Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna34lata

34 lata

Polecane posty

Gość dziewczyna34lata
3 minuty temu, Gość Wiem co mówię napisał:

To twoje słowa, że chodzi ci tylko seks. Czym jest TYLKO seks jak nie r0chaniem??? Kto z tych co mają 30 i aż do 100 nie chciałby mieć znów 20 lat???? Młoda jesteś weź się w kupę i nie marnuj sama sobie pięknego życia.

wiesz jak to jest gdy masz swiadomość, ze niezaleznie kto ci sie spodoba, wlasnie znajdzie sobie koljna taka 20 latke? Nie wiem jak powinny zyc kobiety ktore nie sa wybitnie koscielne, nie chca wybaczac mezczyznom skokom w bok. Sadze ze moje r0chanie to chec zemsty na spoleczenstwie. Wiem ze to glupie, ale tak mysle. Ze chce sie zepsuc kompletnie. Mialam czerwone paski, latalam na uroczystych galach, poznawalam tzw. waznych ludzi i mam dosc. Chyba chce sobie pouzywac. Bo jestem zepsuta. 

Gość dziewczyna34lata
1 minutę temu, Gość dziewczyna34lata napisał:

wiesz jak to jest gdy masz swiadomość, ze niezaleznie kto ci sie spodoba, wlasnie znajdzie sobie koljna taka 20 latke? Nie wiem jak powinny zyc kobiety ktore nie sa wybitnie koscielne, nie chca wybaczac mezczyznom skokom w bok. Sadze ze moje r0chanie to chec zemsty na spoleczenstwie. Wiem ze to glupie, ale tak mysle. Ze chce sie zepsuc kompletnie. Mialam czerwone paski, latalam na uroczystych galach, poznawalam tzw. waznych ludzi i mam dosc. Chyba chce sobie pouzywac. Bo jestem zepsuta. 

a swoja droga zrozumialam w pelni co to znaczy "ryczaca 30" 😉

Gość dziewczyna34lata
1 minutę temu, Gucio66 napisał:

Nie życz nikomu zle, to i Tobie będzie lepiej.

Czyli rozumiem, że lepiej nie byc Twoim chłopakiem.....Jak miałabyś mi pózniej zle życzyć ?

lepiej nie 🙂 nie znosze braku lojalnosci

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość dziewczyna34lata napisał:

Trudno, To twoje życie, mam + -40 i nie interesują mnie 20 latki, 34 latka mądrze mysląca? Czemu nie? Może by coś więcej z tego wyszło??. Przemyśl to, kim jesteś a kim powinnaś być.

Gość dziewczyna34lata
3 minuty temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Trudno, To twoje życie, mam + -40 i nie interesują mnie 20 latki, 34 latka mądrze mysląca? Czemu nie? Może by coś więcej z tego wyszło??. Przemyśl to, kim jesteś a kim powinnaś być.

szukasz dziewczyny/kobiety na stałe? na wyłączność? etc? 

Gość dziewczyna34lata
3 minuty temu, Gość dziewczyna34lata napisał:

. Więc moi drodzy, młodsi ode mnie ale moze nie tylko = myslcie przede wszystkim o sobie i o swojej młodości, bądzcie dla siebie dobrzy i wyrozumiali, nie poswiecajcie się zanadto dla innych, ale bądżcie tez uwazni dla tych których lubice, powtarzajcie im ze ich lubicie i spedzajcie z nimi czas. Naprawde znajdzcie na to czas. To nigdy nie wroci. 

Gość Wiem co mówię

Tak, zdecydowanie tak, powiem ci więcej jak kocham - nie zdradzam. Zmień myslenie, może trafisz na fajnego kochającego faceta? Tego ci życzę. MŁODA jesteś!

Gość dziewczyna34lata
4 minuty temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Tak, zdecydowanie tak, powiem ci więcej jak kocham - nie zdradzam. Zmień myslenie, może trafisz na fajnego kochającego faceta? Tego ci życzę. MŁODA jesteś!

Tak, "jak kocham"... a w pewnym momencie moze sie stać tak, że pokochasz kogoś innego. I coż, poczujesz się głupio, nie będziesz wiedział jak powiedzieć to żonie. Ty będziesz miał +-50 ona 20, bo zechcesz zerwać ze swoimi prawdami, bo stwierdzisz ze nie było warto, a oprócz tego ona będzie  miała piękne ciało, śliczną cerę, fantastyczne ciuchy, ładne koleżanki i może zabierze cię na niezły koncert w miejscu o którym nie miałeś pojęcia. A żona? będzie oglądać tv i zaopiekuje się dziećmi

Gość dziewczyna34lata
3 minuty temu, Gość dziewczyna34lata napisał:

Tak, "jak kocham"... a w pewnym momencie moze sie stać tak, że pokochasz kogoś innego. I coż, poczujesz się głupio, nie będziesz wiedział jak powiedzieć to żonie. Ty będziesz miał +-50 ona 20, bo zechcesz zerwać ze swoimi prawdami, bo stwierdzisz ze nie było warto, a oprócz tego ona będzie  miała piękne ciało, śliczną cerę, fantastyczne ciuchy, ładne koleżanki i może zabierze cię na niezły koncert w miejscu o którym nie miałeś pojęcia. A żona? będzie oglądać tv i zaopiekuje się dziećmi

