Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adfjjcfhdbc

Czy jest prawiczek który szuka dziewicy która chce tylko prawiczka?

Polecane posty

Gość Adfjjcfhdbc

Ciekawe czy jest chłopak 25-35, ułożony, fajny, przystojny, wesoły, trochę wariat, prawiczek ale tylko taki który szuka dziewicy która chce tylko prawiczka, chce ślubu i żeby byli dla siebie pierwsi i ostatni 

Dla którego seks znaczy tak wiele że mógłby tylko zrobic ze swoją żoną bo się chce jej dać cały jeśli chodzi o seksualność i pragnie by ona mu dała wszystko. Taki romantyk który chce z seksu zrobić coś cudownego tylko z tą jedną osobą bo ceni intymność, który chciałby z tą jedną jedyna osobą dzielić swoje marzenia w tej sferze, opowiadać jej o swoich pragnieniach, dzielić się sobą tylko z żoną 

Gość Adfiicfhdbc

Jaka cisza ehh

Gość Facet 35+

Nie obraź się, ale musiałby mieć trochę przestawione w głowie gdyby szukał tylko dziewicy a nie miłości. Nie wszystko opiera się na seksie. Po co mu dziewica skoro by ją nie kochał. Jak ma wytrzymać z nią do końca życia gdy będzie mu obojętna. Szuka się miłości a nie dziewicy. Oczywiście pełnia szczęścia jest gdy znajdzie się obie rzeczy, ale rezygnacja z miłości tylko po to aby mieć dziewicę/prawiczka to według mnie czysta głupota (a nawet przestawione myślenie).

Gość Adfiic
1 godzinę temu, Gość Facet 35+ napisał:

Nie obraź się, ale musiałby mieć trochę przestawione w głowie gdyby szukał tylko dziewicy a nie miłości. Nie wszystko opiera się na seksie. Po co mu dziewica skoro by ją nie kochał. Jak ma wytrzymać z nią do końca życia gdy będzie mu obojętna. Szuka się miłości a nie dziewicy. Oczywiście pełnia szczęścia jest gdy znajdzie się obie rzeczy, ale rezygnacja z miłości tylko po to aby mieć dziewicę/prawiczka to według mnie czysta głupota (a nawet przestawione myślenie).

Ależ wiadomo że miłość jest najważniejsza.. Aż się dziwię że Ci to przyszło do głowy że mogłam myśleć że to jest jakiś cel nr 1, ta cecha. Są też tacy ludzie którzy nie umieją być tak blisko z kimś kto był już tak blisko z kims innym, wiadomo że związek nie opiera się tylko na seksie ale bez tej bliskości też się nie da. Ktoś może kochać a ciągle tyłu głowy może się tluc ta myśl że on dzielił coś takiego z jakąś inną kobietą, i to naprawdę potrafi ludziom popsuć życie 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Adfiic napisał:

Ależ wiadomo że miłość jest najważniejsza.. Aż się dziwię że Ci to przyszło do głowy że mogłam myśleć że to jest jakiś cel nr 1, ta cecha. Są też tacy ludzie którzy nie umieją być tak blisko z kimś kto był już tak blisko z kims innym, wiadomo że związek nie opiera się tylko na seksie ale bez tej bliskości też się nie da. Ktoś może kochać a ciągle tyłu głowy może się tluc ta myśl że on dzielił coś takiego z jakąś inną kobietą, i to naprawdę potrafi ludziom popsuć życie 

Dokladnie.  Ja jestem romantyczka i chcialam zawsze prawiczka  (sama bedac dziewicą ). 

Takze rozumiem o co ci chodzi :)

Gość gosc

Nie znajdziesz romantyka w tym przedziale wiekowym,trzeba szukac w przedszkolu. Dla facetów sex to tylko sex.Nie musi isc w parze z miłoscia.Gdyby faceci czekali na ta jedyną i pochopnie nie wiązali się z kimkolwiek to na pewno wiekszosc par byłaby ze sobą z miłosci i pierwszymi w łóżku dla siebie.ale kurestwo facetow poraża

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dokladnie.  Ja jestem romantyczka i chcialam zawsze prawiczka  (sama bedac dziewicą ). 

Takze rozumiem o co ci chodzi 🙂

Ja też rozumiem o co Ci chodzi. I mam nadzieję, że istnieją tacy mężczyźni.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Gdyby faceci czekali na ta jedyną i pochopnie nie wiązali się z kimkolwiek to na pewno wiekszosc par byłaby ze sobą z miłosci i pierwszymi w łóżku dla siebie.

Tak powinno być. Ja tak bym chciała.

Gość Facet 35+
17 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie znajdziesz romantyka w tym przedziale wiekowym,trzeba szukac w przedszkolu. Dla facetów sex to tylko sex.Nie musi isc w parze z miłoscia.Gdyby faceci czekali na ta jedyną i pochopnie nie wiązali się z kimkolwiek to na pewno wiekszosc par byłaby ze sobą z miłosci i pierwszymi w łóżku dla siebie.ale kurestwo facetow poraża

Ja tak chciałem. Byłem bardzo młody  i kochałem tą jedyną. Wtedy zrobiłbym dla niej wszystko i byłbym wierny do końca życia. Niestety ona zabawiła się moimi uczuciami zwodząc mnie przez kilka lat. W końcu uświadomiłem sobie że miłość ze wzajemnością nie istnieje i łudzenie się że to kiedykolwiek nastąpi jest bez sensu.

