Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xixg

Na jakich kobietach zalezy facetom?

Polecane posty

Gość xixg

Pytam bo juz nie wiem co ze mna jest nie tak...tyle razy bez wzajemnosci,ostatnim razem facet powiedzial wprost,ze jestem tylko jego zabawka i jak nie ja to inna...co gorsza ,wczesniej zwierzalam mu sie z zawodu milosnego i on juz wtedy sobie zakpil glupio, ale myslalam ze to zart... nie,nie dalam mu du/py

Gość Gość

Na żadnych.Jestem sam i żadna du/pa nie bedzie mi się plątać po mieszkaniu

Gość gość
51 minut temu, Gość xixg napisał:

Pytam bo juz nie wiem co ze mna jest nie tak...tyle razy bez wzajemnosci,ostatnim razem facet powiedzial wprost,ze jestem tylko jego zabawka i jak nie ja to inna...co gorsza ,wczesniej zwierzalam mu sie z zawodu milosnego i on juz wtedy sobie zakpil glupio, ale myslalam ze to zart... nie,nie dalam mu du/py

Faceta musisz bezkrytycznie wielbić, wtedy się zakocha, a jak tego nie czujesz i nie umiesz albo nie chcesz grać to nie masz co marzyć o związku. Nie możesz tez być w niczym od niego lepsza, bo to uruchomi jego kompleksy. 

Gość aligator
58 minut temu, Gość xixg napisał:

lepiej pomyśl dlaczego dobierasz sobie durni lub tylko takich przyciągasz, to zrozumiesz

Gość głupie pytanie

jakiemu facetowi zależy na jakiej kobiecie,?  każdemu zależy na innej, więc rób tak aby zwabić takiego któremu zależy na takiej jak ty, wtedy nie będzie płaczu.

Gość Gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

Faceta musisz bezkrytycznie wielbić, wtedy się zakocha, a jak tego nie czujesz i nie umiesz albo nie chcesz grać to nie masz co marzyć o związku. Nie możesz tez być w niczym od niego lepsza, bo to uruchomi jego kompleksy. 

Oj biedne Misie co im inteligencja i sukces kobiety niszczą ego. Tacy to niech się klockami bawią a od kobiet trzymają z daleka.

Gość nice
1 godzinę temu, Gość xixg napisał:

facet powiedzial wprost,ze jestem tylko jego zabawka i jak nie ja to inna...

Ale teksty. I ty mu nie kazałaś spadać, zasadziwszy mu potężnego kopa na pożegnanie? Chyba się nie szanujesz. 

Gość bhbhjbh

Rescator = dragon znowu się wciela w kobietę, żenada. A może miał przygodę z jakimś facetem. 

Gość Powiem tak

Gdy stary mi kipnie. Nigdy wiecej faceta. Kocham go. Ale to ciezki zywot. Samemu to samemu. Na co mi to bylo. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Powiem tak napisał:

Gdy stary mi kipnie. Nigdy wiecej faceta. Kocham go. Ale to ciezki zywot. Samemu to samemu. Na co mi to bylo. 

Z tobą dragon to faktycznie, żywot musi być ciężki. 

Gość gość

1. W ich typie z wygladu i charakteru,

2. niedostępne, które trzeba troche pozdobywać.

Gość gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

większej bzdury dawno nie czytałam. Owszem, faceci lubią byc podziwiani prez kobietę, ale nie mozna popaść w przesadę

Gość gość

Pomijając to, że mężczyźni przede wszystkim zako...ą się oczami, to mężczyźni kochają takie kobiety, które ich rozumieją. Takie, które potrafią ich zrozumieć, są ciepłe, dobre, uczciwe, naturalne i niezwykłe w swojej prostocie.

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

większej bzdury dawno nie czytałam. Owszem, faceci lubią byc podziwiani prez kobietę, ale nie mozna popaść w przesadę

Tak naprawdę facet zostaje z kobietą która mu zapewni maksymalny komfort psychiczny, chociaż wszystkie widzą jego chorobę psychiczną to ta jedna będzie mu zawsze i na każdy temat schlebiała, bo jest zdesperowana i chce mieć męża za wszelką cenę. 

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Tak naprawdę facet zostaje z kobietą która mu zapewni maksymalny komfort psychiczny, chociaż wszystkie widzą jego chorobę psychiczną to ta jedna będzie mu zawsze i na każdy temat schlebiała, bo jest zdesperowana i chce mieć męża za wszelką cenę. 

Z własnego doświadczenia wiem, że bycie za dobra i zbyt potakującą facetowi kończy się tym, że on się szybko nudzi.