Bo jest kobietą. 🙂

Gość dziewczyna34lata
17 minut temu, Gość dziewczyna34lata napisał:

Bo jest kobietą. 🙂

więc jak widzisz jako kobieta, znająca ten scenariusz wolalabym teraz pogrzeszyc, zeby wiedziec przynajmniej za co "ewentualnie" bede w wieku 60 lat cierpiec 🙂

5 minut temu, Gość dziewczyna34lata napisał:

więc jak widzisz jako kobieta, znająca ten scenariusz wolalabym teraz pogrzeszyc, zeby wiedziec przynajmniej za co "ewentualnie" bede w wieku 60 lat cierpiec 🙂

Więc moi drodzy, młodsi ode mnie ale moze nie tylko = myslcie przede wszystkim o sobie i o swojej młodości, bądzcie dla siebie dobrzy i wyrozumiali, nie poswiecajcie się zanadto dla innych, ale bądżcie tez uwazni dla tych których lubice, powtarzajcie im ze ich lubicie i spedzajcie z nimi czas. Naprawde znajdzcie na to czas. To nigdy nie wroci. 

Wiek nie ma znaczenia. Ty też badz dobra dla innych, otwórz sie bardziej, zaufaj ludziom, bądz szczera i zobaczysz, jak Twój świat się zmieni. Chcesz poużywać - używaj ! Nikt Ci tego nie broni ale nie krzywdz innych. Poza tym wracając do początku - potrzebujesz kogoś bliskiego, czy potrzebujesz kogoś do roochania ? Jak znajdziesz , a jestem pewien ze znajdziesz  faceta, to on Cię też wygrzmoci. Chyba, ze zainteresowana jesteś jakimiś układami 2m/1k albo i więcej facetów.....ale to już zeszmacenie i nikt Cię wtedy nie zechce

Gość dziewczyna34lata
24 minuty temu, Gucio66 napisał:

Więc moi drodzy, młodsi ode mnie ale moze nie tylko = myslcie przede wszystkim o sobie i o swojej młodości, bądzcie dla siebie dobrzy i wyrozumiali, nie poswiecajcie się zanadto dla innych, ale bądżcie tez uwazni dla tych których lubice, powtarzajcie im ze ich lubicie i spedzajcie z nimi czas. Naprawde znajdzcie na to czas. To nigdy nie wroci. 

Wiek nie ma znaczenia. Ty też badz dobra dla innych, otwórz sie bardziej, zaufaj ludziom, bądz szczera i zobaczysz, jak Twój świat się zmieni. Chcesz poużywać - używaj ! Nikt Ci tego nie broni ale nie krzywdz innych. Poza tym wracając do początku - potrzebujesz kogoś bliskiego, czy potrzebujesz kogoś do roochania ? Jak znajdziesz , a jestem pewien ze znajdziesz  faceta, to on Cię też wygrzmoci. Chyba, ze zainteresowana jesteś jakimiś układami 2m/1k albo i więcej facetów.....ale to już zeszmacenie i nikt Cię wtedy nie zechce

nie rozumiesz, w wieku 34 niewazne w sumie jak wygladasz i jak sie czujesz, ludzie patrza na ciebie przez pryzmat tego ile masz lat. jestes jak mieso na skraju zepsucia. okropnosc. 

przejmujesz sie tym, co ludzie mówią i widzą ? To Twoje życie i żyj, jak chcesz tylko nie krzywdz innych.

34 lata, to piękny wiek. Kolezanka w wieku 38 urodziła pierwsze dziecko....Wszystko przed Tobą

I jeszcze jedno - kobiety w wieku 30 - 40 + są najlepszymi kochankami 🙂

Gość dziewczyna34lata
34 minuty temu, Robert47 napisał:

Witaj!  Skąd jesteś? 

Jaa@pisz.to 

z cuiechanowa 

Gość gosc

z cuiechanowa 

no, raczej kiepsko z tobą:)

Gość dziewczyna34lata
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

no, raczej kiepsko z tobą:)

czemu? 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość dziewczyna34lata napisał:

nie rozumiesz, w wieku 34 niewazne w sumie jak wygladasz i jak sie czujesz, ludzie patrza na ciebie przez pryzmat tego ile masz lat. jestes jak mieso na skraju zepsucia. okropnosc. 

