Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiracja

Pamiętasz?

Polecane posty

Gość inspiracja
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Szczerze to jednego dnia lepiej a drugiego całkiem inaczej. Tak nasze życie się potoczyło że trzeba jakoś z tym żyć.

Też uciekasz w pracę,byle by się czymś zająć ,byle nie myśleć,byle nie cierpieć?.Udaję że jest ok ,że coś mnie cieszy ale tak nie jest to tak jakby nagle ktoś zgasił światło i kazał mówić że słonko świeci .Udawać że jest jasno i pięknie.Nie chcę udawać,nie znoszę udawać.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość inspiracja napisał:

Ale to tak jakby ktoś odciął tlen i wodę jednocześnie ,strasznie ciężko ,smutno źle.Bez sensu to wszystko ,ja tak nie chcę,chcę oddychać pełną piersią ,jak wtedy.

Rozumiem, też tego chcę ale przecież my się nie znamy.

Gość inspiracja
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

przykre. Dobranoc ///Ps..Chciałam tylko zapytać czy pamiętasz i czy tak samo to odbierałeś jak ja.Strasznie mi Ciebie brakuje .Tej energii jaka płynęła od Ciebie mi brakuje ,tej nici porozumienia i doświadczania dobra ,radości,wsparcia ,miłości bezwarunkowej czystej duchowej.

Gość Spokojnych myśli
12 minut temu, Gość inspiracja napisał:

co to znaczy przez Ciebie pisane? każdy pisze na podstawie swoich własnych przeżyć.Dlaczego się wcinasz?Ja obłudna? Wypraszam sobie.

Nie rozsmieszaj sam siebie zaklamany  człowieku wciskający się wszędzie... Wypraszam sobie również jakakolwiek znajomość ,zażyłości na kafe  z Tobą 😁masz problem z pamięcią to kup coś jutro w aptece..Pa 

Gość inspiracja

Obiecaj mi ze nigdy więcej nie targniesz się na swoje życie .Obiecaj mi to!

Gość inspiracja
4 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Nie rozsmieszaj sam siebie zaklamany  człowieku wciskający się wszędzie... Wypraszam sobie również jakakolwiek znajomość ,zażyłości na kafe  z Tobą 😁masz problem z pamięcią to kup coś jutro w aptece..Pa 

Dorota jestes śmieszna wiesz o tym.

Gość W..
2 minuty temu, Gość inspiracja napisał:

Obiecaj mi ze nigdy więcej nie targniesz się na swoje życie .Obiecaj mi to!

Jutro się targne i napisze że to twoja wina

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość inspiracja napisał:

przykre. Dobranoc ///Ps..Chciałam tylko zapytać czy pamiętasz i czy tak samo to odbierałeś jak ja.Strasznie mi Ciebie brakuje .Tej energii jaka płynęła od Ciebie mi brakuje ,tej nici porozumienia i doświadczania dobra ,radości,wsparcia ,miłości bezwarunkowej czystej duchowej.

Dla jasności napisz jak mu na imię. Zgadzam się że takie chwile to coś pięknego i dla nich warto żyć. Nie smuć się, jutro wstaje nowy dzień i życzę dużo pozytywnej energii. Spokojnej nocy

Gość inspiracja
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

rozumiesz ? nie Ty nadal nie rozumiesz.Nigdy nie rozumiałeś chyba.Piszę szczerze ,zrozum to.

Gość inspiracja
2 minuty temu, Gość W.. napisał:

Jutro się targne i napisze że to twoja wina

Twoja sie pisze podszywie  to raz a dwa dlaczego moja?

Gość inspiracja
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dla jasności napisz jak mu na imię. Zgadzam się że takie chwile to coś pięknego i dla nich warto żyć. Nie smuć się, jutro wstaje nowy dzień i życzę dużo pozytywnej energii. Spokojnej nocy

już napisał

Gość Mgda
Przed chwilą, Gość inspiracja napisał:

Twoja sie pisze podszywie  to raz a dwa dlaczego moja?

