Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie

Czy jak kobieta zakocha sie w innym a ma faceta i chodzi z nim do łóżka

Polecane posty

Gość pytanie

To chodzi do tego łóżka na luzie i z uśmiechem na twarzy czy ma opory? Jeśli zaklada że tamten facet też sie zabujał

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość pytanie napisał:

To chodzi do tego łóżka na luzie i z uśmiechem na twarzy czy ma opory? Jeśli zaklada że tamten facet też sie zabujał

Żadnych oporów bo ona kocha dwóch jednakowo, a jak byłby trzeci to i trzech.

Gość Gość

Bez oporów, miłość platoniczna nie odbiera chęci na seks ze swoim partnerem. 

Gość polo
11 minut temu, Gość pytanie napisał:

Można wywiązywać się z obowiązku małżeńskiego, dawać ciała mężczyźnie, i jednocześnie kochać jakąś inną od siebie kobietę... Po czasie jednak będzie rozwód, bo po co się do czegoś zmuszać, skoro nie trzeba?!

Gość polo

Mężczyzna bzyka wszystko, bo ma duża wyobraźnię i codziennie produkuje mnóstwo plemników które chcą wyjść na świat i może sobie wyobrazić, że rżnie Pamelę Anderson. Kobieta musi mieć pozytywne uczucia do kogoś, owulację, bo inaczej po co miałaby ryzykować chorobami i ciążami?!

Gość Gość

Gdyby faktycznie się zakochała to pewnie będzie unikała seksu z partnerem bo będzie marzyła o tamtym.

Gość pineska
27 minut temu, Gość pytanie napisał:

Zależy od kobiety i małżeństwa . Znam taką co chodziła choć niekoniecznie z uśmiechem na ustach a znam taką co przestała aż do dziś czyli jakieś 16 lat . Wydaje się że wszystko zależy od tego jakie układy ma to małżeństwo . W tym pierwszym oni byli zawsze zdystansowani. Ona podporządkowana on władca więc ona się bała przyznać że zakochała się w kimś innym bo to by się dla niej źle skończyło . W tym drugim oni byli jak przyjaciele , wszystko sobie mówili , wiec ona zwyczajnie powiedziała mężowi że zakochała się w kimś innym i nie będzie z nim spać bo może to robić tylko z ukochanym a ponieważ nie może z tamtym być to... Naprawdę, co człowiek to inna sytuacja nie można tego ujednolicić .

Gość gosc

kobiecie jest trudno oddzielicuczucia od s.e.x u dlatego unika

Gość Gość

Gadacie bez sensu i chyba nie wiecie czym jest zakochanie. Nie bez powodu pierwszym objawem u żony/męża że ma kogoś na boku jest to że unika seksu z dotychczasowym partnerem. Faceci też tak maja, kobiety myślę że tym bardziej.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Gadacie bez sensu i chyba nie wiecie czym jest zakochanie. Nie bez powodu pierwszym objawem u żony/męża że ma kogoś na boku jest to że unika seksu z dotychczasowym partnerem. Faceci też tak maja, kobiety myślę że tym bardziej.

Co za głpoty. Miało być unika przez tydzień a pózniej jest nowo zakochana. W obu mężczyznach- kobietach, wystarcz że na pokaz dalej się stata o ezględy któregoś z nich. 😄

Gość pineska
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jeśli romanse są konsumowane to może i tak ale jeśli to tylko platoniczne zakochania to wcale nie musi być tej oziębłości i o takich przykładach pisałam 

Gość Gość

Kobiety są różne tak jak i mężczyźni. Jedni pójdą a inni nie. Będąc mężatką zakochałam się w innym i z nikim innym nie pójdę do łóżka, bo wydaje mi się ze to właśnie tego mojego zdradzę.. Od męza odeszlam a moja miłości odeszła ode mnie... no cóż życie.

Gość Gość.
3 godziny temu, Gość pytanie napisał:

Jak z usmiechem, to radosna Qrwa, jak smutna to zasmucona Qrwa

Gość Gość

Wrażliwa kobieta pewnie myśli o tym drugim?

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

kobiecie jest trudno oddzielicuczucia od s.e.x u dlatego unika

Dokładnie:)Ja unikam mojego jeszcze męża jak ognia.Nie daje mu się dotknąć bo nie potrafię tak jak serce wyrywa się do innego:(