Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowana

Jak mam to rozumiec? Meska opinia potrzebna!

Polecane posty

Gość zazenowana

Poznalam chlopaka ktoremu dziewczyny same pchaja sie do lozka.Jest super seksowny. Ja na poczatku go sama zaczepilam,kokietowalam, potem wprost powiedzialam ze chce ale ostatecznie do tego nie doszlo...nigdy nie pokazywalam ze jestem nachalna i napalona a ostatecznie odmowilam,powiedzialam ze nie szukam seksu. A on do mnie powiedzial: bardzo mi sie to podoba ze tego nie chcesz.  I troche to glupie ale zastanawiam sie, czy to dla niego byla ulga bo mu sie nie podobam 😂 czy ze potrafie kontrolowac poped czy jeszcze cos innego ? co myslicie?

Gość gosc
Przed chwilą, Gość zazenowana napisał:

Poznalam chlopaka ktoremu dziewczyny same pchaja sie do lozka.Jest super seksowny. Ja na poczatku go sama zaczepilam,kokietowalam, potem wprost powiedzialam ze chce ale ostatecznie do tego nie doszlo...nigdy nie pokazywalam ze jestem nachalna i napalona a ostatecznie odmowilam,powiedzialam ze nie szukam seksu. A on do mnie powiedzial: bardzo mi sie to podoba ze tego nie chcesz.  I troche to glupie ale zastanawiam sie, czy to dla niego byla ulga bo mu sie nie podobam 😂 czy ze potrafie kontrolowac poped czy jeszcze cos innego ? co myslicie?

🤣

Gość Gość

A później się obudzilas a tu morda psa 🤣 czasami ludzie lubią odmianę od tego co mają na co dzień dlatego np. można spotkać faceta z brzydka kobieta albo znajomość bez seksu.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A później się obudzilas a tu morda psa 🤣czasami ludzie lubią odmianę od tego co mają na co dzień dlatego np. można spotkać faceta z brzydka kobieta albo znajomość bez seksu.

🤣🤣🤣

Gość Gość

Ach te zabezpieczenia w psychiatrykach :))

Gość Tex

Zazenowana - może podobało mu sie to,że pomimo wcześniejszego wykazywania chęci jednak nie pchasz mu się na siłę do łóżka...

Gość Gość

Jak puszczalska udaje cnotke to zawsze jest interesujące. 

Gość gość
32 minuty temu, Gość zazenowana napisał:

myśle ze sama mu wleziesz do łóżka bo spodobała ci się jego postawa, którą notabene sprzedał Ci żeby zaliczyć, zaliczyć nawet jako opcja B, wariant 2, gdy nic lepszego do po/ru/cha/nia sie nie nawinie 😁

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

myśle ze sama mu wleziesz do łóżka bo spodobała ci się jego postawa, którą notabene sprzedał Ci żeby zaliczyć, zaliczyć nawet jako opcja B, wariant 2, gdy nic lepszego do po/ru/cha/nia sie nie nawinie 😁

Racja.