Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

25 lat temu kobiety pragnely mezczyzny o dobrym sercu, chcialy sie hajtnąc majac 23 lata i zalozyc rodzine. Dzis pragna przystojniaka z p1ndol3m 16 cm i pensja 10 tyys netto minimum. I wola imprezowac i podrozowac niz zakladac rodzine.

Polecane posty

Gość Gość
12 minut temu, Gość Starociotka napisał:

HAHAHA TAK WYMAGAJA, Z BYLE OBSZCZYMURAMI I GOLODUPCAMI POWIJAJA BEKARTY A POZNIEJ SA SAMOTNYMI MATKAMI. NO NA PRAWDE WYMAGANIA Z KOSMOSU, TAK MI PRZYKRO ZE NIGDY ICH NIE OSIAGNE.

WYMAGANIA KOBIET W OBECNYCH CZASACH SPADLY NA LEB NA SZYJE W POROWNANIU Z TYM JAKIE BYLY 10 LAT TEMU. KOBIETY LASE NA CUDZE PIENIADZE NIE WIEDZIALY JAK ICH CHCIWOSC OBROCI SIE PRZECIWKO NIM I TERAZ KIEDY WARTOSCIOWI MEZCZYZNI ZACZELI SIE OD NICH ODWRACAC DESPERACKO MIOTAJA SIE Z PIANA NA MORDZIE LAPIAC DZIESIATKI KOLEJNYCH KOCHANKOW W NADZIEI ZE W KONCU KTORYS ICH ZAPLODNI I DOSTANA ALIMENTY OD PANSTWA.

KOBIETA OBNAZONA W CALYM SWOIM PLUGAWYM OBRAZIE.

NIE, LEPIEJ ZEBY KAZDY MIAL SWOJE PIENIADZE, ALE JAK WIDAC WY KOBIETY Z WASZYM UPOSLEDZONYM SOCJALISTYCZNYM SYSTEMEM PSEUDOAFIRMACJI NADAL WOLICIE WSPIERAC PATOLOGIE.

Rzecz w tym, że tylko narzekasz na system podatkowy, a podatki płacisz jak ja. Mówisz ogólnijami "wy", a są kobiety wspierające 500 + i te przeciwne, tak samo jak u mężczyzn jest lewica i prawica. 

Zawsze cześć kobiet brała patologie, kiedyś częściej bite, poniewierane, a i tak siedziały z chłopem i to grzecznie. Jakie one miały wymagania? Żeby na kawę zaprosił?  Sami faceci tu się skarżą, że nie mogą kobiety znaleźć bo wymagania mamy za wysokie, wystarczy przeczytać post autora, chyba wiesz w jakim temacie piszesz. 

Gość Starociotka
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Rzecz w tym, że tylko narzekasz na system podatkowy, a podatki płacisz jak ja. Mówisz ogólnijami "wy", a są kobiety wspierające 500 + i te przeciwne, tak samo jak u mężczyzn jest lewica i prawica. 

Zawsze cześć kobiet brała patologie, kiedyś częściej bite, poniewierane, a i tak siedziały z chłopem i to grzecznie. Jakie one miały wymagania? Żeby na kawę zaprosił?  Sami faceci tu się skarżą, że nie mogą kobiety znaleźć bo wymagania mamy za wysokie, wystarczy przeczytać post autora, chyba wiesz w jakim temacie piszesz. 

DOSKONALE WIDZISZ JAKIE SA GLOSY W TEMACIE, RZECZYWISTOSC JEST DEMOKRATYCZNA, TWOJ GLOS JEDNOSTKI NAWET GDYBY FAKTYCZNIE BYL ODMIENNY OD RESZTY CO PODWAZAM TO I TAK GINIE W MORZU UWIELBIANIE DLA SOCJALIZMU I KULTUROWEGO MARKSIZMU.

