Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mojemu prawie byłemu mężowi za dobrze się żyje.

Polecane posty

Gość Gość

Wkurzam mnie to.  

Dostaliśmy się w styczniu a on szaleje jakby miał 20 lat, a nie 40. 

3 wyjazdy zagraniczne niby z kolegami, 2 wesela na które poszedł z jako osoba towarzysząca, a dzisiaj mnie jeszcze wkurzył bo się pyta czy na Andrzejki to musi brać corke bo chciałby wyjechać sobie na mazury. Tam też był na jednym z tych wesel. Jak się k ..rozbrykal.

Gość gość

Hej, wszystko super, a widziałaś może Irka?

Gość Ojjojoj

Ale jesteś jedzowata. Wcale się nie dziwię że jesteś prawie ex żona 

Gość Gość

Dlaczego jedzowata.  Po 15 latach małżeństwa liczyłam że przynajmniej trochę czasu "poteskni".  Poza tym jak byliśmy małżeństwem to ciągle oszczędzal bo chciał kolejne mieszkanie kupić, firme rozwijać itp itd. A teraz mówi że już nie musi, jemu wystarczy.  

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego jedzowata.  Po 15 latach małżeństwa liczyłam że przynajmniej trochę czasu "poteskni".  Poza tym jak byliśmy małżeństwem to ciągle oszczędzal bo chciał kolejne mieszkanie kupić, firme rozwijać itp itd. A teraz mówi że już nie musi, jemu wystarczy.  

Żal ci starą dupę ściska 🙂

Gość Gosc

Jest już wlasciwie wolny, może robić co chce. Twoja frustracja chyba go niewiele obchodzi.

Gość Gość

Starociotka ty fraje.rze, skończ trollowac eunuchu. 

Gość gość

druga młodość, czas zawrócił, kiedyś był głupi, teraz nadrobić to chce 

Gość gość

złóż pozew o podwyższenie alimentów uzasadniając, że dziecko powinno mieć zagwarantowane warunki życia rodzica a jemu ewidentnie stopa życiowa urosła od razu stanie się domatorem i usiądzie na dvpie w domu jak na dziadka w tym wieku przystało

Gość gość

Uprzedź córkę, że niedługo tatuś jej z tych wyjazdów braciszka albo siostrzyczkę przywiezie 😄

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Uprzedź córkę, że niedługo tatuś jej z tych wyjazdów braciszka albo siostrzyczkę przywiezie 😄

i to ze skośnymi oczkami albo od słodziutkiej cioci mulatki 😘

Gość gość

"głowa siwieje tyłek szaleje" 😉

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

i to ze skośnymi oczkami albo od słodziutkiej cioci mulatki 😘

A była żona będzie wylewała swoje frustracje w internecie i szukała wibratora na allegro, kiedy on będzie pukał egzotyczną piękność aż prawie łóżko pęknie 😄

Gość gość
1 minutę temu, Bolek napisał:

Facet 15 lat żył w kieracie, uwolnił się to się cieszy i żyje pełną piersią, a ty każesz mu tęsknić za oprawcą.

a powinien za nią płakać, inaczej ona czuje się nic nie warta, jedynie wspomnieniem.

ehhh Polki i ich problemy.

na Zachodzie już by sama sobie hobby znalazła a ta będzie żyć życiem exa

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

A była żona będzie wylewała swoje frustracje w internecie i szukała wibratora na allegro, kiedy on będzie pukał egzotyczną piękność aż prawie łóżko pęknie 😄

Nie, bo to prowo starociotki,a ty się podniecasz, że robi z cb ...a. 

Gość Gość

Ja mu nie zabraniam, ale nie musi tego robić tak otwarcie. Poza tym chyba dziecko jest najważniejsze i mógłby te pieniądze dla niej dac a nie przebalowac.  

Gość Gość
5 minut temu, Bolek napisał:

Dziecku pewnie daje więcej niż wystarczająco, a ty mamusiu też rezygnujesz z kosmetyczki, fryzjera, nowych ubrań itd? A kupię coś dziecku mi nie potrzeba?

Tylko on zarabia 3 razy tyle co ja więc chyba powinien więcej dawać niż ja. 

Gość Ggg
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja mu nie zabraniam, ale nie musi tego robić tak otwarcie. Poza tym chyba dziecko jest najważniejsze i mógłby te pieniądze dla niej dac a nie przebalowac.  

Daj spokoj, czesc na dziecko czesc nalezy sie jemu na zabawe i zycie

Gość Baba
25 minut temu, Bolek napisał:

I dodam jeszcze że to wina kobiet że faceci tak się zachowują po rozwodzie, nasłuchałem się jakie mnie to szczęście spotkało, że trafiło mi się hak ślepej kurze ziarnko, jaki ja jestem nijaki, mało interesujący, gdyby nie ONA no w życiu nie znalazł bym sobie kobiety, no życie mi kùrwa nać uratowała itd itp...  To po rozwodzie było ja ci pokażę,  będę podrywał najlepsze nigdy nie osiągalne dla mnie kobiety, będę rozkręcał mega imprezy, będę żył... I okazało się że mogę więcej niż sam sądziłem...

