Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I STILL LOVE YOU

Puściłem piosenkę Scorpionsów swojej EX w dowód miłości a ona mi odpowiedziała

Polecane posty

Gość Szu
2 godziny temu, Gość I STILL LOVE YOU napisał:

Odkąd mnie zostawiła moje życie straciło sens, schudłem już dobre 6 kg, chodzę ciągle przydołowany, nic mnie nie cieszy, no ogólnie jeden wielki psychiatryk

wysłałem linka do youtube z piosenką scorpions - still loving you (to nuta o miłości w której autor spiewa, ze wciaz kocha daną kobiete itp itd) a ona mi odpisała zimne "uspokoj się i znajdz sobie kogos nowego"

ja pier.dole...., zamiast do pracy ide własnie po butelke wódki i zapije się chyba dziś

Ja Ci stary powiem jak ja to widzę 

mam 29 lat i 4 długie związki za sobą, jeden aż 5-letni i dochodzę do jednego wniosku:

Baby patrzą na Twój wygląd, zadbanie, tężyznę fizyczną na to jak się ubierasz, jak się wypowiadasz, jaki masz status społeczny, równoczesnie ogarniając Twój portfel, zawód, w drugiej kolejności chłodno weryfikują Twoją przydatność i umiejętności budowlane, naprawianie sprzętów w domu, ogarnięcie spraw komputerowych i mnóstwo, mnóstwo innych opcji, ja juz od kilku lat gotuję, a zaczynałem od gotowania parówek 😉 

Idź stary na siłownie, zajmij się sobą, idź do dobrego fryzjera, wylecz sobie wszystko (ja rok naprawiałem sobie zęby a miałem wszystkie i białe 😄) i doprowadź się do porządku, diabeł tkwi w szczegółach. Jakbyś nie wyglądał, jaki byś nawet brzydki nie był to ta recepta działa, sam do tego doszedłem co mi teraz wydaje się banalne. Zainwestuj w swój rozwój, to Cię nawet drogo nie wyniesie (multisporty masz wszedzie wystarczy Ci ten za 60 dych), fryzjer raz na miesiąc 5 dych to jest nic, potrzebujesz czasu? to  go sobie daj ... rok-dwa ale pamiętaj, że samo nic sie nie zrobi. Skup się na sobie!

Obczaj ile jest pięknych kobiet wokół, one też wkładają duzo wysiłku zeby tak wyglądać i po latach ewolucji ogarnęły, że moga wymagac tego samego od Nas ale jak to w przypadku kobiet, biorą więcej niż jest im dane i wielokrotnie wymagają jeszcze więcej i więcej-księzniczki tfu. Są też przypadki jak ta jedna ... co mnie wyprowadziła z równowagi nazywając Cię "przegrywem", nie mająca pojęcia o niczym. ale są też takie, które nie ogarniają tego że wypicowany laluś z wysmarowaną równo przystrzyżoną brodą 😄 (Boże jak oni komicznie wyglądają 😄😄😄) w koszuli a'la drwale 😄 gość nie miałby pojęcia jak odpowiednio trzymac siekierę, przykręcić śrubkę lub wypowiedziec sie elokwentnie na wazny temat, podjąć ważnej decyzji, i coś zmienić dla tak samo plastikowej lali jak on 😄 czasem mam wrażenie że oni pucują berło kolegom.

Jaka rozprawka wyszła 😮 

Obecnie mam już mądrą narzeczoną, bobo jest w drodze, robie praktycznie sam remont naszego nowego mieszkania i to takimi zachowaniami pokazujesz, że jestes chłop a nie ... a co przeżyłem do tego czasu to już moje. Nie wylewaj żali a podziałaj coś, nie ładuj wódy chyba że z kumplami bo chłop jesteś.

Powodzenia

Gość STAROCIOTKA
17 minut temu, Gość Szu napisał:

Ja Ci stary powiem jak ja to widzę 

mam 29 lat i 4 długie związki za sobą, jeden aż 5-letni i dochodzę do jednego wniosku:

Baby patrzą na Twój wygląd, zadbanie, tężyznę fizyczną na to jak się ubierasz, jak się wypowiadasz, jaki masz status społeczny, równoczesnie ogarniając Twój portfel, zawód, w drugiej kolejności chłodno weryfikują Twoją przydatność i umiejętności budowlane, naprawianie sprzętów w domu, ogarnięcie spraw komputerowych i mnóstwo, mnóstwo innych opcji, ja juz od kilku lat gotuję, a zaczynałem od gotowania parówek 😉 