KOBIETY NIEZALEZNIE OD TEGO CZY WSPIERAJA SYSTEM REDYSTRYBUCJI TRACA W OBYDWU WYPADKACH. SYSTEM REDYSTRYBUCJI UPADA, NIE MA JUZ KTO LOZYC NA ICH BEKARTY, A ICH WARTOSC JAKO BYDLA ROZPLODOWEGO SPADA. SYSTEM REDYSTRYBUCJI ISTNIEJE, ICH POTOMSTWO BEDZIE NOSICIELAMI CO RAZ GORSZEGO MATERIALU GENETYCZNEGO, A WARTOSC JAKO BYDLA ROZPLODOWEGO TEZ SPADA ZE WZGLEDU NA CO RAZ WIEKSZY PRZYROST NATURALNY W SKALI GLOBALNE, KRAJOWA W TYM MOMENCIE JUZ NIE MA ZNACZENIA ZE WZGLEDU NA WOLNA MIGRACJE KTORA W POLACZENIU Z WOJNAMI DAJE DOSC LUDOBOJCZA MIESZANKE DLA RDZENNYCH POPULACJI MALYCH KULTUR. PRZEGRANA - PRZEGRANA.

KOBIETY SA STRACONE JAKO GRUPA, ZAPRZECZAJA TEMU. NIE WIEM TYLKO KOGO CHCA OSZUKAC. CHYBA SAME SIEBIE.

AUTOR WIDZI SWIAT NA OPAK, ON MYSLI ZE TO Z NIM JEST COS NIE TAK, A TO PO PROSTU KOBIETY WOLA SIE PUSZCZAC Z BYLE SMIECIAMI BO JEST TO DLA NICH PO PROSTU KORZYSTNIEJSZE GDY WIEDZA ZE MEZCZYZNA NIE BEDZIE SIE INTERESOWAL POTOMSTWEM. JESZCZE BY SIE OKAZALO ZE CHCE WYCHOWYWAC A WTEDY SEN O ALIMENTACH PRYSKA.

I SKAD W OGOLE DOMYSL ZE PODATKI PLACE TAKIE JAK TY? W POLSCE PODATEK JEST STOPNIOWANY Z NIEKTORYCH WYKRWAWIA SIE WIECEJ.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Starociotka napisał:

DOSKONALE WIDZISZ JAKIE SA GLOSY W TEMACIE, RZECZYWISTOSC JEST DEMOKRATYCZNA, TWOJ GLOS JEDNOSTKI NAWET GDYBY FAKTYCZNIE BYL ODMIENNY OD RESZTY CO PODWAZAM TO I TAK GINIE W MORZU UWIELBIANIE DLA SOCJALIZMU I KULTUROWEGO MARKSIZMU.

KOBIETY NIEZALEZNIE OD TEGO CZY WSPIERAJA SYSTEM REDYSTRYBUCJI TRACA W OBYDWU WYPADKACH. SYSTEM REDYSTRYBUCJI UPADA, NIE MA JUZ KTO LOZYC NA ICH BEKARTY, A ICH WARTOSC JAKO BYDLA ROZPLODOWEGO SPADA. SYSTEM REDYSTRYBUCJI ISTNIEJE, ICH POTOMSTWO BEDZIE NOSICIELAMI CO RAZ GORSZEGO MATERIALU GENETYCZNEGO, A WARTOSC JAKO BYDLA ROZPLODOWEGO TEZ SPADA ZE WZGLEDU NA CO RAZ WIEKSZY PRZYROST NATURALNY W SKALI GLOBALNE, KRAJOWA W TYM MOMENCIE JUZ NIE MA ZNACZENIA ZE WZGLEDU NA WOLNA MIGRACJE KTORA W POLACZENIU Z WOJNAMI DAJE DOSC LUDOBOJCZA MIESZANKE DLA RDZENNYCH POPULACJI MALYCH KULTUR. PRZEGRANA - PRZEGRANA.

KOBIETY SA STRACONE JAKO GRUPA, ZAPRZECZAJA TEMU. NIE WIEM TYLKO KOGO CHCA OSZUKAC. CHYBA SAME SIEBIE.

AUTOR WIDZI SWIAT NA OPAK, ON MYSLI ZE TO Z NIM JEST COS NIE TAK, A TO PO PROSTU KOBIETY WOLA SIE PUSZCZAC Z BYLE SMIECIAMI BO JEST TO DLA NICH PO PROSTU KORZYSTNIEJSZE GDY WIEDZA ZE MEZCZYZNA NIE BEDZIE SIE INTERESOWAL POTOMSTWEM. JESZCZE BY SIE OKAZALO ZE CHCE WYCHOWYWAC A WTEDY SEN O ALIMENTACH PRYSKA.

I SKAD W OGOLE DOMYSL ZE PODATKI PLACE TAKIE JAK TY? W POLSCE PODATEK JEST STOPNIOWANY Z NIEKTORYCH WYKRWAWIA SIE WIECEJ.

