Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokus

Moja mama zakochana.

Polecane posty

Gość Pokus

Moja mama zakochała sie w moim chłopaku. Moja mama jest po rozwodzie. Aktualnie ma chyba kryzys wieku średniego, który się ciągnie dosyć długo. Powiększa sobie usta, chwali sie każdemu, ze po tabletkach cycki jej urosły, pisze z facetami o seksie, prowadzi seks telefony z zonatymi facetami. Każdy jej facet, którego przeprowadziła do domu miał żonę, a z nią spotykał sie w wiadomych sprawach. Również z takimi w wieku mojego partnera. Tak... Pewnie myślicie, ze nie mogła zakochać sie w moim facecie. Oto kilka przykładów. Kiedy wie, ze ma przyjechać ubiera super krótka ...enke i bluzkę z mega dekoltem. Zamiast zająć się sobą co 5 min do nas przychodzi i szeroko uśmiecha sie do mojego partnera. Kiedy on przyjdzie musi do niej przyjść sie przywitać inaczej jest obrażona. Jak puścił mnie w drzwiach zamiast jej to była oburzona. Jeśli on się pojawia ona zaczyna że mną rywalizować... To widać, naprawdę. Jak moja matka mogła się zakochać nawet w moim parterze?

Gość Gość

Ale głupie prowo. I ty myślisz że ktoś w twoje wypociny uwierzy? Nie szkoda ci czasu i energii na takie bzdety?

Gość Zołza

A ja wierzę, ze może być taka sytuacja. 

Mama to tez człowiek. Jest możliwe, ze zakochała sie, aczkolwiek nie wiem czy to zakochanie czy nie co innego. 

Moja znajoma w pracy właśnie zakochała sie w chłopaku córki tez po rozwodzie. Ogólnie była osoba fałszywa względem niej. Obgadywala własną córkę, życzyła jej źle. Chciała jej ukraść życie po prostu... Zazdrościla jej dziecka. I skorzystała raz z okazji kiedy córki nie było i chciała uwieść tego chłopaka. Jakby mogła to by jej całą młodość ukradła. Jej córka znalazła innego chłopaka i nigdy nie przedstawiła go matce. 

Nasze myślenie jednak nie pozwala na to aby oskarżać matkę o takie coś jednak jest to możliwe. 

Sa matki, które nawet i sypiaja z mężemi córek.