Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkoholiczka

Czy alkoholizm moze sam przejsc???

Polecane posty

Gość alkoholiczka

Od poczatku tego roku mam niewielki w sumie ale ludzie zaczeli zwracac mi uwage problem alkoholowy. wczesniej odwtornie wrecz nie lubilam pic. a w tym roku pije malo ale prawie codzinnie bylam lekko lub bardziej czasami pijana. wzielam sie za siebie zainstalowalam aplikacje aniol stroz i czasami ciagnelo mnie do picia przewaznie w gorsze dni, lecz ostatnio zauwazylam ze przestaje interesowac sie piciem zupelnie. moze to byl tylko nawyk a ludzie juz okrzyneli mnie alkoholiczka? zauwazylam tez ze jak cos sie dzieje zlego np w zyciu osobistym co napedza do picia np awnatura trzeba wyjsc odethcnac przewietrzyc sie pobyc ze soba i wszystko znika

Gość alkoholiczka

odswiezam

Gość gotfryd de bouillon

Wystarczy nie pić i się samej pilnować

Gość Konfederacja. W.i N.

Wystarczy, że zrozumiesz, że pijąc żyd sięcieszy, że będzie miał łatwą i guopią sucz, która urodzi kolejne guopie sucze dla jego żydowskich dzieci.  A jak i tego nie zrozumiesz, to nie odzywaj się więcej. Do nikogo.

Gość sylwia

nie przesadzacie troche juz bez przesady piszecie o jakichs zydach mozna normalnie korzystac z alkoholu wszystko jest dla ludzi nie trzeba sie wyrzekac wszystkiego i zostawac o wodzie i salacie. niedlugoo beda sie leczyli alkoholicy pojacy w sylwestra. absurd!