Piszesz jakby lumpen-elektorat był płci żeńskiej, a to grupa społeczna. Uogólniasz. Masz dużo racji, ale piszesz jakby 90 % Polaków to była patologia, ja myślę, że większość kobiet nie rozmnaża się dla zasiłków i z byle kim rodząc dzieci z FAS.  Na dodatek identyfikujesz mnie z tym, to śmieszne. Autor ma na myśli wymagające  kobiety, chcące używać życia, liczące na atrakcje przy mężczyźnie, a nie Karyny. 

Gość Starociotka
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Piszesz jakby lumpen-elektorat był płci żeńskiej, a to grupa społeczna. Uogólniasz. Masz dużo racji, ale piszesz jakby 90 % Polaków to była patologia, ja myślę, że większość kobiet nie rozmnaża się dla zasiłków i z byle kim rodząc dzieci z FAS.  Na dodatek identyfikujesz mnie z tym, to śmieszne. Autor ma na myśli wymagające  kobiety, chcące używać życia, liczące na atrakcje przy mężczyźnie, a nie Karyny. 

WIEKSZOSC KOBIET ROZMNAZA SIE PO TO ABY SPELNIC SWOJA JEDYNA NATURALNA FUNKCJE, NARZUCONA ODGORNIE CZYLI BYCIE INKUBATOREM DLA BEKARTA. W MOMENCIE GDY PANSTWO I KOSCIOL ZACZELY INGEROWAC W TEN I TAK JUZ OD STARTU WYPACZONY PROCES TO O DZIWO UDALO IM SIE GO JESZCZE BARDZIEJ ZDEGENEROWAC DORABIAJAC DO NIEGO IDEOLOGIE I MONETYZUJAC JEGO PRODUKT.

JUZ POMIJAJAC TEN OBURZAJACY FAKT TO TAK, UWAZAM ZE 90% POLAKOW TO SCIERWO KTORE BYLOBY NIEZDOLNE DO PRZETRWANIA W SWIECIE BEZ INSTYTUCJI OPIEKUNCZYCH, KTORYCH OPIEKA POLEGA NA OKRADANIU INNYCH I PRZEKAZYWANIA IM UKRADZIONYCH BOGACTW. BO GDY DOJDZIE DO SYTUACJI KRYZYSOWEJ TO OPIEKI NIE MA. 

A CO DO ATRAKCJI PRZY MEZCZYZNIE - TO NIE OD DZIS WIADOMO ZE NIKT NIE WZBUDZA W POLCE TAKICH SILNYCH EMOCJI JAK PIZMOWY KSIAZE Z POLUDNIA. ALBO Z INDII. TUTAJ PRZYPOMINA MI SIE SYTUACJA GDY BODAJZE EGIPSKI DON JUAN ZAPLODNIL JEDNA Z POLEK, ALE KU JEJ ZASKOCZENIU CHCIAL BEKARTA WYCHOWYWAC W SWOIM RODZIMYM KRAJU. POLKA OBURZONA TA SYTUACJA UDALA SIE DO POLSKICH INSTYTUCJI I WYKRZYCZALA SLOWA "JESTEM POLKOM NALERZY MNIE SIE" CO DOPROWADZILO DO INTERWENCJI PANSTWOWEJ. W CHWILI OBECNEJ EGIPCJANIN SIEDZI U SIEBIE W KRAJU, A POLSKI PODATNIK UTRZYMUJE JEGO DZIECKO W POLSCE.

PIEKNY SOCJALIZM I AKCJA AFIRMATYWNA, BRAWO DLA DZIELNEJ MAMY KTORA ZYJE PELNIA ZYCIA I WALCZY O SWOJE KTORE JEJ SIE NALEZY, YOU GO GIRL!

Gość ech
3 godziny temu, Mizo napisał:

I bardzo dobrze, bo mężczyzn o "dobrym sercu" nie ma i nigdy nie było. To, że najwyraźniej nie potrafisz sprostać wymaganiom (i stąd te żale), to już tylko i wyłącznie Twój problem 🙂  Ja się ogromnie cieszę, że kobiety odrzucają syndrom "matki polki" i już nie chcą być niewolnikami mężczyzn. Wreszcie nastały czasy, w których kobiety same decydują o swoim życiu i nie muszą już spełniać narzuconych im ról społecznych "bo tak wypada", tylko biorą z życia pełnymi garściami i się realizują na wielu płaszczyznach. To jest cudowne i jestem mega zadowolona, że przyszło mi w tych czasach funkcjonować. Czuję się po prostu wolnym człowiekiem 🙂  Oczywiście nie dziwią mnie narzekania mężczyzn bo jakby nie patrzeć, przez lata byli przyzwyczajeni do tego, że im się "usługuje", więc takie zmiany sprawiły, że nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości, ale szczerze? Mam to gdzieś 😂

Znowu ta frustratka i jej pseudomądrości.

