Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dusia

Powiedzieć czy nie?

Polecane posty

Gość Dusia

Kilka tygodni temu poznałam mężczyznę. Spodobaliśmy się sobie więc,zaczęły się randki, pocałunki i trzymanie za rączkę. Za tydzień mamy wyjechać po raz 1 razem. Niby ze znajomymi ,ale pokój mamy mieć jeden. Jestem gotowa spać z nim  w jednym łóżku, ale na sex jeszcze chyba nie. Nigdy nie pytał się mnie o przeszłość . Ja jego też nie chociaż się domyślam, że prawiczkiem nie jest. Jeśli chodzi o mnie to wie, że miałam chlopaka, ale nie wie, że jestem jeszcze dziewicą. Nigdy o to nie pytał może się domyślać a może nie podejrzewa nawet.  Pytanie moje brzmi czy my powiedzieć o wszystkim przed wyjazdem czy nic nie mówić a wszystko wyjdzie przy okazji.? 

Gość Gość

Powiedzieć. Facet liczy na sex a tu laska niechętna narazie.

Gość gość

A ile masz lat? To jednak ważne.

Gość Moon

Jak się zdecydujesz na sex z nim to wtedy powiedz.

Jak okaże się dorosły to uszanuje to i będzie delikatny. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Dusia napisał:

Kilka tygodni temu poznałam mężczyznę. Spodobaliśmy się sobie więc,zaczęły się randki, pocałunki i trzymanie za rączkę. Za tydzień mamy wyjechać po raz 1 razem. Niby ze znajomymi ,ale pokój mamy mieć jeden. Jestem gotowa spać z nim  w jednym łóżku, ale na sex jeszcze chyba nie. Nigdy nie pytał się mnie o przeszłość . Ja jego też nie chociaż się domyślam, że prawiczkiem nie jest. Jeśli chodzi o mnie to wie, że miałam chlopaka, ale nie wie, że jestem jeszcze dziewicą. Nigdy o to nie pytał może się domyślać a może nie podejrzewa nawet.  Pytanie moje brzmi czy my powiedzieć o wszystkim przed wyjazdem czy nic nie mówić a wszystko wyjdzie przy okazji.? 

To może porusz  temat partnerów jeszcze przed wyjazdem i powiedz ,że jesteś dziewicą ,zobaczysz jego reakcję.Chłopak pewnie napalony na ten wyjazd i liczy na seks. Jeśli ty nie jesteś jeszcze gotowa na seks z nim,bo za krótko się znacie to lepiej żeby o tym wiedział przed tym wyjazdem.

Gość sash

Powiedz mu koniecznie, że nie jesteś jeszcze na "to" gotowa. Inaczej ten wyjazd zmieni się w katastrofę. W ogóle taki wyjazd dla dwojga nieznających się do końca ludzi to ciężki temat, on może myśleć że skoro zabrał Cie to masz mu się odwdzięczyć stąd to jedno łóżko, podejrzewam że może wykorzystać tą sytuację i Cię zostawi.

Gość Kusiciel

Powiedz mu szybciej, jak mądry (z głupkiem nie zaczynaj) to uszanuje to. Przecież mozecie sie pieścic, minetkę może ci zrobić, a ty jemu loda.

Gość gość
59 minut temu, Gość Kusiciel napisał:

Powiedz mu szybciej, jak mądry (z głupkiem nie zaczynaj) to uszanuje to. Przecież mozecie sie pieścic, minetkę może ci zrobić, a ty jemu loda.

Jak byłam dziewicą to nie robiłam loda, przynajmniej ja.

Gość Kusiciel
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ale to było 30 lat temu! 😄  i ... słabego Kusieciela miałaś 😉  Kusiciel z dobrym bajerem i ciągłabyś aż miło 😄

6 godzin temu, Gość Dusia napisał:

Ile masz lat ? 

Gość gosc
6 minut temu, Maciek ad rem napisał:

Ile masz lat ? 

z b o c z e n i e c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

z b o c z e n i e c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaki temat, takie pytanie ?? 

Gość love
28 minut temu, Gość gość napisał:

Dokładnie 🙂 Chłopcy rozpędzają się w marzeniach.

Gość gość
19 minut temu, Gość Kusiciel napisał:

Ale to było 30 lat temu! 😄  i ... słabego Kusieciela miałaś 😉  Kusiciel z dobrym bajerem i ciągłabyś aż miło 😄

Racja to było dokładnie 30 lat temu ,jutro mam rocznicę jak straciłam dziewictwo😄 miałam wtedy 17 lat mój chłopak a obecny mąż 18. Dziś myślę,że wstydził się o to poprosić, kurcze nigdy go o to nie zapytałam czy tak było.

Gość love
6 godzin temu, Gość Dusia napisał:

Koniecznie mu powiedz o tym przed wyjazdem, niech wie na czym stoi 🙂 

17 minut temu, Gość gość napisał:

Racja to było dokładnie 30 lat temu ,jutro mam rocznicę jak straciłam dziewictwo😄 miałam wtedy 17 lat mój chłopak a obecny mąż 18. Dziś myślę,że wstydził się o to poprosić, kurcze nigdy go o to nie zapytałam czy tak było.

Jak było ? :) 

Gość love
3 minuty temu, Maciek ad rem napisał:

Jak było ? 🙂

A ty co tak pytasz? Prawiczkiem jesteś?

2 minuty temu, Gość love napisał:

A ty co tak pytasz? Prawiczkiem jesteś?

Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie było ciekawiej. 

