Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti

Czy takie zachowanie może oznaczać, że Ex chce wrócić?

Polecane posty

Gość Beti

3 miesiące temu zerwał ze mną facet, po ponad 4 letnim związku (mamy obydwoje po 24 lata). Było to bardzo gwałtowne zerwanie, nie spodziewałam się tego kompletnie. On się tłumaczył, że to nie to co kiedys, wypalił się, ze za duzo awantur robiłam, nie pasujemy do siebie itp. Takie masło maślane, nic konkretnego.

Starałam się o niego po zerwaniu bardzo, pisałam, dzwoniłam, jeździłam do niego, nic do niego nie przemawiało, nie chciał nic ode mnie. Szybko zaczął się spotykac z inną dziewczyną, więc odpuscilam, gdy się o tym dowiedziałam. Od około półtora miesiąca nie mielismy wcale kontaktu, az pewnego dnia odezwał się do mnie pytajac co slychac itp. Po kilku dniach znowu napisał i tak zaczął nawiązywać ze mną kontakt na nowo, cały czas wypisując do mnie. Wiem ze z tamta dziewczyna nic nie wyszło, szybko sie zaczelo i szybko skonczylo. W normalnych okolicznosciach pomyslalabym, ze Ex szuka kontaktu, bo chce wrocic. Ale on sam zaznacza, ze nie widzi opcji, bo wie jak bardzo mnie skrzywdził itp i on jest zdania ze nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki. Mówi, ze chce sie tylko przyjaznic....

Ale po co mu przyjazn z byłą dziewczyną? Zwłaszcza kiedy wie, jaki żal do niego mam za to ze tak szybko sie pocieszyl i szybko zerwał ze mną i ja nie jestem az tak przyjacielsko do niego nastawiona po tym wszystkim... Myślicie, ze może mówić co innego, a jednak w głowie miec inny plan? Jeszcze zaproponował spotkanie, na razie sie nie zgodzilam.

Gość Gości

Mi się wydaje, ze chce zbadac grunt i powoli cię przygotowac na to ze chce wrocic. Pewnie liczy sie z tym, ze jakby od razu wyskoczyl z propozycja powrotu do siebie, to dostalby od ciebie kosza na starcie i tyle by bylo z jego staran. A tak to chce ci zamydlic oczy, stac sie twoim przyjacielem a potem pewnie zaatakowac w najlepszym momencie 😜

No bo sory nie oklamujmy sie, nie pisalby do swojej bylej z propozycja przyjazni... No chyba ze jest samotnikiem i nie ma innych osob, z ktorymi by mogl porozmawiac xd