Gość Stalkkerka Napisano Listopad 1, 2019 Co myślicie? Instagirl z Poznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffdfdfdf Napisano Listopad 1, 2019 Sama nie wiem, nie wydaje się zbyt bystra Na plus na pewno uroda, rzadko w PL spotyka się tak naturalnie opalone brunetki z brązowymi oczami. Fajnie, że się nie ostrzyknęła, ale jest też młoda, zobaczymy co będzie dalej. Dzięki niej poznałam fajny sklep z ubraniami, więc obserwuję no i puder Armaniego to faktycznie sztos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Listopad 1, 2019 ja ogladalam juz z 5, 7 lat temu jak prowadzila bloga i kupowala rzeczy z lumpeksu i sieciowek a teraz nie lubie bo rzucila prace w szkole na rzecz instagrama. Mysle ze jest leniwa i po prostu nudna. Ostatnio nawet powiedziala ze nie chodzi juz do lumpeksow bo NIE MUSI, coz ciekawe gdzie pracuje jej maz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 2, 2019 Nic poza kosmetykami i ciuchami ją nie interesuje. Więc nuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stalkkerka Napisano Listopad 2, 2019 Właśnie brak konkretnej pracy trochę ją dyskredytuje w moich oczach. Szybko rzuciła pracę w szkole (mimo że jest po pedagogice), angażowała się w jakieś beauty/ślubne projekty, teraz będzie robiła makijaże po jednych warsztatach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ive Napisano Listopad 2, 2019 Bardzo ładna ale nudna. Jej wygląd to największa wartość jaką ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Listopad 3, 2019 Można się zainspirować stylizacjami, ale wszystko strasznie drogie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg Napisano Listopad 7, 2019 Ja ją lubię - fakt ciuchy pokazuje drogie ale obserwuję ją od czasów bloga i zawsze wydawała się bardzo sympatyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naakak Napisano Listopad 7, 2019 Dzięki niej poznałam butik Angell, super mają ciuchy zwłaszcza spôdnice midi. Natalia jest spoko, nie wzbudza jakiegoś zachwytu we mnie, niby bardzo ładna, ale przy tym bezbarwna. Za mało charakteru w niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Listopad 9, 2019 Z taką kasą też bym szalała po butikach i drogeriach kosmetycznych. Jak to jest, że ona biegnie do sklepu za każdym razem jak dowie się o nowościach, przymierza je wszystkie, a potem zawsze z czymś wychodzi? Mam wrażenie, że ona bardzo rzadko powtarza ciuchy. Tylko co potem z nimi robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gossc Napisano Listopad 9, 2019 Wydaje mi sie ze ona ma wspolprace ze wszystkimi butikami, z ktorych ciuchy nosi, ostatnio jak robila wyprzedaz na insta to bylo kilka ...enek z tych sklepow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Listopad 9, 2019 pamietam jak w zeszlym roku udawala na insta, ze wchodzi do centrum i akurat przypadkiem natrafila na stoisko z bizuteria i cos sobie tam kupila. wszystko dokladnie zrelacjonowane, ale wyszlo bardzo sztucznie. tak samo ma czasem wspolprace z drogeryjnymi markami, ale potem i tak nie wspomina o tych kosmetykach, tylko poleca lancome itp. stala sie niewiarygodna. no i te butiki pelne kiczu i poliestru, ja juz podziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uks Napisano Listopad 11, 2019 Czyli ta kanapa też jest sponsorowana? Bo nawet pokazała jakiś kod rabatowy ze swoim imieniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 11, 2019 Nudna jak flaki z olejem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Listopad 11, 2019 Dlaczego nudna? Chyba lepsza niż wszelkie Ogrodowczyki, Myśliwce czy Miszmaszki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Up up Napisano Listopad 13, 2019 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaa Napisano Listopad 21, 2019 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cisza Napisano Listopad 23, 2019 Czemu ucichło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2019 4 godziny temu, Gość Cisza napisał: Czemu ucichło? Bo Mocha nikogo nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia Napisano Grudzień 4, 2019 Za czasów bloga ją lubiłam, wydawała się taka normalna i lubiłam podpatrywać jej zakupy z sh. Obecnie w ogóle już jej nie obserwuję, bo jedyne co pokazuje to ciuchy z butików i żarcie, nuda. Przeglądałam ostatnio jej bloga i szkoda, że tak się zmieniła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 7, 2019 Kicz, kicz, kicz. Wieśniackie ciuchy i nuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 25, 2020 Mąż prowadzi firmę budowlaną. Widocznie musi to być bardzo duża firma,skoro na wszystko ich stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 25, 2020 No właśnie zastanawiałam się co robi jej mąż, bo to oczywiste, że te wszystkie dobra to nie dzięki jej internetowej działalności. Swoją drogą, ładna dziewczyna, ale nic poza tym - nudny styl, wieczne stołowanie się w knajpach i to tyle. Nuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfa Napisano Styczeń 25, 2020 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz w necie, że ta firma jest założona całkiem niedawno. A z czego żyli wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 26, 2020 Napadali na banki !!! Jpd ludzie co Wam do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 26, 2020 2 godziny temu, Gość Gość napisał: Napadali na banki !!! Jpd ludzie co Wam do tego no i to jest konkret - teraz już wszystko wiemy, dziękujemy za info. swoją drogą - czy tak trudno zrozumieć, że wątki na tego typu forach, nie pojawiają się, żeby zachwycać się daną osobą, tylko, żeby spojrzeć na wykreowany, podany nam idealny świat z innej strony? idź być obrońcą gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 26, 2020 Zastanawia mnie tylko dlaczego tak bardzo chcecie o nich wszystko wiedzieć. Może zamiast wypisywać na forach, weźcie się do pracy I też będziecie mogli sobie na wszystko pozwolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 26, 2020 4 godziny temu, Gość gosc napisał: no i to jest konkret - teraz już wszystko wiemy, dziękujemy za info. swoją drogą - czy tak trudno zrozumieć, że wątki na tego typu forach, nie pojawiają się, żeby zachwycać się daną osobą, tylko, żeby spojrzeć na wykreowany, podany nam idealny świat z innej strony? idź być obrońcą gdzie indziej Po prostu oboje mają zamożnych rodziców, dziadków i pradziadkówCzyli fortuna przekazywana z pokolenia na pokolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 27, 2020 16 godzin temu, Gość Gość napisał: Zastanawia mnie tylko dlaczego tak bardzo chcecie o nich wszystko wiedzieć. Może zamiast wypisywać na forach, weźcie się do pracy I też będziecie mogli sobie na wszystko pozwolić Przecież sama wszystko pokazuje -męża, mieszkanie, nową kanapę, kiecki, torebki, buty, gdzie bywa z koleżankami, gdzie jeździ z mężem, a nawet co je. Skoro wystawia się "na pokaz", to normalne jest to,że w końcu pojawią się pytania "a za co?", tym bardziej, że to jeszcze bardzo młodzi ludzie. A tak w ogóle, oczywiście, że musiał pojawić się przytyk obronczyni dotyczący kasy, klasyk. Akurat poza ładną buzią nie zazdroszczę jej niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gośc Napisano Styczeń 27, 2020 Tak, urody można jej pozazdrościć :) Jest przepiękną kobietą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach