Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna

Znudziła mi się samotność- co teraz? 2

Polecane posty

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dlatego ja wybaczylam wszystkie zdrady i inne swinstwa. Mam ponad 3 dychy i twierdzę że mogę trafić gorzej. Nie chcę mi się już szukać, a tak chociaż mam seks, pomoc w domu i więcej kasy. A jak ktoś lepszy się kiedyś napatoczy to obecnego kopne w dvpe. 

Typowe podejście osoby bez uczuć i  ambicji. Tylko kto by taką chciał

Gość gość
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dlatego ja wybaczylam wszystkie zdrady i inne swinstwa. Mam ponad 3 dychy i twierdzę że mogę trafić gorzej. Nie chcę mi się już szukać, a tak chociaż mam seks, pomoc w domu i więcej kasy. A jak ktoś lepszy się kiedyś napatoczy to obecnego kopne w dvpe. 

Kasy więcej, seks jest i nawet pomoc w domu. Co z tego że poczucie własnej wartości spadło do zera i godności brak. Nie licz już na miłość ani szacunek, bo nawet gdyby przyszła to jej nie rozpoznasz.

Gość Samotna
2 godziny temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

No to nie masz wyjścia,musisz kandydować na sołtysa...🤣

Napisz jeszcze jaka rasa pieska to wywróże z fusuf kogo Ci znajdzie...🤣🤣🤣

Sołtys - to jest myśl! Ze ja na to nie wpadłam 🤣😂 to by wszystko rozwiazalo! Spadaliby z nieba jak deszcz! 

Gość Samotna
2 godziny temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

No to nie masz wyjścia,musisz kandydować na sołtysa...🤣

Napisz jeszcze jaka rasa pieska to wywróże z fusuf kogo Ci znajdzie...🤣🤣🤣

Pies rasy kundelek... to już na pewno wyjdę za filozofa spod sklepu..

Gość Onsam

Jestem na portalach bardzo dlugo i widze ze kobiety po 35 ce nie wykazuja checi poznania sie, jesli juz to interesowne pytania. Opisy na odczepnego. Zdjec polowa nie ma. Jeszcze, zebym wygladal jak staruch, gruby Janusz, ale nie, jest zupelnie inaczej, a tu nie ma do kogo napisac. Brak tej bezinteresownej rozmowy. Znudzone, nie chce sie Wam, zeby ktos zagadal.

Gość szaarŕriikkkkk
11 minut temu, Gość Samotna napisał:

Pies rasy kundelek... to już na pewno wyjdę za filozofa spod sklepu..

Czeski metal mi wychodzi ale nie jest to pewne bo kawa coś grubo mielona...🤣

Spróbuj jeszcze sama w andrzejki z woskiem przez stary klucz🤣😇😂

Mnie też od kundli wyzywajom ale pod sklep nie pujdem...hehe

Gość Samotna
5 godzin temu, Gość Onsam napisał:

Jestem na portalach bardzo dlugo i widze ze kobiety po 35 ce nie wykazuja checi poznania sie, jesli juz to interesowne pytania. Opisy na odczepnego. Zdjec polowa nie ma. Jeszcze, zebym wygladal jak staruch, gruby Janusz, ale nie, jest zupelnie inaczej, a tu nie ma do kogo napisac. Brak tej bezinteresownej rozmowy. Znudzone, nie chce sie Wam, zeby ktos zagadal.

Mi nie przeszkadza gruby staruch... mi przeszkadza, kiedy mężczyzna napisze "cześć" i myśli, że odwalil całą robotę, teraz niech kobieta staje na głowie

Gość Samotna

Ma ktoś jeszcze pomysły, którymi chciałby się podzielić?

Gość Gość
13 godzin temu, Gość Samotna napisał:

Ma ktoś jeszcze pomysły, którymi chciałby się podzielić?

Idź do klubu, pubu, dyskoteki itd i bądź otwarta na nowe znajomości, sama zagaduj facetów którzy ci wpadną w oko. Na pewno nie będziesz już samotna. Każdy jest kowalem własnego losu. 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Idź do klubu, pubu, dyskoteki itd i bądź otwarta na nowe znajomości, sama zagaduj facetów którzy ci wpadną w oko. Na pewno nie będziesz już samotna. Każdy jest kowalem własnego losu. 