Gość vvv
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak powinno być. Ja tak bym chciała.

Ja też bym tak chciał :)

Gość vvv
26 minut temu, Gość gosc napisał:

Bzdura. Dla mnie seks idzie w parze z miłością. Nie potrafiłbym uprawiać seksu z kimś, kogo nie kocham.

Gość Ona
2 godziny temu, Gość vvv napisał:

Bzdura. Dla mnie seks idzie w parze z miłością. Nie potrafiłbym uprawiać seksu z kimś, kogo nie kocham.

Ciebie zadna nie chce,  mizoginie.  Nie udawaj milego :D  w kazdym innych topicu ziejesz jadem na kobiety. 

Gość sdser

Nawiedzonego ...arza? Szczerze wątpię.

Gość akimuszki666ppp
2 minuty temu, Gość sdser napisał:

Nawiedzonego ...arza? Szczerze wątpię.

? to chyba nie do mnie?:classic_wink:

Gość Adfiic
4 godziny temu, Gość Facet 35+ napisał:

Ja tak chciałem. Byłem bardzo młody  i kochałem tą jedyną. Wtedy zrobiłbym dla niej wszystko i byłbym wierny do końca życia. Niestety ona zabawiła się moimi uczuciami zwodząc mnie przez kilka lat. W końcu uświadomiłem sobie że miłość ze wzajemnością nie istnieje i łudzenie się że to kiedykolwiek nastąpi jest bez sensu.

😢

Po prostu trafiłeś na tą złą 

Gość Facet 35+
30 minut temu, Gość Adfiic napisał:

😢

Po prostu trafiłeś na tą złą 

Z perspektywy czasu wydaje mi się że raczej na taką która nie do końca wiedziała czego chce albo bała się to powiedzieć. Aż w końcu było już za późno.

Gość vvv
3 godziny temu, Gość Ona napisał:

Ciebie zadna nie chce,  mizoginie.  Nie udawaj milego :D  w kazdym innych topicu ziejesz jadem na kobiety. 

Nie udaję miłego. Żadna mnie nie chce, bo nie jestem przystojny, ale jaki to ma związek z tematem?

Nie zieję jadem na kobiety, nie wiem, gdzie to wyczytałaś.

Gość Adfjjcfhdbc
9 godzin temu, Gość Facet 35+ napisał:

Co w tym złego że coś tak intymnego ktoś chce dzielić tylko z jedną osobą w życiu.. To jest taki poziom intymności jaki nie da się osiągnąć z kims kto już doświadczył tego z kims innym 

Miłość miłością, w związku jest ze 20 ważnych sfer, ale pogadajmy o tym seksie bo on też jest ważny 

Czy naprawdę nie wzbudza to w dziewczynach dyskomfortu gdzy wiedzą że ich ukochany wkładał tak intymna cześć siebie do ciała innej kobiety, czy nie brzydzi was całowanie ust ukochanego niby mężczyzny, mając świadomość że on komuś robił seks oralny? (pomijając już fakt że nie każda para to robi bo zwyczajnie to obrzydza). Nie wzbudza to w Tobie smutku koleżanko, jakakolwiek która to czytasz) gdy wiesz ze reakcje Twojego męża, tak intymne reakcje obserwowała jakas inna kobieta? Seks jest cudowny gdy dwoje ludzi jest jedno, bez żadnego bagażu 

Gość Arek
Dnia 30.10.2019 o 16:32, Gość Facet 35+ napisał:

Co w tym złego że coś tak intymnego ktoś chce dzielić tylko z jedną osobą w życiu.. To jest taki poziom intymności jaki nie da się osiągnąć z kims kto już doświadczył tego z kims innym 

Miłość miłością, w związku jest ze 20 ważnych sfer, ale pogadajmy o tym seksie bo on też jest ważny 

Czy naprawdę nie wzbudza to w dziewczynach dyskomfortu gdzy wiedzą że ich ukochany wkładał tak intymna cześć siebie do ciała innej kobiety, czy nie brzydzi was całowanie ust ukochanego niby mężczyzny, mając świadomość że on komuś robił seks oralny? (pomijając już fakt że nie każda para to robi bo zwyczajnie to obrzydza). Nie wzbudza to w Tobie smutku koleżanko, jakakolwiek która to czytasz) gdy wiesz ze reakcje Twojego męża, tak intymne reakcje obserwowała jakas inna kobieta? Seks jest cudowny gdy dwoje ludzi jest jedno, bez żadnego bagażu 

Gość Arek

Przywracacie wiarę w ludzi 

Gość Gość

Kłoda szuka koniotrzepka. Będzie "wspaniała" para 🙂