Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Jestem na uczelni ale tu dużo ładnych dziewczyn

Polecane posty

Gość Gosc

Ładne wizualnie, fajnie ubrane, uśmiechnięte, 80% dziewczyn u mnie na uczelni to kobiety trochę dziwne się z tym czuję jak siedzę sam czekam na wykład a wokół pełno trajkotających dziewczyn

Gość gosc

podrywaj je i r00chaj ile sie da, bo majac 40 lat bedziesz zalowal zmarnowanych szans !!!

wiem, co mowie niestety

Gość

To fajną uczelnię sobie wybrałeś 😉

Gość Starociotka

NO TO WKURRWIA DOSC MOCNO GDY PODOBA CI SIE SEKSUALNIE KOBIETA ALE MASZ SWIADOMOSC ZE TO TYLKO WYDMUSZKA I DURNA MACIORA, ALE GDY SIE PODCHODZI DO TEGO RACJONALNIE TO DA SIE OPANOWAC, NIE WCHODZIC W ZADNE INTERAKCJE I SKUPIC NA NAUCE POMIMO TEGO ZE KOBIETY NIE POWINNY MIEC PRAWA DO STUDIOWANIA

Gość Gość

Nie będę nikogo podrywał, niech podrywają je bogaci i przystojni dynamiczni chady, ja sobie popatrze 🙂

Gość zig
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Ładne wizualnie, fajnie ubrane, uśmiechnięte, 80% dziewczyn u mnie na uczelni to kobiety trochę dziwne się z tym czuję jak siedzę sam czekam na wykład a wokół pełno trajkotających dziewczyn

pomyśl że połowa ogłasza się na roksie, reszta daje doopy po kiblach w klubach w weekendy, pomyśl ile kootasów w sobie miały już, może z 2 są porządne, reszta to śmieci w ładnym opakowaniu

Gość Starociotka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie będę nikogo podrywał, niech podrywają je bogaci i przystojni dynamiczni chady, ja sobie popatrze 🙂

BARDZO MADRY CZLOWIEK

Gość Gosc
8 minut temu, Gość zig napisał:

pomyśl że połowa ogłasza się na roksie, reszta daje doopy po kiblach w klubach w weekendy, pomyśl ile kootasów w sobie miały już, może z 2 są porządne, reszta to śmieci w ładnym opakowaniu

Wiem o tym, ale ja się z nimi nie zamierzam żenić, to nie dla mnie jakieś związki, zresztą jedna kiedyś miała mini i przez majtki przebijała się pochwwa i było widać że jest ogromna a laska była szczuplutka, więc albo regularny sekksik na imprezach albo ogłasza się na rokksie

Gość Erazmuspolska
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Wiem o tym, ale ja się z nimi nie zamierzam żenić, to nie dla mnie jakieś związki, zresztą jedna kiedyś miała mini i przez majtki przebijała się pochwwa i było widać że jest ogromna a laska była szczuplutka, więc albo regularny sekksik na imprezach albo ogłasza się na rokksie

Teraz chyba co druga młoda polka ma dużą rozciągniętą korzystają dziewczyny z życia a niestety żadna materia nie jest trwała 

Gość Starociotka
14 minut temu, Gość Erazmuspolska napisał:

Teraz chyba co druga młoda polka ma dużą rozciągniętą korzystają dziewczyny z życia a niestety żadna materia nie jest trwała 

CIIPA TO STRASZNIE NIEDOJEEBANY KONSTRUKT

Z JEDNEJ STRONY MASZ WEJSCIE DO CIIPY KTORE PRZYPOMINA COS W RODZAJU PIERSCIENIA 0DBYTU, TO NA ERAZMUSIE SOBIE POLKI ROZJEEBUJA POPRZEZ CIAGLA PENETRACJE KARMELOWYM FALLUSEM BO SIE ODKSZTALCA. Z DRUGIEJ STRONY MASZ WNETRZE CIIPY KTORE O DZIWO POD NAPOREM PENETRACJI STAJE SIE PO CZASIE WEZSZE, CWICZY SIE.

Gość hac

Dobrze poczytać mądrych ludzi. Preach!