Sprawdzone (stety) niestety na własnym przykładzie. Mężczyzna lubi czuć się doceniony, ale jednocześnie nie trawi nijakich kobiet bez własnego zdania. Czym innym jest rywalizacja z facetem, czego oni nie lubią, a czym innym bycie bezpłciową potakiwaczką.

Faceci uwielbiają kobiecość, ale przy tym pewną charakterność i zadziorność.

Gość 🐈 Twój kotek
13 minut temu, Gość gość napisał:

Z własnego doświadczenia wiem, że bycie za dobra i zbyt potakującą facetowi kończy się tym, że on się szybko nudzi.

Sprawdzone (stety) niestety na własnym przykładzie. Mężczyzna lubi czuć się doceniony, ale jednocześnie nie trawi nijakich kobiet bez własnego zdania. Czym innym jest rywalizacja z facetem, czego oni nie lubią, a czym innym bycie bezpłciową potakiwaczką.

Podpisuję się pod tym 🐾🐾 

Gość nice
10 minut temu, Gość gość napisał:

To współczuję ci że masz taki nijaki charakter. Ja zawsze miałam własne zdanie, ambicje i szybko sie pięłam do góry. Dawniej spotykałam sie z facetem który mnie za to wszystko nienawidził i ze mną rywalizował mimo że tego nie chciałam. Na wiadomość o każdym moim sukcesie dostawał wścieklizny, aż w końcu musiałam sie go pozbyć. Od tamtego czasu śledził mnie i stalkował, robi tak aż do dzisiaj. Co ciekawe, ten psychol uważa się za ideał i tak prezentuje siebie swoim fanom. 

Gość gość
9 minut temu, Gość nice napisał:

To współczuję ci że masz taki nijaki charakter. Ja zawsze miałam własne zdanie, ambicje i szybko sie pięłam do góry. Dawniej spotykałam sie z facetem który mnie za to wszystko nienawidził i ze mną rywalizował mimo że tego nie chciałam. Na wiadomość o każdym moim sukcesie dostawał wścieklizny, aż w końcu musiałam sie go pozbyć. Od tamtego czasu śledził mnie i stalkował, robi tak aż do dzisiaj. Co ciekawe, ten psychol uważa się za ideał i tak prezentuje siebie swoim fanom. 

To współczuje faceta, widocznie masz pecha bo mój jakos cieszy się z moich sukcesów

Gość szaarŕriikkkkk

Takiej dla której chce siem rano wstawać,a wieczorem nie chce siem zasypiać...😇

Gość Medea

Na ładnych. Poza tym mogą być wredne, chamskie, leniwe, mogą kłamać i zdradzać

Gość Czerwona Róża

Ja z własnego doswiadczenia wiem że z gownirzami niedojrzalymi emocjonalnie nie warto się zadawac i byle komu też nie warto pomagac.I trzymac się z daleka od toksykow.A najgorsze jest to ze takie dupki ...e obrzydzaja później dziewczynie czy kobiecie wejscie w normalny zwiazek z fajnym wartościowym facetem.

Gość Proste

W atrakcyjnych fizycznie. Reszta dla nich się nie liczy. Możesz być wredna, egoistyczna, atencyjne, podla, możesz być nawet dzieciobojczynia czy narkomanka a i tak będziesz mieć znacznie więcej chętnych niż nieatrakcyjna fizycznie. 

Gość Gosc

Na normalnych! 

1. Komunikacja - kobieta, która potrafi otwarcie rozmawiać, o problemach, potrzebach itp. Która zwyczajnie rozumie, że jak nie powie o co jej chodzi, to nikt nie wie o co jej chodzi.

2. Świadomej własnego ciała i tego, że hormony buzują. Jak wstajesz rano patrzysz na swojego faceta i czujesz złość, to nie dlatego, że w nocy śpiąc obok Ciebie zrobił Ci milion złych rzeczy, tylko dlatego że hormony buzują i miej tego świadomość, a nie rób awantur. 

3. Nie szukających dziury w całym. Jak jest dobrze, to nie szukajmy problemów na siłę. 

Te 3 rzeczy razem są po prostu niemożliwe do osiągnięcia. 

Gość Jej przemyslenia
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Na normalnych! 

1. Komunikacja - kobieta, która potrafi otwarcie rozmawiać, o problemach, potrzebach itp. Która zwyczajnie rozumie, że jak nie powie o co jej chodzi, to nikt nie wie o co jej chodzi.

