Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość Maniek

Witam. Pisze na tym forum bo potrzebuje anonimowej porady. Jesteśmy z dziewczyna od 4 lat, od 2 jakos mieszkamy razem. Ja mam 24 ona 23. Od jakiegoś czasu zaczyna mi truć o zaręczynach i jakiejs przyszłości.  Napatrzyła się ma koleżanki które się zaręczają i planują śluby i zaczęła mi o tym mówić. Ja tłumaczyłem ze nie mam zamiaru się zaręczać bo to za szybko i nie czuje tego. Jak wytłumaczyć kobiecie ze nie potrzeba wcale ślubu do zwiazku?? 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Maniek napisał:

Witam. Pisze na tym forum bo potrzebuje anonimowej porady. Jesteśmy z dziewczyna od 4 lat, od 2 jakos mieszkamy razem. Ja mam 24 ona 23. Od jakiegoś czasu zaczyna mi truć o zaręczynach i jakiejs przyszłości.  Napatrzyła się ma koleżanki które się zaręczają i planują śluby i zaczęła mi o tym mówić. Ja tłumaczyłem ze nie mam zamiaru się zaręczać bo to za szybko i nie czuje tego. Jak wytłumaczyć kobiecie ze nie potrzeba wcale ślubu do zwiazku?? 

Już zakisiłeś ogóra ?

Gość Jola
1 minutę temu, Gość Maniek napisał:

Wielce Szanowny Panie Maniek

f.kafeteria to jest tylko i wyłącznie kobiece forum.