Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajoma.dziewczyna

Podniecenie

Polecane posty

Gość Nieznajoma.dziewczyna

Witam , mam pytanie do facetów? 

Co najbardziej podnieca faceta w łóżku? Co najlepiej żeby zrobiła dziewczyna zanim zaczniecie uprawiać seks? 

Mój facet niedługo wraca do Polski a ja kompletnie nie wiem co zrobić żeby go zaskoczyć w łóżku.

Gość hahah
Przed chwilą, Gość Nieznajoma.dziewczyna napisał:

Co najbardziej podnieca faceta w łóżku? Co najlepiej żeby zrobiła dziewczyna zanim zaczniecie uprawiać seks? 

Mój facet niedługo wraca do Polski a ja kompletnie nie wiem co zrobić żeby go zaskoczyć w łóżku.

na każdego działa co innego..a jaką trzeba być mało rozgarniętą, by się o to pytać.Współczuje facetowi kobiety bez iskry w głowie.Z pewnością za granicą zaskoczyły go inne nie raz.Więc nie musisz się starać, bo jak czytam nie masz czym,bo mózgu też brak

Gość Frania

Seksowna bielizna? ..... zadbaj o nastrój... nad resztą pomyśl samodzielnie ;))

Gość Spokojnych myśli
1 minutę temu, Gość Frania napisał:

Właśnie to działa na każdego..Kiedyś jak mieszkałam w wieżowcu zjechałam o trzeciej nad ranem w seksownej halce do spania i szlafroku po byłego,który wracał z delegacji i chciał bym po niego zjechała windą na dół.Jechałam z 10 piętra.Mina faceta bezcenna,bo już w windzie był napalony.. i śmiechu przy tym wiele, bo nie pomyślałam,że przez te 10 pięter ktoś inny może wsiąść do windy..Ale bym kogoś zaskoczyła z bloku:)))))

Gość 🐈 Twój kotek

Dobra atmosfera jest ważna😸

Gość Frania
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Właśnie to działa na każdego..Kiedyś jak mieszkałam w wieżowcu zjechałam o trzeciej nad ranem w seksownej halce do spania i szlafroku po byłego,który wracał z delegacji i chciał bym po niego zjechała windą na dół.Jechałam z 10 piętra.Mina faceta bezcenna,bo już w windzie był napalony.. i śmiechu przy tym wiele, bo nie pomyślałam,że przez te 10 pięter ktoś inny może wsiąść do windy..Ale bym kogoś zaskoczyła z bloku:)))))

😁🤩 mężczyźni lubią tego typu niespodzianki 😉

Gość szaarŕriikkkkk
9 minut temu, Gość Frania napisał:

Liliowe pazurki...🤣🤣🤣

Gość Frania
Przed chwilą, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Liliowe pazurki...🤣🤣🤣

Haha wredny 😛

Gość szaarŕriikkkkk

Haha wredny 😛

To tylko cytat...😇

Gość Gość

Kobietki jacy faceci was pociągają? 😈😈

Gość Spokojnych myśli

😁🤩 mężczyźni lubią tego typu niespodzianki 😉

Mężczyzn można zaskoczyć na wiele sposobów..wystarczy trochę pomyśleć,prawda Panowie?Polecam też scenę z filmu "9 i pół tygodnia", tą ze striptizem w rytm muzyki albo z karmieniem jedzeniem z lodówki, bez przyrządzania kanapek itp,tylko wyjmujesz to co masz ze słoika itp i jesz..a potem jak przejedziesz takiemu kostką lodu po szyi i niżej po torsie..to od razu jest Twój..:)))Kiedyś też zdarzało mi się malować na zwykłych jednokolorowych koszulkach napisy,na co akurat mam ochotę i na spotkaniu,oczywiście sam na sam być w takiej koszulce..mina faceta bezcenna..Jest tyle możliwości ile dni w roku:)))

4 minuty temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Liliowe pazurki...🤣🤣🤣

A pazurki to tylko czerwone,w takich diablicom najbardziej do twarzy jak już mamy kusić faceta i być kusicielką..hehe

Gość Frania

Tacy.....mrrrrr albo wrrrrr 😛

Gość Gość

Ciekawi mnie to bardzo co najbardziej podnieca. Niestety nie mogę tego sobie wyobrazić nie jestem kobietą

Gość Frania
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

2 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Mężczyzn można zaskoczyć na wiele sposobów..wystarczy trochę pomyśleć,prawda Panowie?Polecam też scenę z filmu "9 i pół tygodnia", tą ze striptizem w rytm muzyki albo z karmieniem jedzeniem z lodówki, bez przyrządzania kanapek itp,tylko wyjmujesz to co masz ze słoika itp i jesz..a potem jak przejedziesz takiemu kostką lodu po szyi i niżej po torsie..to od razu jest Twój..:)))Kiedyś też zdarzało mi się malować na zwykłych jednokolorowych koszulkach napisy,na co akurat mam ochotę i na spotkaniu,oczywiście sam na sam być w takiej koszulce..mina faceta bezcenna..Jest tyle możliwości ile dni w roku:)))