Gość love
1 minutę temu, Maciek ad rem napisał:

Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie było ciekawiej. 

Jak zwykle wymijająca odpowiedź.

Gość love
Przed chwilą, Maciek ad rem napisał:

Nie jestem. Zadowolona ? 

Ok.

Gość gość
10 minut temu, Maciek ad rem napisał:

Jak było ? 🙂

Do pieszczot było ok, gdy doszło do tego najważniejszego poczułam opór, mocny nacisk a potem ból. ten pierwszy raz wcale nie jest przyjemny.

7 godzin temu, Gość Dusia napisał:

Zdecydowanie powinnaś mu powiedzieć. Dostałaś już mnóstwo podpowiedzi i skorzystaj z tego. Jak uszanuje Twoją decyzję, to warto go zatrzymać i się zwyczajnie o niego starać. W przeciwnym razie nie trać nawet 5 min.

Poza tym wszystko zależy od tego , jak rozwinie się sytuacja. Czasami możesz jechać ze 100% pewnością na seks, a wyjdzie tak, że nawet całowania nie będzie.

Po prostu musisz być gotowa i tego chcieć w 100%, by nie żałować , z kim straciłaś dziewictwo i w jakich okolicznościach.

Gość gość
2 minuty temu, Gucio66 napisał:

Zdecydowanie powinnaś mu powiedzieć. Dostałaś już mnóstwo podpowiedzi i skorzystaj z tego. Jak uszanuje Twoją decyzję, to warto go zatrzymać i się zwyczajnie o niego starać. W przeciwnym razie nie trać nawet 5 min.

Poza tym wszystko zależy od tego , jak rozwinie się sytuacja. Czasami możesz jechać ze 100% pewnością na seks, a wyjdzie tak, że nawet całowania nie będzie.

Po prostu musisz być gotowa i tego chcieć w 100%, by nie żałować , z kim straciłaś dziewictwo i w jakich okolicznościach.

Popieram.

Gość Dusia

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Napisałam tu gadałam z przyjaciółkami i zdecydowałam się powiedzieć.  Może okoliczności wybrałam kiepskie , bo walnęłam mu przez telefon gdy dzwonił do mnie w porze lunchu, ale powiedziałam. Nie krył zaskoczenia i zapytał czy serio chce z nim wyjechać i spać w jednym łóżku. powiedział, że może spróbować wynająć pokój z dwoma łóżkami, ale chociaż z kanapą. Powiedziałam mu, że spanie w jednym łóżku jest ok, ale nie czuję się gotowa na sex. Żartował, że w takim razie weźmie spodnie od piżamy i ma nadzieję, że nie będę go wodzić na pokuszenie biegając goła po pokoju.  Powiedział, że fajnie będzie się koło mnie obudzić i , że zależy mu na mnie, więc nie zrobi niczego czego nie będę chciała.  Chyba się kurna zakochałam. Jeśli chodzi o pytania to mam 23 lata on 25 i był w jednym dwuletnim związku ze wspólnym mieszkaniem.  Znamy się od połowy lipca na pierwszej randce byliśmy 1 września. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Dusia napisał:

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Napisałam tu gadałam z przyjaciółkami i zdecydowałam się powiedzieć.  Może okoliczności wybrałam kiepskie , bo walnęłam mu przez telefon gdy dzwonił do mnie w porze lunchu, ale powiedziałam. Nie krył zaskoczenia i zapytał czy serio chce z nim wyjechać i spać w jednym łóżku. powiedział, że może spróbować wynająć pokój z dwoma łóżkami, ale chociaż z kanapą. Powiedziałam mu, że spanie w jednym łóżku jest ok, ale nie czuję się gotowa na sex. Żartował, że w takim razie weźmie spodnie od piżamy i ma nadzieję, że nie będę go wodzić na pokuszenie biegając goła po pokoju.  Powiedział, że fajnie będzie się koło mnie obudzić i , że zależy mu na mnie, więc nie zrobi niczego czego nie będę chciała.  Chyba się kurna zakochałam. Jeśli chodzi o pytania to mam 23 lata on 25 i był w jednym dwuletnim związku ze wspólnym mieszkaniem.  Znamy się od połowy lipca na pierwszej randce byliśmy 1 września. 

No i fajnie. Miłego wypoczynku. 

Gość Annika
30 minut temu, Gość gość napisał:

Cooo... Kilka tygodni temu poznałaś faceta i śpisz z nim w jednym łóżku? 

I wy się dziwicie że później was rzucają itd? Mężczyzna to zdobywca, on chce żeby było trudno, jak można spać z kims w jednym łóżku, mieć z nim seks kiedy nie obiecał ci przed ludźmi, publicznie że będzie twój? Chce od ciebie takich rzeczy bez zaangażowania, bez ochrony ciebie? Nie mogę pojąć jak dziewczyny są głupie! 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Annika napisał:

Cooo... Kilka tygodni temu poznałaś faceta i śpisz z nim w jednym łóżku? 

I wy się dziwicie że później was rzucają itd? Mężczyzna to zdobywca, on chce żeby było trudno, jak można spać z kims w jednym łóżku, mieć z nim seks kiedy nie obiecał ci przed ludźmi, publicznie że będzie twój? Chce od ciebie takich rzeczy bez zaangażowania, bez ochrony ciebie? Nie mogę pojąć jak dziewczyny są głupie! 

Przeczytaj dokładnie i cały temat.

Gość Annika
5 minut temu, Gość gość napisał:

Przeczytaj dokładnie i cały temat.

Przeczytany