobrze to nie byłabym szczęśliwa. Dla mnie szczęściem jest to jak mogę na kimś polegać i czuć się potrzebna, czuć wsparcie tej drugiej osoby (oczywiście mentalne, nie finansowe). Uważam, że pieniądze gdybym chciała mogłabym sama zarobić ciężką pracą.

Gość gość

Jeśli chodzi o Twoją kobietę to może ten tekst, że nie ważne co robi miał być żartem, ale z tym zachowaniem wobec kumpla w sumie trochę dziwne, chociaż może dzieje się między wami coś, że po prostu chce wzbudzić Twoją zazdrość. Ciężko stwierdzić.