Po 30-tce miałam największe powodzenie wśród mężcyzn. Moim zdaniem to najlepsze lata życia dla kobiety. Za żadne skarby świata nie chciałabym mieć znów 20 lat. Miłość mojego życia (fantastyczny facet) poznałam w wieku 37 lat. Nawet wtedy można wyglądać i czuć się bardzo atrakcyjnie. Kocham siebie, ale nie jestem egoistką. To widać po uśmiechu, podejściu do ludzi, poczuciu humoru. Mężczyźni to czują i spotykam się z ich sympatią. Wszystko zależy od charakteru kobiety (wygląd zewnętrzny pewnie też ma znaczenie, ale wystarczy o siebie zadbać) i wiek naprawdę nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Ona
4 godziny temu, Gość Dziwna jestes napisał:

Myślę że bardziej odstrasza ich to że nie chcesz męża i dzieci - to po co marnować na Ciebie czas? Gdybyś była młoda i śliczna to chociaż można przeżyć przygodę. W tym wieku możesz liczyć tylko na poważny związek z kimś kto się zaangazuje emocjonalnie. Ale nikt tego nie zrobi bo Ty nie chcesz się poświęcać i deklarowac. Sama wybrałaś. 

Bzdura.  Jest mnòstwo męzczyzn po 30tce,  ktorzy nie chca dzieci ani slubu i beda przeszxzesliwi jesli spotkaja kobiete,  ktora tez tego nie potrzebuje. 

Kwestia spotkania kogos,  kto mysli jak ty.  I tyle. 

Gość Ona
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

dziewczyna34lata, lubisz mężczyzn 20+?

Kur.wa mac! 

Dziewczyna po traumach i bolesnym dziecinstwie. Zaburzona.  Bez poczucia wlasnej wartosci. 

I zawsze znajdzie sie jakis pier.do.lony napalony ćwok,  żerujacy na niskim poczuciu wartosci u kobiety,  byle tylko za.ruch.ac. 

Nòż w kieszeni sie otwiera  na takie męskie ście.rwa!!!

Gość Gość
1 godzinę temu, Gucio66 napisał:

przejmujesz sie tym, co ludzie mówią i widzą ? To Twoje życie i żyj, jak chcesz tylko nie krzywdz innych.

34 lata, to piękny wiek. Kolezanka w wieku 38 urodziła pierwsze dziecko....Wszystko przed Tobą

I jeszcze jedno - kobiety w wieku 30 - 40 + są najlepszymi kochankami 🙂

Wow.  Super po trzydziestce byc postrzegana jako niewyzyta seksualnie.  Zwlaszcza jak ktos nadal jest dziewicą i singielka i musi sie zmagac ze stereotypem "wyzwolonej " 30latki :/

Gość dziewczyna34lata
26 minut temu, Gość Ona napisał:

Kur.wa mac! 

Dziewczyna po traumach i bolesnym dziecinstwie. Zaburzona.  Bez poczucia wlasnej wartosci. 

I zawsze znajdzie sie jakis pier.do.lony napalony ćwok,  żerujacy na niskim poczuciu wartosci u kobiety,  byle tylko za.ruch.ac. 

Nòż w kieszeni sie otwiera  na takie męskie ście.rwa!!!

hej, bede teraz do bolu szczera, nie przeszkadza mi to. anyway, jestes bardzo inteligentna, zajebisty jezyk, zazdro. 

Gość Moon
1 godzinę temu, Gość dziewczyna34lata napisał:

hej, bede teraz do bolu szczera, nie przeszkadza mi to. anyway, jestes bardzo inteligentna, zajebisty jezyk, zazdro. 

Dziewczyno, Ty naprawdę straciłaś cały szacunek dla siebie.

Rozumiem zabawić się, użyć przyjemności ale nie w ten sposób.

Chcesz być potraktowana jak ...pominę...to tak będziesz się czuła i gdzie tu przyjemność.

Użyje nieznanego tutaj słowa; proszę, nie popadaj aż w taką desperację.

Spróbuj się umówić na spotkanie, poznaj kogoś choć odrobine by stał się w jakiś sposób bliski Tobie. Niech coś zaiskrzy, niech chociaż Ci się spodoba a wtedy będziesz czerpać z tego przyjemność.

Gość dziewczyna34lata
7 minut temu, Gość Moon napisał:

Dziewczyno, Ty naprawdę straciłaś cały szacunek dla siebie.

Rozumiem zabawić się, użyć przyjemności ale nie w ten sposób.

Chcesz być potraktowana jak ...pominę...to tak będziesz się czuła i gdzie tu przyjemność.

Użyje nieznanego tutaj słowa; proszę, nie popadaj aż w taką desperację.

Spróbuj się umówić na spotkanie, poznaj kogoś choć odrobine by stał się w jakiś sposób bliski Tobie. Niech coś zaiskrzy, niech chociaż Ci się spodoba a wtedy będziesz czerpać z tego przyjemność.

tak, tak, masz rację. Ale ja chyba tak chcę się czuc. Naćpać się i dać się wykorzystać komuśtam. Taki fetysz. 

Gość dziewczyna34lata

tak, tak, masz rację. Ale ja chyba tak chcę się czuc. Naćpać się i dać się wykorzystać komuśtam. Taki fetysz. 

dobra, nieważne, dzięki za głosy

Gość Kusiciel

Masz z 50 mądrych odpowiedzi, ty dalej swoje. Nie czytam cię więcej, bo jeszcze mi się udzieli.