"Każdy jest kowalem własnego losu" ktoś kto tak mówi, nie zna życia 😉

Gość Gość
12 minut temu, Dzikol napisał:

"Każdy jest kowalem własnego losu" ktoś kto tak mówi, nie zna życia 😉

Wniosek z dupy.

Gość gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Tu akurat miałbym wątpliwości czy te znajomości będą czymś więcej niż tylko seks. Szczególnie gdy sama będzie zagadywać facetów. Jeszcze wezmą ją za... Już lepiej próbować w necie. Zazwyczaj półgłówki nie potrafią dłużej pisać z kobietą, także po pewnym czasie łatwo wyczuć z kim masz do czynienia nie ryzykując niczym.

lub

Zapisz się na jakieś kursy, czegokolwiek co lubisz robić. Może jakieś łatwe studia zaoczne, grupy zainteresowań, wolontariat. Problem w tym że trzeba wyjść do ludzi.

Gość Samotna
33 minuty temu, Gość gość napisał:

Tu akurat miałbym wątpliwości czy te znajomości będą czymś więcej niż tylko seks. Szczególnie gdy sama będzie zagadywać facetów. Jeszcze wezmą ją za... Już lepiej próbować w necie. Zazwyczaj półgłówki nie potrafią dłużej pisać z kobietą, także po pewnym czasie łatwo wyczuć z kim masz do czynienia nie ryzykując niczym.

lub

Zapisz się na jakieś kursy, czegokolwiek co lubisz robić. Może jakieś łatwe studia zaoczne, grupy zainteresowań, wolontariat. Problem w tym że trzeba wyjść do ludzi.

Zgadzam się, kolezanki wyciągnęły mnie ze 2 razy na dyskotekę, patrzyłam na tą sodomę i czułam, że sięgnęłam dna..

Net...ostatnie 2 lata to same półgłówki, mając konto na badoo nie zamieniłam z nikim więcej niż 2 zdania.

Zapisałam się do szkoły, ale mężczyźni młodzi ..za młodzi 😄

To gdzie ludzie znajdują miłosć? W pracy? 

Gość gość
10 godzin temu, Gość Samotna napisał:

Zgadzam się, kolezanki wyciągnęły mnie ze 2 razy na dyskotekę, patrzyłam na tą sodomę i czułam, że sięgnęłam dna..

Net...ostatnie 2 lata to same półgłówki, mając konto na badoo nie zamieniłam z nikim więcej niż 2 zdania.

Chyba trzeba się pogodzić z samotnością albo wyjechać za granicę 😉 

Gość bananik
Dnia 1.11.2019 o 17:14, Gość Gość napisał:

Typowa baba, korzysta aż się trafi "lepszy", niezłe z was ziółka.

Gość odnawiam
11 godzin temu, Gość Samotna napisał:

Młodość przesrałaś to czego teraz wymagasz? Nikt nie chce takiej przejechanej, szczególnie że uroda wam pada a wy bez tego nie potraficie faceta zainteresować. Więc co zostało?

Gość Samotna
14 godzin temu, Gość bananik napisał:

Typowa baba, korzysta aż się trafi "lepszy", niezłe z was ziółka.

Ona ziółko a co z mężem co ją zdradzał? Chyba to jest dobra kara dla niego 😉

Gość Gosc

Nie mam dobrych wieści. Tego się chyba nie da stworzyć, znaleźć czy zainicjować. To musi przyjść samemu.

Gość Gość
Dnia 3.11.2019 o 12:25, Gość gość napisał:

lub

Jakby podeszła do ciebie fajna dziewczyna i zagadała, to potraktowałbyś ją źle? Co za prostackie podejście.  

Gość Gość
Dnia 3.11.2019 o 13:07, Gość Samotna napisał:

Co takiego było rzekomo strasznego w tej dyskotece? Mnóstwo ludzi chodzi potańczyć do dyskoteki czy klubu, chodzi tam wiele fajnych, normalnych osób.