Gość taki obraz wasz

I bardzo dobrze, bo mężczyzn o "dobrym sercu" nie ma i nigdy nie było.

Bzdura. Zawsze byli, są i będą.

To, że najwyraźniej nie potrafisz sprostać wymaganiom (i stąd te żale), to już tylko i wyłącznie Twój problem 🙂

Wasze wymagania spełnia tylko 20% najprzystojniejszych facetów.

Ja się ogromnie cieszę, że kobiety odrzucają syndrom "matki polki" i już nie chcą być niewolnikami mężczyzn. Wreszcie nastały czasy, w których kobiety same decydują o swoim życiu i nie muszą już spełniać narzuconych im ról społecznych "bo tak wypada", tylko biorą z życia pełnymi garściami i się realizują na wielu płaszczyznach. To jest cudowne i jestem mega zadowolona, że przyszło mi w tych czasach funkcjonować. Czuję się po prostu wolnym człowiekiem 🙂  Oczywiście nie dziwią mnie narzekania mężczyzn bo jakby nie patrzeć, przez lata byli przyzwyczajeni do tego, że im się "usługuje", więc takie zmiany sprawiły, że nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości, ale szczerze? Mam to gdzieś 😂

Hahahahaha, kobiety od dawna nie są niewolnikami mężczyzn, natomiast wy chcecie zrobić z mężczyzn niewolników kobiet. Zresztą to i tak nie ma związku z tematem.

Gość Czarna

Prosta odpowiedź.Czasy się zmieniły.Kobiety dzisiaj są bardziej świadome swego rodzaju istnienia we wszechświecie.Nie chcą być spychane tylko do roli blatu w kuchni gdzie słyszą tylko przynieś podaj ugotuj w zamian nie oczekując nic.Tak wychowywały nas nasze matki babki gdzie kobieta Tylko do prowadzenia domu się nadawała.Jak dawniej wyglądała typowa kobieta?? W wieku lat 40 lat była stara zapracowaną kobietą.Dzisiaj kobiety chcą inaczej żyć.I niech autor nie wsypuję wszystkich bab do jednego worka.Swiadoma kobieta to zadbana kobieta.

Gość taki obraz wasz
3 minuty temu, Gość Czarna napisał:

Prosta odpowiedź.Czasy się zmieniły.Kobiety dzisiaj są bardziej świadome swego rodzaju istnienia we wszechświecie.Nie chcą być spychane tylko do roli blatu w kuchni gdzie słyszą tylko przynieś podaj ugotuj w zamian nie oczekując nic.Tak wychowywały nas nasze matki babki gdzie kobieta Tylko do prowadzenia domu się nadawała.Jak dawniej wyglądała typowa kobieta?? W wieku lat 40 lat była stara zapracowaną kobietą.Dzisiaj kobiety chcą inaczej żyć.I niech autor nie wsypuję wszystkich bab do jednego worka.Swiadoma kobieta to zadbana kobieta.

Nikt was nie spycha do roli blatu w kuchni, za to wy spychacie nas do roli zabawki do chwalenia się przed koleżankami. Ma być przystojny (czyli min. 8/10), ewentualnie bogaty. Nawet jeśli wy same nie jesteście zbyt ładne ani nie macie zbyt wiele do zaoferowania, to i tak nie obniżacie kryteriów. A gdzie tu miejsce na miłość? Dla was związek to bilans zysków i strat, jesteście wyrachowane i nie potraficie kochać.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Starociotka napisał:

AUTOR EWIDENTNIE STOI PO STRONIE "DOBRA" I SADZI ZE NATURA KTORA NOTBAENE JEST JEDYNYM, BARDZO DYSKUSYJNYM WARUNKIM AFIRMACJI EGZYSTENCJI KOBIETY JEST SLUSZNA.

