Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajoma.dziewczyna

Podniecenie

Polecane posty

Gość Nieznajoma.dziewczyna

Witam , mam pytanie do facetów? 

Co najbardziej podnieca faceta w łóżku? Co najlepiej żeby zrobiła dziewczyna zanim zaczniecie uprawiać seks? 

Mój facet niedługo wraca do Polski a ja kompletnie nie wiem co zrobić żeby go zaskoczyć w łóżku.

Gość Gość 78
3 minuty temu, Gość Nieznajoma.dziewczyna napisał:

Witam , mam pytanie do facetów? 

Co najbardziej podnieca faceta w łóżku? Co najlepiej żeby zrobiła dziewczyna zanim zaczniecie uprawiać seks? 

Mój facet niedługo wraca do Polski a ja kompletnie nie wiem co zrobić żeby go zaskoczyć w łóżku.

Załóż tylko pończochy i szpilki, uklęknij na środku  pokoju i powiedz mu, że dziś będziesz grzeczna i zrobisz wszystko czego sobie zażyczy. Na pewno będzie zadowolony 😁

Gość Moon

Odpowiedni ubiór, bielizna, makijaż itp.

Na bank będzie zaskoczony pozytywnie gdy mu pokażesz się z innej strony. Coś nowego zawsze działa.

Choć pewnie będzie tak wygłodniały że wystarczy że mu się wypniesz i podciągniesz spódniczkę i będzie wniebowzięty i rzuci się na Ciebie jak opętany😁

Gość gosc

Koleżankę zaproś do wspólnego baraszkowania, jak faktycznie niewyżyty to obie będziecie zadowolone, a on najbardziej!

Gość gość
6 minut temu, Gość Moon napisał:

Na bank będzie zaskoczony pozytywnie gdy mu pokażesz się z innej strony. Coś nowego zawsze działa.

Choć pewnie będzie tak wygłodniały że wystarczy że mu się wypniesz i podciągniesz spódniczkę i będzie wniebowzięty i rzuci się na Ciebie jak opętany😁

Tylko niech nie zapomni przez ten głód o przyjemności swojej dziewczyny ,bo ona też wygłodniała.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Moon napisał:

dwa razy d..ą ruszy i zaleje 😞

Gość
12 minut temu, p212 napisał:

Powiedz mu, że jesteś w ciąży, zaskoczenie murowane 🙂

Murowane na pewno ale czy na pewno pozytywne? 😉

1 minutę temu, Wolena napisał:

Murowane na pewno ale czy na pewno pozytywne? 😉

A to już zależy jak długo go nie było 🙂