Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiracja

Pamiętasz?

Polecane posty

Gość inspiracja

Co to było? Nigdy tego nie zapomnę .Ten rodzaj kilkudniowego energetycznego haju po każdorazowym stanięciu z Tobą twarzą w twarz ,koherencja ?to dało się czuć kiedy patrzyliśmy sobie w oczy to było jak jakaś medytacja ,świat stawał w miejscu.Czy to ten sam rodzaj energii który pochodzi z nieba ? który czeka nas po drugiej stronie? Jak myślisz?Inni też to widzieli że chodziłam naładowana światłem ,jakimś rodzajem cudownej wibracji.Tęsknię za tym doświadczeniem .Jakiś inny wymiar rzeczywistości,coś wspaniałego.Pamiętasz ?Zauważyłam jeszcze coś wtedy że nic mnie nie bolało ,że byłam jakby młodsza ,zdrowsza.Co to było?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość inspiracja napisał:

Co to było? Nigdy tego nie zapomnę .Ten rodzaj kilkudniowego energetycznego haju po każdorazowym stanięciu z Tobą twarzą w twarz ,koherencja ?to dało się czuć kiedy patrzyliśmy sobie w oczy to było jak jakaś medytacja ,świat stawał w miejscu.Czy to ten sam rodzaj energii który pochodzi z nieba ? który czeka nas po drugiej stronie? Jak myślisz?Inni też to widzieli że chodziłam naładowana światłem ,jakimś rodzajem cudownej wibracji.Tęsknię za tym doświadczeniem .Jakiś inny wymiar rzeczywistości,coś wspaniałego.Pamiętasz ?Zauważyłam jeszcze coś wtedy że nic mnie nie bolało ,że byłam jakby młodsza ,zdrowsza.Co to było?

jung kok

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość inspiracja napisał:

Faktycznie było w tym coś magicznego co$ do czego chciało się wracać 🙂

Gość polecamci

Nick Cave & The Bad Seeds - Fifteen Feet Of Pure White Snow

woytku

Gość polecamci

woytku

Gość Szlachcic81
Przed chwilą, Gość polecamci napisał:

woytku

Ale to na mnie nie dziala bo ja o tym wiem i zrobie to specjalnie...Kumasz czy nadal nie???

Gość inspiracja
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

jung kok

nie rozumiem ? dodam że niebo było wtedy jakby bardziej błękitne nad nami a wiatr zdawał się śpiewać jakąś anielską melodię,niczego więcej mi nie było trzeba oprócz tej cudownej harmonii ,ciszy ,spokoju ,doświadczania szczęścia.Nawet mróz nie był straszny bo serce było gorące .To wszech ogarniające uczucie wdzięczności,wzruszenia,współczucia ,bez kalkulacji,bezwarunkowo.

Gość Doktor Consalida
2 minuty temu, Gość polecamci napisał:

woytku

Sylwio polecam pavulon.

Gość polecamci

pytam się czy jedziesz na nicka cave'a łosiu. co se zrobisz to mnie nie interesuje. już dawno.

Gość inspiracja
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Faktycznie było w tym coś magicznego co$ do czego chciało się wracać 🙂

no właśnie,jak mam żyć bez tego? jak Ty sobie z tym radzisz?

Gość no hej

A pamiętasz jak po tym wszystkim przez dwa lata robiłeś ze mnie ...ę? ale paradoks 

Gość inspiracja

czy w niebie też tak będzie? tam po drugiej stronie? czy dane nam było doświadczyć przedsmaku nieba? Wiem że to był rodzaj energii wymiennej ,jakiś inny wymiar ale nigdy więcej z nikim tego nie doświadczyłam ,co to było? Podobno przeżyłeś śmierć kliniczną czy to prawda? czy tam czuje się tak samo???czy to zupełnie dwa inne doświadczenia uczucia bezwarunkowej wszechogarniającej czystej miłości wszechświata ,wszelkiego stworzenia.Pamiętam że po tym doświadczeniu zmieniła się moja percepcja odbierania świata ,ludzi,przyrody.

Gość polecamci

ddzi.f.kę? he he, a to kuriozum, bo nawet palcem się nie tknęliśmy

Gość inspiracja

...i to czytanie w myślach ,na odległość ,bez słów i niesamowity rodzaj współczucia i wdzięczności. Rodzaj połączenia ,jakaś niewidzialna nić.Z nikim więcej tak nie miałam

Gość polecamci

Nick Cave & The Bad Seeds - Mermaids

Gość Wojtek
9 minut temu, Gość inspiracja napisał:

czy w niebie też tak będzie? tam po drugiej stronie? czy dane nam było doświadczyć przedsmaku nieba? Wiem że to był rodzaj energii wymiennej ,jakiś inny wymiar ale nigdy więcej z nikim tego nie doświadczyłam ,co to było? Podobno przeżyłeś śmierć kliniczną czy to prawda? czy tam czuje się tak samo???czy to zupełnie dwa inne doświadczenia uczucia bezwarunkowej wszechogarniającej czystej miłości wszechświata ,wszelkiego stworzenia.Pamiętam że po tym doświadczeniu zmieniła się moja percepcja odbierania świata ,ludzi,przyrody.

