Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćx

Unikam jej i nic, czy to się kiedyś skończy?

Polecane posty

Gość gośćx

Zauważyłem że gdy nie mam z nią kontaktu to o niej zapominam, dlatego ograniczyłem kontakt do minimum, gdy ją widziałem, unikałem.  Wszystko szło w dobrym kierunku, było coraz lepiej. Nie widziałem jej już jakiś czas. I co? I nagle zaczęła mi się śnić CODZIENNIE. Nie rozumiem tego, nigdy mi się wcześniej nie śniła. Ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje? To się kiedyś skończy? 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gośćx napisał:

Zauważyłem że gdy nie mam z nią kontaktu to o niej zapominam, dlatego ograniczyłem kontakt do minimum, gdy ją widziałem, unikałem.  Wszystko szło w dobrym kierunku, było coraz lepiej. Nie widziałem jej już jakiś czas. I co? I nagle zaczęła mi się śnić CODZIENNIE. Nie rozumiem tego, nigdy mi się wcześniej nie śniła. Ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje? To się kiedyś skończy? 

i dobrze ci tak 🤣

Gość Szlachcic81

Tak skonczy sie za jakis czas...

Gość goscx
15 minut temu, Gość gosc napisał:

i dobrze ci tak 🤣

dlaczego?

Gość Gość

Mam tak samo autorze. Najgorsze jest to ze miałam nawet straszny sen , ze on umarł

Gość gość
6 minut temu, Gość goscx napisał:

dlaczego?

Bo byłeś podły.

Gość nice

Bądź rozsądny. Człowiek nie ma wpływu na to że się komuś śni. 

Gość goscx
15 minut temu, Gość goscx napisał:

dlaczego?

uhuuuu huhuuuuuuuhuuuuuuuu

niech cie straszy jeszcze senna mara huuuuhuuuuu 🤣

Gość pineska
38 minut temu, Gość gośćx napisał:

Efekt odwrotny do planowanego. Im bardziej wypierasz tym mocniej się utrwala . Kiedyś mądry człowiek radził mi żeby z obiektem jak najczęściej rozmawiać wtedy czar chemia szybciej przechodzi.

Gość nice

A ona od lat ma na ciebie wywalone. 

Gość gość

Przestań ją podglądać, nie korzystaj z tego streamu, a najlepiej napisz jej gdzie jeszcze są te kamerki. Postąp uczciwie chociaż 1 raz w życiu, będzie ci lżej po śmierci. 

Gość goscx
43 minuty temu, Gość gość napisał:

Bo byłeś podły.

Nie znasz mnie nie to po co taki komentarz

37 minut temu, Gość nice napisał:

Bądź rozsądny. Człowiek nie ma wpływu na to że się komuś śni. 

Nie mam do niej o to pretensji jeśli o to ci chodzi, raczej mam do siebie

23 minuty temu, Gość gość napisał:

Przestań ją podglądać, nie korzystaj z tego streamu, a najlepiej napisz jej gdzie jeszcze są te kamerki. Postąp uczciwie chociaż 1 raz w życiu, będzie ci lżej po śmierci. 

Nie podglądam jej, unikam jej. Nie korzystam, pierwszy raz tutaj pisze. Jakie kamerki? Coś ci się pomyliło

27 minut temu, Gość nice napisał:

A ona od lat ma na ciebie wywalone. 

Nie znam jej od lat, nie wiem co o mnie myśli bo nigdy mi o tym nie mówiła. Możliwe że ma wywalone, dlatego chcę zapomnieć. 

Gość goscx
35 minut temu, Gość pineska napisał:

Efekt odwrotny do planowanego. Im bardziej wypierasz tym mocniej się utrwala . Kiedyś mądry człowiek radził mi żeby z obiektem jak najczęściej rozmawiać wtedy czar chemia szybciej przechodzi.

Nie ma szans by to tak zadziałało.

50 minut temu, Gość Gość napisał:

Mam tak samo autorze. Najgorsze jest to ze miałam nawet straszny sen , ze on umarł

Moje sny nie są straszne, ale nie są też przyjemne. Po prostu mi się śni, a ja tego nie chcę.

Gość gość

Mnie się sniło że były chodził z wujem na wierzchu, a ja sie tak strasznie wstydziłam że go znam i schowałam się w bocznej uliczce, żeby do mnie nie podszedł. 

Gość pineska
30 minut temu, Gość goscx napisał:

Nie ma szans by to tak zadziałało.

Bo co ? Wszystko się da chyba że k a mieszka na innym kontynencie

Gość goscx
25 minut temu, Gość gość napisał:

Mnie się sniło że były chodził z wujem na wierzchu, a ja sie tak strasznie wstydziłam że go znam i schowałam się w bocznej uliczce, żeby do mnie nie podszedł. 

hahaha, ja mam raczej takie zwykłe sytaucje, dziś np śniło mi się jak ona panikowała że jej facet się o nas dowiedział, podczas gdy nigdy między nami nic nie było nawet w tym śnie

Gość goscx
4 minuty temu, Gość pineska napisał:

Bo co ? Wszystko się da chyba że k a mieszka na innym kontynencie

Jak spędzam z nią czas to potem jeszcze bardziej o niej myślę, a tego nie chce

Gość Gościu
5 minut temu, Gość goscx napisał:

A co zajęty jesteś czy ci się ta laska nie podoba?