NIE PRZYJUMJE DO SWIADOMOSCI TEGO ZE NATURA JEST BEZMYSLNYM ABSURDEM, A ISTNIENIE KOBIETY MOZE BYC NIE TYLKO BEZCELOWE ALE I SZKODLIWE. KWESTIA WYCHOWANIA I PODEJSCIA DO BIOLOGIZMU.

Czekaj no! A kto cię urodził? Natychmiast przeproś mamusię.

34 minuty temu, Gość Czarna napisał:

Inaczej czyli tylko się bawić ? To czemu tyle z was skarży się na samotność i opuszczenie ? Tylko nie mów, że ciebie to nie dotyczy. Są jeszcze inne kobiety. 

Gość erwin

Autorze ogarnij się. Ja łysiałem już przed 30, moją furą był cienki, mieszkałem na strychu w kamienicy (przerobionym na mieszkanie, byle nie z rodzicami) i nie miałem problemu z poznawaniem dziewczyn. A jak poznałem obecną żonę kiedy w 2010 był kryzysu to akurat straciłem pracę i pół roku byłem bezrobotny. Choć niewykluczone, że faktycznie 17cm pindol mnie uratował wtedy, by przezwyciężyć gorszy czas. W każdym razie nie odeszła, porozmnażaliśmy się. Teraz są lepsze czasy, bo jest nawet więcej niż dyszka, za to łysina się pojawiła i brzuszek urósł, ale pindol pozostał jakby czasy znow były gorsze 😄

Gość erwin

Zresztą co tu dużo mówić - wolny kraj, kto chce się bawić, niech się bawi, kto chce podróżować, niech podróżuje. Celem faceta jest rozmnożyć się, więc zabawy i podróże niech finansują inne typy 🙂

Gość Starociotka
43 minuty temu, Gość erwin napisał:

Celem faceta jest rozmnożyć się

CHYBA SNISZ NATALISTYCZNY PSIE, MEZCZYZNA W PRZECIWIENSTWIE DO KOBIETY MA MOZLIWOSC SAMODZIELNEGO WYZNACZENIA SOBIE CELOW. KONWENCJE SPOLECZNE GO NIE OBOWIAZUJA.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Starociotka napisał:

CHYBA SNISZ NATALISTYCZNY PSIE, MEZCZYZNA W PRZECIWIENSTWIE DO KOBIETY MA MOZLIWOSC SAMODZIELNEGO WYZNACZENIA SOBIE CELOW. KONWENCJE SPOLECZNE GO NIE OBOWIAZUJA.

To czemu zamiast osiągać te cele zieje frustracją na forum?  To jest ten cel? Hehehe... marniutko, nie lepiej się nie ośmieszać?

Gość Starociotka
48 minut temu, Gość Gość napisał:

To czemu zamiast osiągać te cele zieje frustracją na forum?  To jest ten cel? Hehehe... marniutko, nie lepiej się nie ośmieszać?

FAJNA PROJEKCJA PRZEGRANY CIULU, BIALORYCERZYKU

Gość Baba
2 godziny temu, Gość Starociotka napisał:

Mnie tez nic nie obowiazuje, wielkie nic, tylko moje zasady

Gość Ania

Ja tez tak do 27 28 roku zycia bardzo marzyłam o slubie i rodzinie.Za dlugo jednak czekam juz aby tak sie tym cieszyć.Mam 32 lata i ciezkie rozstanie za sobą. Nie wierzę juz w dobrą przyszłość. P.s. jestem tradycyjnie wychowana i to wiele razy mnie spychalo na bok przy rozkrzyczanych i pewnych siebie koleżankach. Duzo razy uslyszalam "fajna jestes i taka subtelna, skromna. Ale ja szukam innych wrazen" takze tego...

Gość realios 458

Człowiek rodzi się po to, aby przejść przez życie, i zdechnąć. 

Gość Ona
21 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Bzdura. Zawsze byli, są i będą.

Wasze wymagania spełnia tylko 20% najprzystojniejszych facetów.

Hahahahaha, kobiety od dawna nie są niewolnikami mężczyzn, natomiast wy chcecie zrobić z mężczyzn niewolników kobiet. Zresztą to i tak nie ma związku z tematem.

Doprawdy?  Powiedz to muzulmanskim skur.wielom! 

Gość taki obraz wasz
16 godzin temu, Gość Ona napisał:

Doprawdy?  Powiedz to muzulmanskim skur.wielom! 

Jesteśmy w Polsce, a nie w krajach arabskich.