Po opisie widze ze byles z toksyczka, ciesz sie ze sie uwolniles od tej zmiji

Gość Rudolf

Moja eks mówi, że się bardzo zmieniłem na lepsze, że kiedyś taki nie bylem. Nie byłem, bo przy niej nie mogłem. Przy niej i dla niej  byłem z każdej strony zerem. Nie liczyła się z moimi potrzebami i z moim zdaniem. Wg jej scenariusza miało toczyć się nasze życie. Sex był reglamentowany jak za komuny cukier,  a słowa, wspólne ustalenia warte tyle co   obietnice przedwyborcze.  

38 minut temu, Gość Rudolf napisał:

Moja eks mówi, że się bardzo zmieniłem na lepsze, że kiedyś taki nie bylem. Nie byłem, bo przy niej nie mogłem. Przy niej i dla niej  byłem z każdej strony zerem. Nie liczyła się z moimi potrzebami i z moim zdaniem. Wg jej scenariusza miało toczyć się nasze życie. Sex był reglamentowany jak za komuny cukier,  a słowa, wspólne ustalenia warte tyle co   obietnice przedwyborcze.  

Również mogę się przyłączyć do takich komentarzy, bo u mnie było podobnie.
Po rozstaniu zero tęsknoty, a raczej ulga, tak jakby po wyjściu z więzienia.
Sam się dziwiłem, że nie tęsknię za żoną. Tęskniłem za moim domem, pokojem, za psem, a za nią nie.
To była ulga bo nie trzeba wracać i słuchać ciągłych pretensji, narzekań i nie trzeba się obawiać kolejnej kłótni.

Kobiety naprawdę zastanówcie się czy nie niszczycie waszych małżeństw.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Wkurzam mnie to.  

Dostaliśmy się w styczniu a on szaleje jakby miał 20 lat, a nie 40. 

3 wyjazdy zagraniczne niby z kolegami, 2 wesela na które poszedł z jako osoba towarzysząca, a dzisiaj mnie jeszcze wkurzył bo się pyta czy na Andrzejki to musi brać corke bo chciałby wyjechać sobie na mazury. Tam też był na jednym z tych wesel. Jak się k ..rozbrykal.

Urok bycia wolnym, może chodzić gdzie chce, jeździć gdzie chce, bzykać się z kim chce jeśli ma taką ochote i nie musi się z niczego nikomu tłumaczyć. 

Gość Oj bedzie

Gdyby to pisal facet o babie to by bylo ze biedny a Ona .... Ale ze to ona pisze to okropne babsko. Poczekaj rok. ..bedzie plakal 😀Zareczam. 

Gość Wrzodem
10 minut temu, Bolek napisał:

Niestety kobiety doprowadzacie do takiego stanu że rozwód to jak wycięcie wrzoda , krótki ból i wspaniała ulga, przez lata tak się przyzwyczajamy do życia z wrzodem że uznajemy ten stan za normalny, wrzód rośnie powoli....

Jest facet. Chce sie rozwijac zawodowo to mi skrzydla podcina. Pracowalam 14h na dobe kase mialam 3 razy jak on zle! Sprzatalam, gotowalam, pracowalam plus dzueci. On:4 godziny pracy. Od 17 do 21.ja wstawalam do dzieci o 6 on spal. Wstawal o 8bo od 8:30 praca. O godzinie 13 prosze wstaw zupe wszystko uszykowane! On jest zmeczony i musi odpoczac przed praca! Ja czasem prace konczylam o24-1 w nocy. W dzien dzueci same sie bawily on spal na kanapie prawie caly dzien. Biedaczek. Gada do mnie ze ja zaradna nie jestem ,bez niego nic nie zrobie. ..Gdy chce zrobic cos sama to nie "pozwala "sposobem ze akurat musze dziecmi sie zajac. Nie ma czasu na ...y! Np prawojazdy dla mnie. Ale sie .... ..y zdziwi jak siade za kierownice. Bo dzieci juz do szkoly chodza I mam chwile 2 razy w tyg. On nic o tym nie wie. To dopiero kierownik w szal wpadnie. Chce widziec jego mine. 

Gość Baba
24 minuty temu, Gość Wrzodem napisał:

Jest facet. Chce sie rozwijac zawodowo to mi skrzydla podcina. Pracowalam 14h na dobe kase mialam 3 razy jak on zle! Sprzatalam, gotowalam, pracowalam plus dzueci. On:4 godziny pracy. Od 17 do 21.ja wstawalam do dzieci o 6 on spal. Wstawal o 8bo od 8:30 praca. O godzinie 13 prosze wstaw zupe wszystko uszykowane! On jest zmeczony i musi odpoczac przed praca! Ja czasem prace konczylam o24-1 w nocy. W dzien dzueci same sie bawily on spal na kanapie prawie caly dzien. Biedaczek. Gada do mnie ze ja zaradna nie jestem ,bez niego nic nie zrobie. ..Gdy chce zrobic cos sama to nie "pozwala "sposobem ze akurat musze dziecmi sie zajac. Nie ma czasu na ...y! Np prawojazdy dla mnie. Ale sie .... ..y zdziwi jak siade za kierownice. Bo dzieci juz do szkoly chodza I mam chwile 2 razy w tyg. On nic o tym nie wie. To dopiero kierownik w szal wpadnie. Chce widziec jego mine. 

Zapamietajcie kazda osoba ktora mowi rzeczy typu, beze mnie nic bys nie miala, beze mnie bys zginela, beze mnie bylbys nikim , jest toksycznym manipulatorem , to sa tak znane zagrywki, mozecie grac w ich gre, ale miejscie swiadomosc ze to celowe uderzenie byscie byli podlegli