Gość Ona33

Autor pewnie żonaty. 

Gość Jej przemyslenia

Też tak mam... Prawie 2 lata go już nie widziałam a caly czas gdzieś z tyłu głowy mi chodzi 😞 próbowałam poznać innego i nic z tego, mimowolnie mysle o nim... Ja nawet nie placze, bo to nic nie daje.. Choć to przykre.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Jej przemyslenia napisał:

Też tak mam... Prawie 2 lata go już nie widziałam a caly czas gdzieś z tyłu głowy mi chodzi 😞 próbowałam poznać innego i nic z tego, mimowolnie mysle o nim... Ja nawet nie placze, bo to nic nie daje.. Choć to przykre.

Im bardziej się wypieram tej miłości tym coraz częściej on mi się śni a nie widziałam go już jakieś 10 lat i nie zamierzam się z nim spotkać. Nie wiem co robić, żeby przestać o nim śnić, dzisiaj znowu mi się przyśnił. 

Gość gość

Znacie jakiś sposób, żeby zatrzymać to błędne koło? 

Gość Doświadczona
2 godziny temu, Gość gośćx napisał:

A słyszałeś  o czymś takim jak wzajemne przyciąganie. Wpadaliście kiedyś na siebie, pojawiała się  w tym samym miejscu i czasie  co ty? Dziwnie prawda. A jednak. Przed przeznaczeniem nie uciekniesz. Może to ta jedyna? Dziewczyna na pewno tęskni za tobą i pewnie dużo o tobie myśli, to dlatego te sny u ciebie. Najwyraźniej coś do ciebie czuje. 

Gość pineska
19 minut temu, Gość goscx napisał:

To spędzaj jeszcze więcej aż dostaniesz od tej częstotliwości  "wstrząsu anafilaktycznego" i ci się odmieni . Serio pisze .

Gość goscx
21 minut temu, Gość Ona33 napisał:

Autor pewnie żonaty. 

23 minuty temu, Gość Gościu napisał:

A co zajęty jesteś czy ci się ta laska nie podoba?

wolny, jakby mi się nie podobała to bym o niej nie myślał prawda?

12 minut temu, Gość Doświadczona napisał:

A słyszałeś  o czymś takim jak wzajemne przyciąganie. Wpadaliście kiedyś na siebie, pojawiała się  w tym samym miejscu i czasie  co ty? Dziwnie prawda. A jednak. Przed przeznaczeniem nie uciekniesz. Może to ta jedyna? Dziewczyna na pewno tęskni za tobą i pewnie dużo o tobie myśli, to dlatego te sny u ciebie. Najwyraźniej coś do ciebie czuje. 

Nie słyszałem, nie przypominam sobie żebyśmy na siebie wpadali czy coś, ale może coś w tym jest kto wie. Nie wiem czy za mną tęskni i czy o mnie myśli, skąd mam to wiedzieć? Wydaje mi się, że gdyby tak było to bym to zauważył. 
O czym ty bredzisz? Ona nie ma wpływu na moje sny. Moja głowa moje sny. 

Gość goscx
9 minut temu, Gość pineska napisał:

To spędzaj jeszcze więcej aż dostaniesz od tej częstotliwości  "wstrząsu anafilaktycznego" i ci się odmieni . Serio pisze .

Prosze cie...

Gość Gość

To zadzwoń do niej i umów się z nią to Ci przejdzie. 

Gość Gabi

Wiesz co znam taką smutną ale prawdziwą  historie jednej pary na moim roku studiów. Ona i on byli parą mieli się zareczyć ale pokłocili się o pierdołe on był bodajże o nią bardzo zazdrosny myślał, że podbija do niej inny kolega... Nieważne... Związek nie przetrwał. Rozstali się. Minął rok. On szybko poznał nowa dziewczynę i nawet o tamtej zapomniał. Jednak nie trwało to długo zaczęły go męczyć dziwne sny. Śniła mu się była dziewczyna i nie były to już tylko sny a koszmary. Gościu poszedł nawet do psychiatry a ten doradził mu się z nią spotkać może to pomoże. Dziewczyna wogóle  nie odbierała od niego telefonu więc postanowił się z nią skontaktować przez znajomych. Jakież było jego zdziwienie kiedy ci poinformowali, że dziewczyna umiera na raka trzustki. Odwiedził ją w domu. Dziewczyna była bardzo wyniszczona, chorobą ledwie, że ją poznał. Bardzo cierpiała i przyznała mu się, że dowiedziała się  o chorobie jak jeszcze byli parą przez to była czasami dla niego niemiła a on myślał, że ma innego. Dziewczyna odeszła niedługo po jego odwiedzinach. 

Gość Gosc

Czegos tu nie rozumiem. Skoro sie podoba, czesto sni i jakies przyciaganie jest, to nad czym sie zastanawiasz? Gdzie widzisz problem? Co z nia nie tak? 

Gość Xxx

Autor ma zamkniety umysl na pewne rzeczy wiec nie ma sensu tlumaczyc, nic nie zrobisz z tymi snami:) taka odp jest tu wskazana