Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ja22

Lanie

Polecane posty

Gość ja22

witam

Ponieca mnie kart cielesne formę tata/córka itp,czy was też ?

Gość gość

Dostawałaś lanie na goła d..pę???

Gość gość

kiedyś jako małolata byłam w wakacje u przyjaciółki na wsi. Tradycyjna rodzina, więcej rodzeństwa. Zostaliśmy przyłapani na oglądaniu jakiegoś marnego pisemka z rozebranymi paniami i panami. We czwórkę, jeszcze jej siostra i brat. Ich rodzice zabrali pisemko, najpierw kazali nam siedzieć w pokoju i zastanowić się nad tym co zrobiliśmy. Jak będziemy gotowi to mieliśmy zejśc na karę. Nie miałam pojęcia o co chodzi. Oni coś między sobą, że jak ja jestem to może nie. Zeszliśmy do salonu, tam taboret na środku. Mama wyjaśniła mi że mnie to nie dotyczy, ale jej dzieci nie mogą być bezkarne dlatego że jest gość, wskazała na najstarszą siostrę, ta klęknęła przy taborecie, pochyliła się, mama ...enkę do góry, majtki w dół, przy wszystkich - reszcie rodzeństwa też i trzy równe pociągnięcia paskiem. Potem to samo ich brat i wtedy moja koleżanka. Popatrzyła na mnie i posłusznie klęknęła, po chwili była już po karze. Wtedy nastąpiła chwila zawieszenia, odczułam to jak oczekiwanie, ja w końcu też byłam winna. Nikt mi nie kazał ale sama wstałam podeszłam i klęknęłam przy taborecie. Krępująco dłu trwałó aż udałó się zsunąć moje dopasowane jeansy, ale wreszcie i moja pupa była przygotowana na pasek. Od tego momentu poczułam się jako pełnoprawna mieszkanka domu, taka po prostu "swoja" co byłonaprawdę miłe. Bolało ale było warto.

7 godzin temu, kamilka1400 napisał:

czesc szukam pano co lubia pisac fanzacje o laniu pasem na tyleczek i karaja realne nastolastki lanie po tylku czekam na propozycje jestem fanka spankingu i fantazcji o laniu kamilka lat 17

oj ... nieletnia .... poza tym nie biję kobiet ....!!!

1 minutę temu, kamilka1400 napisał:

a piszesz o laniu fantazcje?

różne mam fantazje ale nie z 17-stolatką. Chyba to wszystko jeszcze dla Ciebie za wcześnie. Zwłaszcza takie fetysze?

Mi się podoba dostać lanie gdy napsocę. Tylko aby nie było zbyt mocne. Bo wbrew niektóre kobiety potrafią być zbyt surowe gdy wymierzają karę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się