Zresztą, z tego co wiem, feministki jakoś nie krytykują muzułmanów i popierają sprowadzenie ich do Polski. No a Polki często wiążą się z Arabami.

Gość Ona
3 godziny temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Jesteśmy w Polsce, a nie w krajach arabskich.

Zresztą, z tego co wiem, feministki jakoś nie krytykują muzułmanów i popierają sprowadzenie ich do Polski. No a Polki często wiążą się z Arabami.

Ja jestem feministką i nie napiszę tutaj co sadzę o islamie bo bym musiała użyc samych brzydkich słòw.

I nie masz racji.  Feministki nie popierają islamizacji. Ale piszesz co ci slina na jezyk przyniesie,  mizoginie :D 

I co z tego ze zyjemy w Polsce?  Mnie obchodzi los kobiet wszedzie a nie tylko tutaj.  A prawda jest taka,  ze w wielu krajach kobieta nadal jest nikim. 

Gość Starociotka
25 minut temu, Gość Ona napisał:

w wielu krajach kobieta nadal jest nikim. 

WE WSZYTSKICH BYLA, JEST I BEDZIE NIKIM, PRZEKLAMYWANIE RZECZYWISTOSCI TU NIC NIE DA.

Gość Pseudopsycholog
2 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

WE WSZYTSKICH BYLA, JEST I BEDZIE NIKIM, PRZEKLAMYWANIE RZECZYWISTOSCI TU NIC NIE DA.

Dawno cie rzucila?

Gość Marek
Dnia 30.10.2019 o 18:47, Gość Kasia napisał:

Ja marzę o dobrym męzu. Chcę założyć rodzinę i byc kochana. Nie imprezuje, nie pale i nie pije. Jestem wykształcona, pracuje, lubię podróżować. Mam 33 lata, 165 cm/80 kg. Jestem spokojna i ułożona. Chcesz popisać na priv? 

Wszystko w porządku, tylko te 80 kg......

Gość Kasia
6 minut temu, Gość Marek napisał:

Wszystko w porządku, tylko te 80 kg......

Modela nie szukam więc modelka Te chyba byc nie muszę? 

Gość Taka jedna

Autorze, teraz również tak jest! Młode dziewczyny z chęcią wychodzą za przystojnych, dobrych chłopaków w swoim wieku lub 3-4 lata starszych 🙂

Gość Marek
4 minuty temu, Gość Kasia napisał:

Modela nie szukam więc modelka Te chyba byc nie muszę? 

Bardzo rozsądne podejście do sprawy. Życzę Tobie powodzenia i znalezienia swojej drugiej połówki.  

Gość Starociotka
1 godzinę temu, Gość Pseudopsycholog napisał:

Dawno cie rzucila?

NIGDY NIE BYLEM W ZWIAZKU INNYM NIZ FUCK FRIENDS Z KOBIETA, ALE TO TYLKO DLATEGO ZE NIE PANOWALEM JESZCZE WTEDY NAD INSTYNKTEM SEKSUALNYM.

Gość taki obraz wasz
5 godzin temu, Gość Ona napisał:

Ja jestem feministką i nie napiszę tutaj co sadzę o islamie bo bym musiała użyc samych brzydkich słòw.

I nie masz racji.  Feministki nie popierają islamizacji. Ale piszesz co ci slina na jezyk przyniesie,  mizoginie :D 

Czyli jesteś prawdziwą feministką, a nie z tych współczesnych, co kradną nazwę. Tyle że feministki w Europie już dawno wywalczyły co miały.

5 godzin temu, Gość Ona napisał:

I co z tego ze zyjemy w Polsce?  Mnie obchodzi los kobiet wszedzie a nie tylko tutaj.  A prawda jest taka,  ze w wielu krajach kobieta nadal jest nikim. 

No mnie też obchodzi los kobiet w krajach arabskich i naprawdę im współczuję. Ale co to ma wspólnego z tematem? Tu nie piszemy o krajach arabskich.

Gość Ona

Chcemy kochać być kochane..chcemy mieć rodziny.. pracę..dzieci.. chcemy też aby facet nas docenił..nie ważne ile ma w spodniach jeżeli w innych dziedzinach się nie dogadamy..chcemy aby panowie sie nami interesowali.. zaproś na wino na spacer pogadaj ze mną zapytaj się jak minął dzień .. pomóż gdy ciężkie dni..ilu z was to potrafi.. powiem niewielu.. niewielu doceni kobiete ..