Kocham Cię 

Gość Gość zgadnij..
4 minuty temu, Gość inspiracja napisał:

...i to czytanie w myślach ,na odległość ,bez słów i niesamowity rodzaj współczucia i wdzięczności. Rodzaj połączenia ,jakaś niewidzialna nić.Z nikim więcej tak nie miałam

A on miał jeszcze to ze mną.. realnie..A teraz myśl i twórz  a ja  się posmieje..  😁A mnie dotknął ustami....księżyc, gwiazdy świecą dla wybranych...😋

.

Gość Gość zgadnij..
Przed chwilą, Gość Wojtek napisał:

Kocham Cię 

Padnę obludniku🎭

Gość inspiracja
11 minut temu, Gość polecamci napisał:

ddzi.f.kę? he he, a to kuriozum, bo nawet palcem się nie tknęliśmy

po co niszczyć duchową relację brudną cielesnością?nie było takiej potrzeby.Czegoś tak wyjątkowego nie można niszczyć cielesnością nawet nie czuje się żeby było to potrzebne ,wręcz obawa ze to by wszystko zepsuło zanim więź duchowa ugruntuje się dostatecznie mocno.To jest najważniejsze. Jeśli kocha się miłością od Boga czystą niewinną i prawdziwą to nie czuje się potrzeby tego kalić sexem .Najpierw tworzy się fundamenty ,stopniowo,po kolei,tak żeby wszystko było moralnie i legalnie.To prawda nie tknęliśmy się i to było piękne.Dłoń na do widzenia i dzień dobry jedyny dotyk ,zwykłe-choć niezwykłe podanie dłoni.Tyle aż tyle i tylko tyle.Dla dobra innych i z szacunku do siebie i innych.

Gość Klaudia
1 minutę temu, Gość inspiracja napisał:

po co niszczyć duchową relację brudną cielesnością?nie było takiej potrzeby.Czegoś tak wyjątkowego nie można niszczyć cielesnością nawet nie czuje się żeby było to potrzebne ,wręcz obawa ze to by wszystko zepsuło zanim więź duchowa ugruntuje się dostatecznie mocno.To jest najważniejsze. Jeśli kocha się miłością od Boga czystą niewinną i prawdziwą to nie czuje się potrzeby tego kalić sexem .Najpierw tworzy się fundamenty ,stopniowo,po kolei,tak żeby wszystko było moralnie i legalnie.To prawda nie tknęliśmy się i to było piękne.Dłoń na do widzenia i dzień dobry jedyny dotyk ,zwykłe-choć niezwykłe podanie dłoni.Tyle aż tyle i tylko tyle.Dla dobra innych i z szacunku do siebie i innych.

Mamy tak z Szymonem. 

Gość inspiracja
4 minuty temu, Gość Wojtek napisał:

Kocham Cię 

ja Ciebie bardziej ,dużo bardziej. Pamiętaj o tym i już nigdy więcej mi tego nie rób bo nie wyrobię. Masz żyć!

Gość Na księżyc

Hahaha..Ty i szacunek..czytane było w temacie nie raz..odlot i już się śmieje 😁😁😁😁

Gość inspiracja

Błogosławę Tobie .Dobranoc

Gość Gosc
24 minuty temu, Gość inspiracja napisał:

no właśnie,jak mam żyć bez tego? jak Ty sobie z tym radzisz?

Szczerze to jednego dnia lepiej a drugiego całkiem inaczej. Tak nasze życie się potoczyło że trzeba jakoś z tym żyć.

Gość Spokojnych myśli

Błogosławę Tobie .Dobranoc

A ja się nie wypowiem w tym temacie BO PRZECZYTAM ,ŻE JEJ SŁOWA ZABIERAM,ŻE TO JEJ  SŁOWA, CHOC PRZEZE MNIE PISANE..Obłuda ludzi z kafe nie ma granic.Pozdrawiam   

Gość inspiracja
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Szczerze to jednego dnia lepiej a drugiego całkiem inaczej. Tak nasze życie się potoczyło że trzeba jakoś z tym żyć.

Ale to tak jakby ktoś odciął tlen i wodę jednocześnie ,strasznie ciężko ,smutno źle.Bez sensu to wszystko ,ja tak nie chcę,chcę oddychać pełną piersią ,jak wtedy.

Gość inspiracja
7 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

A ja się nie wypowiem w tym temacie BO PRZECZYTAM ,ŻE JEJ SŁOWA ZABIERAM,ŻE TO JEJ  SŁOWA, CHOC PRZEZE MNIE PISANE..Obłuda ludzi z kafe nie ma granic.Pozdrawiam   

co to znaczy przez Ciebie pisane? każdy pisze na podstawie swoich własnych przeżyć.Dlaczego się wcinasz?Ja obłudna? Wypraszam sobie.

Gość Gość

Sylwia jak zwykle żałosna.