2. Świadomej własnego ciała i tego, że hormony buzują. Jak wstajesz rano patrzysz na swojego faceta i czujesz złość, to nie dlatego, że w nocy śpiąc obok Ciebie zrobił Ci milion złych rzeczy, tylko dlatego że hormony buzują i miej tego świadomość, a nie rób awantur. 

3. Nie szukających dziury w całym. Jak jest dobrze, to nie szukajmy problemów na siłę. 

Te 3 rzeczy razem są po prostu niemożliwe do osiągnięcia. 

Ja taka jetsem. Ale co z tego? Mam brzydkie ciało więc nikogo nie interesuje charakter. Zatem nie pisz bzdur. 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Jej przemyslenia napisał:

Ja taka jetsem. Ale co z tego? Mam brzydkie ciało więc nikogo nie interesuje charakter. Zatem nie pisz bzdur. 

Nie pisze bzdur. Mówię Ci jakie mam podejście, bo mnie (nas) o to zapytałaś. 

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Jej przemyslenia napisał:

A brzydkie ciało samo się zrobiło? Jest 21 wiek masz jakies miliard sposobów by zrobić coś ze swoim ciałem. 

Gość Jej przemyslenia
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

A brzydkie ciało samo się zrobiło? Jest 21 wiek masz jakies miliard sposobów by zrobić coś ze swoim ciałem. 

Tak, wynik zaniedbań mamusi z dzieciństwa. Nie pozbede sie wielu rzeczy. A na bodylift za 500 000 zl w USA to mnie nie stać. Zatem przestan bzdury wypisywać człowieku. Sa cudowne wewnętrznie kobiety, które nie strzelają fochow i nie wyladowuja sie na innych.. Ale one sa nieatrakcyjne fizycznie. Jak ktoras ma 100000 aoratotow to sie w główce przewraca. Zatem musicie znosic humorki swoich piękności. 

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość xixg napisał:

Nie tylko Ty masz takie problemy. Jestem 30 letnim przystojnym facet. Nie mam problemu by znaleźć kobietę jednak nie kręcą mnie numerki na jedną noc. Problem jest taki, że ludzie myślą, że ja jestem jakimś złym chłopcem z pazurem i coś. Problemy zaczynają się kiedy okazuje się, że nie pije, nie włóczę się po nocach z kumplami, bardziej cenie sobie czas spędzony z rodziną niż imprezy, gotuje, sprzątam itp. Jednak to się nie podoba kobieto,  nie dostarczam chorych emocji itp. No i tak tym sposobem wychodzę na pantofla (choć wcale się tak nie czuje, uważam że to wzajemny szacunek) i jestem rzucamy. Cóż takie życie. Lepie być samemu. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Nie tylko Ty masz takie problemy. Jestem 30 letnim przystojnym facet. Nie mam problemu by znaleźć kobietę jednak nie kręcą mnie numerki na jedną noc. Problem jest taki, że ludzie myślą, że ja jestem jakimś złym chłopcem z pazurem i coś. Problemy zaczynają się kiedy okazuje się, że nie pije, nie włóczę się po nocach z kumplami, bardziej cenie sobie czas spędzony z rodziną niż imprezy, gotuje, sprzątam itp. Jednak to się nie podoba kobieto,  nie dostarczam chorych emocji itp. No i tak tym sposobem wychodzę na pantofla (choć wcale się tak nie czuje, uważam że to wzajemny szacunek) i jestem rzucamy. Cóż takie życie. Lepie być samemu. 

Ja jestem tego typu kobietą (nie imprezuję, nie piję, gotuję, sprzątam) i dla mnie tego typu mężczyzna byłby idealny. Nie każda kobieta chce mieć zapewnioną huśtawkę emocjonalną. Dla mnie ze względu na to, że jestem bardzo emocjonalna takie skoki nastrojów są męczące. Oczywiście mężczyzna powinien wzbudzać jakieś emocje, ale raczej te pozytywne (negatywnych każdy nam czasem dostarczy, ale im ich mniej tym lepiej).

Gość Gość

Kobiecych.

Zapytajcie się babci co to znaczy.

A co do rywalizacji czy bycia w czymś lepsza.  Jeśli jesteś lepsza w byciu kobieta, w kobiecych sprawach A nawet w typowo kobiecych zawodach - nikt nie będzie z Tobą rywalizowal ani pomniejszal osiągnięć.  Ale jeśli zamierzasz być lepszym "mezczyzna" lub nawet taka sama jak mężczyzna, to od razu włącza się facetom rywalizacja i jednocześnie spada twoja atrakcyjność jako kobiety.