Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hali

Co myślicie o tym mężczyźni ?

Polecane posty

Gość Hali

Od jakiegoś czasu w ogóle nie zwracam uwagi na wygląd. Zawsze miałam powodzenie, bardzo się podobałam innym. Z wiekiem mnie to nie bawi i nie zależy mi na tym, żeby się podobać. Szkoda mi kasy na kosmetyczkę i drogie ubrania. Robię tylko to co muszę, by wyglądać zdrowo i schludnie. Teraz liczą się dla mnie pieniądze. Zarabianie i oszczędności to jest to co kocham. Czy w waszych oczach taka materialistka nie dbająca o siebie jest jeszcze warta uwagi ?

Gość akimuszki666ppp

🙃 ja lubie naturalne dziewczyny w dresie, bez maski na twarzy

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Hali napisał:

Od jakiegoś czasu w ogóle nie zwracam uwagi na wygląd. Zawsze miałam powodzenie, bardzo się podobałam innym. Z wiekiem mnie to nie bawi i nie zależy mi na tym, żeby się podobać. Szkoda mi kasy na kosmetyczkę i drogie ubrania. Robię tylko to co muszę, by wyglądać zdrowo i schludnie. Teraz liczą się dla mnie pieniądze. Zarabianie i oszczędności to jest to co kocham. Czy w waszych oczach taka materialistka nie dbająca o siebie jest jeszcze warta uwagi ?

Kiedyś nosiłam wysokie szpilki, ...enki. Przestałam bo zrobiło się to tandetne odkąd nieciekawe panienki zaczęły się tak ubierać w mojej okolicy