Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ

Bral okresu

Polecane posty

Gość XYZ

Cześć wszystkim, od tygodnia nie mam okresu, w 5 dniu spóźnienia zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywnie. Seks uprawialiśmy w dni plodne ale z prezerwatywa i wytryskiem poza mną. Nie miałam żadnych objawów miesiączki tj. Bol brzucha i piersi. Czy możliwe że test zrobiony za wcześnie? Na instrukcji pisało ze jeśli jest juz po terminie spodziewanej miesiączki to mozna o kazdej porze dnia wiec zrobiłam wieczorem. Ten test ma podobno wykrywac 2-3 dniowa ciążę. 

Gość ksiazkowymol

jesli gumka nie pekla i sie nie zsunela to raczej malo prawdopodobne.. chociaz.. podobno moze peknac i mozna tego nie zauwazyc, ciezko stwierdzic, ja dlatego biore tabletki vines, tu jestem zabezpieczona jak trzeba. Jesli okres nie przyszedl to najlepiej jak zrobisz bete z krwi one sa najpewniejsze. Jesli to nei ciaza to do lekarza po tabletki na wywolanie

Gość Polla

A skąd pewnść że były to dni niepłodne? jakoś je wyznaczasz? ja od kilku miesięcy używam testera ze śliny, jest wielokrotnego użytku- więc wychodzi taniej niz takie z apteki, sój kupiłam w necie. Dokładnie wiem co z moją owulacją i kiedy nawet krótkie igraszki bez gumki to ryzyko