Twoja bo nie moja bo to wina Rafała i ja tak tego nie zostawię to są pomówienia ja robie skriny i jutro rana na policję jadę tak być nie będzie czy to jasne 

Gość Spokojnych myśli
6 minut temu, Gość inspiracja napisał:

Dorota jestes śmieszna wiesz o tym.

Przynajmniej mam jak się przekonałeś nie raz poczucie humoru, ale nie mam problemów z tożsamością 😁

Gość inspiracja
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wzajemnie Dobranoc.To prawda ,dla takich chwil warto żyć ,z takimi ludźmi warto być ,dodam nawet ze od początku tylko jedno by sensem ,wszystko albo nic ,na dobre i złe w zdrowiu i w chorobie ,z nikim innym,doskonała pewność od pierwszej chwili.Żaden romans nie wchodził w grę dlatego do niczego nie doszło.

Gość inspiracja
2 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Przynajmniej mam jak się przekonałeś nie raz poczucie humoru, ale nie mam problemów z tożsamością 😁

jestem kobietą jakbyś nie zauważyła

Gość Haha
1 minutę temu, Gość inspiracja napisał:

Wzajemnie Dobranoc.To prawda ,dla takich chwil warto żyć ,z takimi ludźmi warto być ,dodam nawet ze od początku tylko jedno by sensem ,wszystko albo nic ,na dobre i złe w zdrowiu i w chorobie ,z nikim innym,doskonała pewność od pierwszej chwili.Żaden romans nie wchodził w grę dlatego do niczego nie doszło.

Pisze ze sobą jako Gosc  i odpowiada jako inspiracja,ale budujące 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gość inspiracja
6 minut temu, Gość Mgda napisał:

Twoja bo nie moja bo to wina Rafała i ja tak tego nie zostawię to są pomówienia ja robie skriny i jutro rana na policję jadę tak być nie będzie czy to jasne 

ktos tu chyba wymaga leczenia psychiatrycznego ,kobieto mężem sie zajmij!

Gość Haha
1 minutę temu, Gość inspiracja napisał:

Nie dajesz o tym zapomnieć 🤣🤣🤣🤣🤣

Gość Spokojnych myśli
4 minuty temu, Gość inspiracja napisał:

Inspiracja rodzaj damski to fakt ale czy faktycznie ..tyle nikow Pani..  😁posmialam się..Dobrej nocy.

Gość kawałek nieba
6 minut temu, Gość inspiracja napisał:

ktos tu chyba wymaga leczenia psychiatrycznego ,kobieto mężem sie zajmij!

Cooo wypraszam sobie te oh7dne insynuacje zgłaszam jutro na komendę i panu śledczemu 

Gość Planeta
4 godziny temu, Gość inspiracja napisał:

po co niszczyć duchową relację brudną cielesnością?nie było takiej potrzeby.Czegoś tak wyjątkowego nie można niszczyć cielesnością nawet nie czuje się żeby było to potrzebne ,wręcz obawa ze to by wszystko zepsuło zanim więź duchowa ugruntuje się dostatecznie mocno.To jest najważniejsze. Jeśli kocha się miłością od Boga czystą niewinną i prawdziwą to nie czuje się potrzeby tego kalić sexem .Najpierw tworzy się fundamenty ,stopniowo,po kolei,tak żeby wszystko było moralnie i legalnie.To prawda nie tknęliśmy się i to było piękne.Dłoń na do widzenia i dzień dobry jedyny dotyk ,zwykłe-choć niezwykłe podanie dłoni.Tyle aż tyle i tylko tyle.Dla dobra innych i z szacunku do siebie i innych.

Cielesnosc jest brudna bo kosciol cie tego uczyl, kto jest brudny ma brudna cielesnosc, z reszta sie zgadzam, oprocz legalnosci, co wspomnialas, to znowu podleganie innym 

Gość nice

Co to, Dragon się znowu zakochał sam w sobie? Ale nudy na tym forum.