Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia

Nafalscy się rozstali

Polecane posty

Gość Gość

To prawda? Skąd Wy to wiecie wszystko?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To prawda? Skąd Wy to wiecie wszystko?

Fb + instagram

Gość Gość

Miło to przeczytać

Gość Gość

Ta Ukrainka wygląda tak staro na tych zdjęciach że spokojnie mogłaby być matką MK. Dramat. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ta Ukrainka wygląda tak staro na tych zdjęciach że spokojnie mogłaby być matką MK. Dramat. 

Myślę, że MK ma ładniejszą matkę. Ta ma chłopskie rysy.

Gość Gość

No jest dramatyczna. Ciężko uwierzyć żeby taki mężczyzna z takim gownem cokolwiek zrobił. Ja w to nie wierzę.

Gość Gość

Ja też. Za brzydka dla niego. Rozumiem kryzys wieku średniego czy coś albo chęć i brak czegoś lepszego pod ręką, a Nafalska daleko ale takie coś? Nieee

Gość Gość

A ja bardzo bym chciała żeby to była prawda. Bo on z brzydką dziewczyną to jedno z moich marzeń 😛

Gość Gość

A ja bardzo bym chciała żeby to była prawda. Bo on z brzydką dziewczyną to jedno z moich marzeń 😛

Ja też. Idealne samozaoranie. 

Gość Gość

Straci na wartości jako mężczyzna, nie będzie tak pociągający i intrygujący jak z MK. Facet przy pięknej kobiecie też wydaje się przystojniejszy i bardziej pociągający.

Gość Gość

Straci na wartości jako mężczyzna, nie będzie tak pociągający i intrygujący jak z MK. Facet przy pięknej kobiecie też wydaje się przystojniejszy i bardziej pociągający.

Zgadzam się z tym w 100%. Też według mnie wiele zyskał przy MK.

Gość Gość

Zawsze tak jest. Dziewczynie nawet pięknej facet obniża wartość na rynku. Natomiast facetowi piękna kobieta bardzo podnosi. Mógłby być z tą Ukrainką. Będą nijacy. Właśnie taką powinien mieć. 

Gość Gość

Wyobrażacie go sobie na tych imprezach z liderami, którzy mają po 22 lata z taką 50letnią kobietą z wielką tłustą twarzą? I na tych raciczkach jak świnka.

Gość Gość

Właśnie tak! To moje marzenie! Zobaczcie jej zdjęcia takie nie z sesji jak ona się ubiera. Jak stara babka. Jakieś takie kurtki do kostek 😄 

Gość Gość

Kurtki, pogniecione koszule, swetry, jakieś płaszcze, szaliki. Typowa baba ze wsi. 

Gość Gość

Kurtki, pogniecione koszule, swetry, jakieś płaszcze, szaliki. Typowa baba ze wsi. 

I zestaw ją z Nafalską w jakimś seksownym bikini z kryształkami wijącą się przed lustrem. Przepaść.

Gość Gość

Dlatego ja w to nie wierzę, że on ją choćby tknął. 

Gość Gość

Jeszcze ona ma taką czerwoną mordę na zdjęciach tych nie z sesji. Chyba ma trądzik różowaty. Okropna jest.

Gość Gość

Jeszcze ona ma taką czerwoną mordę na zdjęciach tych nie z sesji. Chyba ma trądzik różowaty. Okropna jest.

Albo pije bimber. Wczoraj jakieś zdjęcie dodała, coś tam dobranoc było podpisane., Gęba wielka jakby miała eksplodować zaraz i strasznie tłusta, taka okrągła, zero kości policzkowych, itp. I oczywiście czerwona. 

Gość Gość

Dla mnie to ściema z tą babą. Nie uwierzę w to. Wygląda naprawdę jak sklepowa z wiejskiego sklepiku.

Gość Gość

Te zdjęcia z sesji ma jeszcze w miarę ok. Prostackie rysy twarzy, brzydkie ciało ale jeszcze wygląda jak taka typowa księgowa z korpo... z Wrocławia, bo Warszawianki lepiej wyglądają 😛 ale te zdjęcia co dodaje na insta story albo te zdjęcia nie obrobione takie nie z sesji to masakra. Jak alkoholiczka. Twarz faktycznie wielka, gruba i czerwona. Ubrania jak z second handu... Ja jakoś nie wierzę w te rewelacje. BN by sobie tego nie zrobił. Przecież on lubi ładne kobiety.

Gość Gość

Wiecie co? Mi jest przykro jak to czytam, bo ja z nim się spotykałam rok i naprawdę wyglądam dużo lepiej niż ta Ukrainka i mnie zostawił. Poszedł do MK. Ok, MK zrozumiałam, gwiazdka z instagrama, sztuczne cycki, zrobiona twarz, na filmikach się tam wije, wielkie usta, no jest seksowna. Ale jeśli to prawda, że z takim brzydactwem skończył to mi jest przykro i brzydzę się sama siebie jak pomyślę, że z takimi sypiał. Myślałam, że tylko takie z wyższej półki kobiety bierze. 

Gość Gość

Wiecie co? Mi jest przykro jak to czytam, bo ja z nim się spotykałam rok i naprawdę wyglądam dużo lepiej niż ta Ukrainka i mnie zostawił. Poszedł do MK. Ok, MK zrozumiałam, gwiazdka z instagrama, sztuczne cycki, zrobiona twarz, na filmikach się tam wije, wielkie usta, no jest seksowna. Ale jeśli to prawda, że z takim brzydactwem skończył to mi jest przykro i brzydzę się sama siebie jak pomyślę, że z takimi sypiał. Myślałam, że tylko takie z wyższej półki kobiety bierze. 

A ja się cieszę. Dla mnie to dzień dziecka dziś 🙂 

Gość Gość

Mnie to bawi i śmieszy. Dobrze mu tak. Na to zasłużył.

Gość Gość

Ja byłam przekonana, że on z Nafalską się ożeni 😛 

Gość Gość

Ja byłam przekonana, że on z Nafalską się ożeni 😛 

A jednak nie. Rozstali się.

Gość Gość

To na 100 potwierdzone?

Gość Gość

Sprawdź ich ig i fb