A pazurki to tylko czerwone,w takich diablicom najbardziej do twarzy jak już mamy kusić faceta i być kusicielką..hehe

Okey , na randkę można się postarać ..na czerwono 😛 na codzień  słodkie kolorki 😄

Gość Spokojnych myśli
2 minuty temu, Gość Frania napisał:

Okey , na randkę można się postarać ..na czerwono 😛 na codzień  słodkie kolorki 😄

Jestem wyrazista z charakteru i wyglądu, bo lubię kolory, więc dla mnie czerwony też i na codzień..hehe..Jak to kiedyś opisał mnie mąż przyjaciółki,że jechał tramwajem i patrzy na ludzi na chodnikach..szaro, czarno, granatowo..o Dorota..i znowu szaro, czarno, grantowo..tak się kolorem wyróżniałam tego dnia..:)))))))))))

Gość Frania

Haha I bardzo dobrze 😉 pozytywna  kobietka z Ciebie 😉

Gość szaarŕriikkkkk

Kiedyś wkładałem pościel do zamrażarki i była potem ciekawa gra wstępna...🤣🤣🤣

Gość Spokojnych myśli
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Wystarczy,żeby mężczyzna był sobą...z wadami i zaletami jak każdy z nas..i nie wstydził się pokazania swoich słabości .Dla mnie najseksowniejszy jest mózg mężczyzny..jeśli ktoś zaczaruje mnie swoim umysłem to przepadłam:)))Jedne kobiety pociąga wygląd, inne umysł i osobowość.Ja wolę drugą opcję, bo wtedy wiem, że oboje nie będziemy się ze sobą nudzić, bo będziemy mieli o czym rozmawiać ,że skoro ma ciekawą osobowość i bujną wyobraźnie to będziemy wciąż siebie zaskakiwać i w życiu i w łóżku,bo nie będzie tematów tabu..Otwarty umysł i sztuka rozmowy to coś co pociąga mnie w mężczyznach i pewnie wiele kobiet też.Dlatego Panowie nie wstydźcie się mówić , rozmawiać ze swoimi kobietami o swoich potrzebach, fantazjach.

Gość gość

nooo ja jak miałam kochanka to mogłabym ci tu cała listę wypisać..a teraz to już nawet nie wiem  co możne zrobić kobieta żeby rozpalić faceta:)

Gość Szlachcic81

MISIU ja SPECJALNIE nie bede pracowal zeby wam DLUGI SPIEPSZYC i mozecie mi NASKOCZYC...

Gość Frania
5 minut temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Tak na zimno.....;)) sztywno brrr

Gość Spokojnych myśli
6 minut temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Ciekawy pomysł..żeby zabić roztocze,hehehe..A poważniej to może być fajne doświadczenie,by poczuć się jak oszroniona królowa lodu.

Aż gęsiej skórki dostałam na samą myśl..Choć Ty szarik masz pewnie małe łóżko w budzie, więc pościel się zmieściła.Ja mam za małą lodówkę obecnie ,chyba że tylko prześcieradło tam wcisnę..hahaha...

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość Frania napisał:

Tak na zimno.....;)) sztywno brrr

też lubię czuć ciepełko a już na pewno w męskich ramionach chciałabym być rozpalona a nie dostawać gęsiej skóry.

Gość Spokojnych myśli
1 minutę temu, Gość hahaha napisał:

też lubię czuć ciepełko a już na pewno w męskich ramionach chciałabym być rozpalona a nie dostawać gęsiej skóry.

Nie rozumiecie chyba do końca jak czasem działają mężczyźni..najpierw schłodzi by rozgrzać i rozpalić do czerwoności w ramionach..większa frajda, niż od razu mieć gorącą pieczeń,bo najlepsze jest oczekiwanie.Ja też jestem ciepłolubna, uwielbiam lato 30 stopniowe,ale zabawa kostkami lodu mimo gęsiej skórki robiła na mnie wrażenie...hehe

Gość szaarŕriikkkkk

No tak,jak ktoś ma słaby temperament to lód go utempruje,a bez wyobraźni to żaden lód siem nie stopi...😊

Gość Goście
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

nooo ja jak miałam kochanka to mogłabym ci tu cała listę wypisać..a teraz to już nawet nie wiem  co możne zrobić kobieta żeby rozpalić faceta:)

To wymień parę gorących. Chętnie poczytam

Gość szaarŕriikkkkk
2 godziny temu, Gość Nieznajoma.dziewczyna napisał:

No dobra,tak na serio...nawet po najmniejszej rozłące powinien się cieszyć każdą chwilą jak murzyn blachą😊Jak nie jak tak,a jak jest nie tak to coś jest nietak...🤣