Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co żyć

Ale na ulicach dużo zadbanych dziewczyn

Polecane posty

Gość po co żyć

Szkoda że skoro nie mam szans na związek z nimi to by mogły chociaż dać zrobić sobie minnetke, szkoda że nawet na tyle liczyć nie mogę

Gość Taka jedna

Ojej biedaczek. Zalosny jesteś. Jak kobieta nie może mieć przystojniaka to niw chodzi i nie placze ze chociaż loda by takiemu zrobiła. Wiesz co to godność? 

Gość Gość

Kobieta nie placze bo jak chce to idzie i robi, faceci nie maja tak dobrze. Nie wiem po co te wycieczki o godności

Gość Taka jedna
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kobieta nie placze bo jak chce to idzie i robi, faceci nie maja tak dobrze. Nie wiem po co te wycieczki o godności

A jaka przyjemność ze zrobienia loda cudzemu facetowi? Szanuj sie człowieku. I powtórzę: wiesz co to godność?? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

A jaka przyjemność ze zrobienia loda cudzemu facetowi? Szanuj sie człowieku. I powtórzę: wiesz co to godność?? 

Nie wiem zapytaj się tych które to robią z nowo poznanymi kolesiami, może jesteś oziębła.

Gość Taka jedna
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem zapytaj się tych które to robią z nowo poznanymi kolesiami, może jesteś oziębła.

Wypraszam sobie. Nierobienie loda obcemu nie ma nic wspólnego z oziebloscia. Jest to czysta głupota i brak szacunku do swojego ciała. Ze swoim można robić wszystko 🙂 skoro gustujesz w prostytutkach to o tobie świadczy. Oczywiście to, ze nic wart nie jestes. Seks fajna sprawa ale tylko z fajnym facetem 🙂

Gość Gość
8 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Wypraszam sobie. Nierobienie loda obcemu nie ma nic wspólnego z oziebloscia. Jest to czysta głupota i brak szacunku do swojego ciała. Ze swoim można robić wszystko 🙂 skoro gustujesz w prostytutkach to o tobie świadczy. Oczywiście to, ze nic wart nie jestes. Seks fajna sprawa ale tylko z fajnym facetem 🙂

Gdybym miał dziewczynę to bym nie musiał chodzić na prost.... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, nikt nie lubi płacić za se.x ale jak trzeba to co poradzić, niema w polsce lekko.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Seks fajna sprawa ale tylko z fajnym facetem 🙂

Hipergamia, to chyba to o czym piszą przeróżne środowiska samotnych odrzuconych gości, nie zagłebiałem się w ich poglądy ale jak widać są chyba prawdziwe 🙂

Gość Kobieta
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hipergamia, to chyba to o czym piszą przeróżne środowiska samotnych odrzuconych gości, nie zagłebiałem się w ich poglądy ale jak widać są chyba prawdziwe 🙂

A ty lubisz brzydkie i grube?? 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Kobieta napisał:

A ty lubisz brzydkie i grube?? 

Brzydkich nikt nie lubi, ale facetowi podoba się dziewczyna 4/10 wzwyż, a kobiecie tylko ci 8/10 wzwyż 🙂 grube niektóre mogą być, zależy.

Dla kobiety facet 6/10 - ale brzydal, oblech ...

Dla mężczyzny kobieta 6/10 - ale śliczna

Gość Taka jedna
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Brzydkich nikt nie lubi, ale facetowi podoba się dziewczyna 4/10 wzwyż, a kobiecie tylko ci 8/10 wzwyż 🙂 grube niektóre mogą być, zależy.

Dla kobiety facet 6/10 - ale brzydal, oblech ...

Dla mężczyzny kobieta 6/10 - ale śliczna

Nie żartuj 😂 😂 😂 

Faceci latają za pustakami i za laskami 8/10 wzwyz. 

Gość Gość

Nawet pewiem tak widziałem na uczelni dzisiaj kilkaset kobiet + kilkadziesiąt na ulicy/autobusie, żadna nie była dla mnie mniej niż 5/10 wszystkie były fajne. Natomiast o mnie pewnie każda powiedziała brzydki, a co druga że śmieć i wszystko co najgorsze, choć jestem 5/10 czyli normalny człowiek.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

Nie żartuj 😂😂😂 

Faceci latają za pustakami i za laskami 8/10 wzwyz. 

Na pewno ci najprzystojniejsi bo tylko takich zauważacie, a więsz dlaczego za takimi latają? Bo takie dziewczyny są proste i nie chodzi mi konkretnie o łóżko, po prostu prosta gadka bez jakichś gierek... wiem bo mam kumpla modela i mówi że nie lubi zarozumiałych dziewczyn, jakby każdej dawał zainteresowanie (a zagaduje go KAŻDA) to by zwariował.