Idź stary na siłownie, zajmij się sobą, idź do dobrego fryzjera, wylecz sobie wszystko (ja rok naprawiałem sobie zęby a miałem wszystkie i białe 😄) i doprowadź się do porządku, diabeł tkwi w szczegółach. Jakbyś nie wyglądał, jaki byś nawet brzydki nie był to ta recepta działa, sam do tego doszedłem co mi teraz wydaje się banalne. Zainwestuj w swój rozwój, to Cię nawet drogo nie wyniesie (multisporty masz wszedzie wystarczy Ci ten za 60 dych), fryzjer raz na miesiąc 5 dych to jest nic, potrzebujesz czasu? to  go sobie daj ... rok-dwa ale pamiętaj, że samo nic sie nie zrobi. Skup się na sobie!

Obczaj ile jest pięknych kobiet wokół, one też wkładają duzo wysiłku zeby tak wyglądać i po latach ewolucji ogarnęły, że moga wymagac tego samego od Nas ale jak to w przypadku kobiet, biorą więcej niż jest im dane i wielokrotnie wymagają jeszcze więcej i więcej-księzniczki tfu. Są też przypadki jak ta jedna ... co mnie wyprowadziła z równowagi nazywając Cię "przegrywem", nie mająca pojęcia o niczym. ale są też takie, które nie ogarniają tego że wypicowany laluś z wysmarowaną równo przystrzyżoną brodą 😄 (Boże jak oni komicznie wyglądają 😄😄😄) w koszuli a'la drwale 😄 gość nie miałby pojęcia jak odpowiednio trzymac siekierę, przykręcić śrubkę lub wypowiedziec sie elokwentnie na wazny temat, podjąć ważnej decyzji, i coś zmienić dla tak samo plastikowej lali jak on 😄 czasem mam wrażenie że oni pucują berło kolegom.

Jaka rozprawka wyszła 😮 

Obecnie mam już mądrą narzeczoną, bobo jest w drodze, robie praktycznie sam remont naszego nowego mieszkania i to takimi zachowaniami pokazujesz, że jestes chłop a nie ... a co przeżyłem do tego czasu to już moje. Nie wylewaj żali a podziałaj coś, nie ładuj wódy chyba że z kumplami bo chłop jesteś.

Powodzenia

CHWALISZ SIE CZY ZALISZ?

Gość Szu
7 minut temu, Gość STAROCIOTKA napisał:

CHWALISZ SIE CZY ZALISZ?

nie widzisz w tym pomocy ? recepty ?

prawda boli nie ?

Gość Szu
1 godzinę temu, Gość STAROCIOTKA napisał:

JEST OPOROWYM PRZEGRYWEM I LUDZKIM SMIECIEM

Musisz mieć bardzo smutne zycie

Gość vvv
2 godziny temu, Gość Kat napisał:

facet marzenie, a gdzie wy się chowacie?

Jesteśmy wszędzie, tylko najczęściej nie jesteście nami zainteresowane i widzicie w nas co najwyżej przyjaciół.

Gość Gość
25 minut temu, Gość Szu napisał:

nie widzisz w tym pomocy ? recepty ?

prawda boli nie ?

Spier.dalaj.

Gość Szu
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Spier.dalaj.

Rzeczowa, odpowiadająca Twojemu poziomowi odpowiedź. Brawa

Gość STAROCIOTKA
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Spier.dalaj.

Gość Ona
5 godzin temu, Gość I STILL LOVE YOU napisał:

nie kocham jej? moglbym teraz w 5 minu się spakowac i wyleciec np do australi za nią gdyby tylko dała mi znak..

a co do tej "jedynej dostepnej opcji", to owszem, to była jedyna kobieta w moim zyciu, bo nie mam powodzenia, wiec logiczne, ze ja pokochalem na amen

to tak jakbys miala mieszkac pod mostem albo w ładnym mieszkaniu.. co bys wybrala? wiadomo, ze mieszkanie, ale ktos obok moglby ci zarzucic "ale hipokrytka.. wziela mieszkanie bo nie ma lepszej opcji" (w domyśle: tak jakby sie trafila super willa z basenem z widokiem na ocean to bys sie to wolała..) ale logiczne, ze takie rzeczy sie nie zdarzają

Powiedz jej to.  Dokladnie to samo. 

W zyciu nie chcialabym byc z facetem,  ktory jest ze mną z braku laku. Upokarzajace.