Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciowa

Ciaza i kamerki szok

Polecane posty

Gość Gosciowa

Ciąża i kamerki świetne wyjście brawo dla matki Pepy i taty matołka koziołka. Teraz do porodu będzie zebrać na wózek, pieluchy itd... a po porodzie z dzieckiem usiądzie na kam hahahaha

Gość Gosc
  Dnia 29.10.2019 o 20:31, Gość Gosciowa napisał:

Ciąża i kamerki świetne wyjście brawo dla matki Pepy i taty matołka koziołka. Teraz do porodu będzie zebrać na wózek, pieluchy itd... a po porodzie z dzieckiem usiądzie na kam hahahaha

Jprdl pewne osoby nie powinny rodzic!!!!!! Ona ma zreszta problemy natury psychicznej!!!! Dziecko skonczy jaki i poprzednie !!!! Nie bedzue pod jej opieka!!!!!! Wstyd!!!! I glupota totalna !!!! Bedzie żebranie na okraglo hahaha 

Gość Gosc
  Dnia 29.10.2019 o 20:33, Gość Gosc napisał:

Jprdl pewne osoby nie powinny rodzic!!!!!! Ona ma zreszta problemy natury psychicznej!!!! Dziecko skonczy jaki i poprzednie !!!! Nie bedzue pod jej opieka!!!!!! Wstyd!!!! I glupota totalna !!!! Bedzie żebranie na okraglo hahaha 

Dla mnie to nie kobieta i koniec, ciąża taki piękny stan a ta na kamerkach siedzi na zbiorniku to trzeba mieć chory łeb współczuje temu maleństwu od dzieciństwa na Zbiorniku 

Gość gośc gość
  Dnia 29.10.2019 o 20:42, Gość Gosc napisał:

Dla mnie to nie kobieta i koniec, ciąża taki piękny stan a ta na kamerkach siedzi na zbiorniku to trzeba mieć chory łeb współczuje temu maleństwu od dzieciństwa na Zbiorniku 

ja Wam powiem że to ściema aby kr leciały .. w uja robi .. skąd wiecie że to prawdziwe USG ... ona cwana jest kolejny sposób na zarobek 

Gość Gosc
  Dnia 29.10.2019 o 20:42, Gość Gosc napisał:

Dla niej ciaza to interes na lepsza przyszlosc!!!!! COZ ona bez wyksztalcenia w zyciu pocznie? Lata leca ,a tak koziol bedzie utrzymywal 

MASAKRA ,MA JEPANA LEB NA KARKU BUHAHAHAH

Gość Gosc
  Dnia 29.10.2019 o 20:45, Gość gośc gość napisał:

ja Wam powiem że to ściema aby kr leciały .. w uja robi .. skąd wiecie że to prawdziwe USG ... ona cwana jest kolejny sposób na zarobek 

Moze i tak byc ,konkurencja w formie Bogini Kaa na zbiorniku jest,trzeba cos wykombinowac ,bo tamta szybko z kamer nie zrezygnuje  chyba zadomowila sie na dobre 

Gość Gość
  Dnia 29.10.2019 o 20:48, Gość Gosc napisał:

Moze i tak byc ,konkurencja w formie Bogini Kaa na zbiorniku jest,trzeba cos wykombinowac ,bo tamta szybko z kamer nie zrezygnuje  chyba zadomowila sie na dobre 

jak Boginke odbanuja na su to zniknie stad

ale wy jesteście pojepani , nawet do dziecka się przy/pi/er/dal/ać , co was to obchodzi ?  gorszego szamba i patologi jak wy tutaj to swiat nie widział , rozumiem że można mieć jakieś jazdy do dorosłej osoby ,za coś , ale zeby do   dziecka ?!

jesteście największym dnem , pamiętajcie    KARMA ,a jest takie coś

Gość gość

uuuuuj z nia mam tylko nadzieje ze zwierzeta znalazly nowy lepszy dom i kochajacych wlascicieli. Mam nadzieje ze ich nie uspala ani nie skazala na bolesna smierc przez przywiazanie gdzies!!!!

Gość gość

mama92 pokazywala dokumenty ze szpitala i taka byla w tym prawda 😄 choroby i bieda w domu na nic nie ma i lykali wszyscy 😄

Gość Gosc
  Dnia 29.10.2019 o 21:34, Gość gość napisał:

uuuuuj z nia mam tylko nadzieje ze zwierzeta znalazly nowy lepszy dom i kochajacych wlascicieli. Mam nadzieje ze ich nie uspala ani nie skazala na bolesna smierc przez przywiazanie gdzies!!!!

