Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre sobie

Facet mysli ze mnie zaliczy

Polecane posty

Gość dobre sobie

Zwodze go od pol roku, a on się nakręca.  A prawda jest taka,że dobrze wiem ze tylko o sex chodzi a ja nikomu nie daję tego , nie rozdaje jak rzeczy materialnych.Sex z obustronnej milosci ,koniec kropka.Wiec wykorzystuje go, on jest zawsze obok,wyslucha i pocieszy, wspomoze materialnie i dobrym slowem. Nie mam kolezanek a komus sie musze ygadac i tak mecze go czasem po kilka godzin,przynajmniej ze 3 razy w tygodniu a on to znosi. Naiwniak...

Gość Gość

Po czym doszło do ciebie że chce tylko seksu?

Gość dobre sobie

znam sie na facetach i on na poczatku zreszta tego nie ukrywal, teraz udaje zakochanego bo widzi ze stawiam opor a ja wiem jaki to przebiegly cwaniak i babiarz

Gość dobra rada
1 minutę temu, Gość dobre sobie napisał:

znam sie na facetach i on na poczatku zreszta tego nie ukrywal, teraz udaje zakochanego bo widzi ze stawiam opor a ja wiem jaki to przebiegly cwaniak i babiarz

Skoro dzielnie znosi wysłuchiwanie ciebie i jak pisałaś nakręca się to uważaj odrzucony może ci wykręcić jakieś świństwo 

Gość dobre sobie

dziekuje za ostrzezenie, masz rację ale myślisz że tak będzie?On na co dzien mieszka zbyt daleko, kontakt mamy głównie internetowy i też nie zna moich bliskich 🙂

Gość Gosc

I tak trzymaj! Faceci tez się nami bawią a szczególnie kobieciarze, trzeba dawać takim nauczkę i pokazać ze nie mogą miec każdej, żeby im ego w dol polecialo.