Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drdrd

Po czym poznać że mężczyzna kocha

Polecane posty

Gość Drdrd

Oto moje spostrzeżenia. Facet który się dzieli jedzeniem uważa, że mogłabyć być inkubatorem  a ten który dodatkowo kupuje prezenty w postaci kosmetyków, zapachów uważa cię za pełną osobę ludzką z którą może miec dzieci i być twoim przyjacielem.

Gość Gość

Aha 

Gość gość

wow

Gość Drdrd

Powaga. Faceci często skąpi, szukają baby która mu urodzi dzieci ale nie będzie miała żadnych wymagań finansowych, wtedy dzielą się tylko jedzeniem. A jak chcą mieć partnerkę to dbają również o jej poczucie kobiecości, chcą żeby ładnie pachniała i była szczęśliwa.

Gość gosc

A co zrobić z facetem który jest skąpy, nigdy nic nie kupi bo szkoda pieniędzy. Z garnuszka mojego ochoczo korzysta. Do tego nie dba bym czuła się kobietą przy nim, lecz jak koleżanka, która nie potrzebuje czułości, bliskości itp...

Gość Drdrd

Najgorsza rzecz to tkwić w związku z facetem, który niszczy kobiecość,musisz go pogonić. Stracisz szacunek do siebie.

Gość Konfederacja. W.i N.
45 minut temu, Gość Drdrd napisał:

Oto moje spostrzeżenia. Facet który się dzieli jedzeniem uważa, że mogłabyć być inkubatorem  a ten który dodatkowo kupuje prezenty w postaci kosmetyków, zapachów uważa cię za pełną osobę ludzką z którą może miec dzieci i być twoim przyjacielem.

Dlaczego podajesz lewackie przykłady miłości ? Co robiła twoja matka z twoim wychowaniem ?

Gość Gość

Facet, który kocha nie musi tego ciągle powtarzać. To samo jeśli chodzi o komplementy. Świadczą o tym jego czyny. Planuje wspólną przyszłość i o niej mówi. Nie jest zazdrosny. Cieszy się z naszych sukcesów. Gdy mamy problem wspólnie go rozwiązujemy. Motywuje do działania. Pomaga w realizacji celów. Nie użala się tylko nad sobą. Jeśli coś obieca, to dotrzyma słowa. Z radością wraca do domu. Ma do nas zaufanie i powierzy nam swoją troskę. Nie jest skąpy. Dba o nasze potrzeby związane z seksem. Fajnie by było, gdyby jeszcze trzymał nas w miejscach publicznych za rękę, a podczas rozmowy patrzył w oczy i lubił się przekomarzać, ale nie był złośliwy. W ogóle interesował się tym co nas dotyczy.

Gość Gość

Po spojrzeniu

Gość Pierdu pierdu
Cytat

Facet, który kocha nie musi tego ciągle powtarzać. To samo jeśli chodzi o komplementy. Świadczą o tym jego czyny. Planuje wspólną przyszłość i o niej mówi. Nie jest zazdrosny. Cieszy się z naszych sukcesów. Gdy mamy problem wspólnie go rozwiązujemy. Motywuje do działania. Pomaga w realizacji celów. Nie użala się tylko nad sobą. Jeśli coś obieca, to dotrzyma słowa. Z radością wraca do domu. Ma do nas zaufanie i powierzy nam swoją troskę. Nie jest skąpy. Dba o nasze potrzeby związane z seksem. Fajnie by było, gdyby jeszcze trzymał nas w miejscach publicznych za rękę, a podczas rozmowy patrzył w oczy i lubił się przekomarzać, ale nie był złośliwy. W ogóle interesował się tym co nas dotyczy.

A jeśli został zraniony i nie potrafi nikomu zaufać, nie cieszy się z naszych sukcesów bo inaczej rozumie słowo sukces. Nie potrafi wspólnie rozwiązywać problemów, bo zawsze musiał polegać tylko na sobie i jest złośliwi bo się boi porzucenia? To wszystko nie świadczy o miłości bo zręczny flirciarz potrafi udawać takie zachowania. O miłości świadczy fakt, że dzieli się pieniędzmi.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Drdrd napisał:

Najgorsza rzecz to tkwić w związku z facetem, który niszczy kobiecość,musisz go pogonić. Stracisz szacunek do siebie.

Już straciłam a jemu jest wygodnie i trudno pogonić.Taki cwaniaczek.

Gość Żona
2 godziny temu, Gość Drdrd napisał:

Powaga. Faceci często skąpi, szukają baby która mu urodzi dzieci ale nie będzie miała żadnych wymagań finansowych, wtedy dzielą się tylko jedzeniem. A jak chcą mieć partnerkę to dbają również o jej poczucie kobiecości, chcą żeby ładnie pachniała i była szczęśliwa.

Ja mojemu Rafałowi powiedziałam ze śmierdzi to widzę ze zaczął kupować nawet innym lafiryndom nie tylko sobie na bezcłowej .Hmm fajnie ze wiem.Szkoda ze dopiero teraz wiem ze jestem druga żona ze ma z innymi dzieci na boku ze ze znowu kolejna jest w ciąży,że ma hpv i mnie zarazil ze ma tyle długów i nadciąga mnie na kredyty ze chciał mnie tylko wykorzystać.Jak mi groził nie raz chciał zabić ze być może skrzywdził córkę ze odrzuca syna. Że krzywdzi zwierzęta ze na każdym kroku oszukuje i ma wieczne tajemnice.Ze kradnie ze,brał narkotyki i jest uzależniony od leków. Oraz masę innych rzeczy.

Gość Żona
1 godzinę temu, Gość Pierdu pierdu napisał:

A jeśli został zraniony i nie potrafi nikomu zaufać, nie cieszy się z naszych sukcesów bo inaczej rozumie słowo sukces. Nie potrafi wspólnie rozwiązywać problemów, bo zawsze musiał polegać tylko na sobie i jest złośliwi bo się boi porzucenia? To wszystko nie świadczy o miłości bo zręczny flirciarz potrafi udawać takie zachowania. O miłości świadczy fakt, że dzieli się pieniędzmi.

Zraniony czym?To on rani.Nie dzieli się z nikim .Kupi coś komuś jak ja mu powiem nigdy sam od siebie.Skapy strasznie.To ja go nauczyłam ofiarności. 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Facet, który kocha nie musi tego ciągle powtarzać. To samo jeśli chodzi o komplementy. Świadczą o tym jego czyny. Planuje wspólną przyszłość i o niej mówi. Nie jest zazdrosny. Cieszy się z naszych sukcesów. Gdy mamy problem wspólnie go rozwiązujemy. Motywuje do działania. Pomaga w realizacji celów. Nie użala się tylko nad sobą. Jeśli coś obieca, to dotrzyma słowa. Z radością wraca do domu. Ma do nas zaufanie i powierzy nam swoją troskę. Nie jest skąpy. Dba o nasze potrzeby związane z seksem. Fajnie by było, gdyby jeszcze trzymał nas w miejscach publicznych za rękę, a podczas rozmowy patrzył w oczy i lubił się przekomarzać, ale nie był złośliwy. W ogóle interesował się tym co nas dotyczy.

No właśnie dokładnie tak