Uspała ? Co to za słowo 😂 raczej uśpiła Pani mądra 

Gość Gosc
  Dnia 29.10.2019 o 21:33, fak napisał:

ale wy jesteście pojepani , nawet do dziecka się przy/pi/er/dal/ać , co was to obchodzi ?  gorszego szamba i patologi jak wy tutaj to swiat nie widział , rozumiem że można mieć jakieś jazdy do dorosłej osoby ,za coś , ale zeby do   dziecka ?!

jesteście największym dnem , pamiętajcie    KARMA ,a jest takie coś

Dziecko jest niczemu winne ale to norma ze tutaj z braku argumentów ciągnąć trzeba po rodzinie 

Gość gosc

parchata kiedys straci to prawko za taka jazde, lapy na cycach  zamiast na kierownicy, chora kobeta

Gość ATENKA
  Dnia 30.10.2019 o 05:34, Gość gosc napisał:

parchata kiedys straci to prawko za taka jazde, lapy na cycach  zamiast na kierownicy, chora kobeta

TO JA A NIE TY 😁😁😁😁

Gość ATENKA

MACIE SENSACJE TO O NIEJ PISZCIE O MNIE NIE WARTO 😉😂😂😂😂

Gość gość
  Dnia 30.10.2019 o 06:30, Gość ATENKA napisał:

MACIE SENSACJE TO O NIEJ PISZCIE O MNIE NIE WARTO 😉😂😂😂😂

To raczej porażka życiowa 

Gość gosc

kozioł sie cieszy, ze w końcu ze zbiornikiem będzie koniec, ale to nieprawda, kobył będzie siedzieć bo jest uzależniona od łatwej kasy

Gość Gosc
  Dnia 30.10.2019 o 06:33, Gość gosc napisał:

kozioł sie cieszy, ze w końcu ze zbiornikiem będzie koniec, ale to nieprawda, kobył będzie siedzieć bo jest uzależniona od łatwej kasy

Z dzieckiem na rękach hahaha do końca ciąży będzie zebrała o kasę spokojnie ona nie zniknie to taki typ jak chłopa olewa  kosztem kamerek 

Gość Gosc
  Dnia 30.10.2019 o 06:35, Gość Gosc napisał:

Z dzieckiem na rękach hahaha do końca ciąży będzie zebrała o kasę spokojnie ona nie zniknie to taki typ jak chłopa olewa  kosztem kamerek 

A co to wczoraj Zmja tak rylo darla! Jakiejsc wojny jej sie zachciewa? Chyba ja pucza swedzi hahaha

Gość GOŚĆ

to pepa w ciązy? powaznie?

Gość Gosc
  Dnia 30.10.2019 o 06:38, Gość Gosc napisał:

A co to wczoraj Zmja tak rylo darla! Jakiejsc wojny jej sie zachciewa? Chyba ja pucza swedzi hahaha

Żmija to już z pepa dobrze żyje podlizywała się a pepa jej d/upe obrabiała legalnie a teraz ciu ciu żmija wszędzie będzie kolezanek szukać ...ka 

Gość GOŚĆ
  Dnia 30.10.2019 o 06:38, Gość Gosc napisał:

darła? ja nie wiem, widziałam ją przez chwilę w południe, pokazywała swoje wynaturzenia i celulit i swój syyyyyk

Gość Gosc
  Dnia 30.10.2019 o 06:41, Gość GOŚĆ napisał:

Poważnie widać zreszta po niej 

Gość gośc
  Dnia 30.10.2019 o 06:43, Gość Gosc napisał:

Poważnie widać zreszta po niej 

cycki ma opgromne, opuchniete i czarą piczę

Gość gość

średnio w to wierzę bo kozioł chyba nie jest taki naiwny przecież z Pacanowa do Trójmiasta przybył i zawodowo aktywny karierę robi ma własne biurko którego pilnuje , obiady też wpie÷dala na koszt pracodawcy czyli trochę oleju w głowie ma.

Gość Gosc

Kto by sie tam ciaza przejmowal? Nie Peppa ? Siedzisz ,palisz,koziol pali  ,dym taki w pokoju ze siekiere idzie powiesic a chxxuj tam najwyzej dziecko bedzie mialo astme i inne choroby,nie daj boze jeszcze wczesniak tak jak u Zmji z jakimis powiklaniami 

jak mozna byc tak nieodpowiedzialna maciora? Co ja plote,przeciez ona jest nieodpowiedzialna i taka bedzie do konca zycia 

Gość gosc

Tak ciąża będzie trwała tyle co u słoni

A wy i tak się nie kapniecie 😂😂😂😂😂

Gość gosc
  Dnia 30.10.2019 o 07:36, Gość Pepa napisał:

Ale wam kit sprzedałam 😉

Nie sprzedałaś ale fakt żal dziecka mieć taką matkę. I jak Ty zdabedziesz emeryturę wiecznie bez pracy. Ale fakt praca ciezka to trzeba dzieciaka zrobić przynajmniej nitk sie nie dowala bo w końcu w ciąży a potem na pseudo wychowywaniu dziecka

Gość gość

kiedy ta zamilcz jest trzezwa ? masakra co z niej sie zrobilo