Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

To oczywiste ze ktos wychowany przez rodzicow urodzonych w latahc 50tych ma inne podejscie do zycia niz ktos wychowany przez rodzicow urodzonych w latach 70tych

Polecane posty

Gość Proste

No ale co w zwiazku z tym? Chyba o to właśnie chodzi, żeby znaleźć sobie osobę, z którą będzie się mialo podobne spojrzenie na świat a nie na siłę szukać 20latki z zupełnie innego pokolenia? Dorosnij człowieku. 

Gość gosc

ale ja mam 40 lat i tylko dwa razy w zyciu bylem w kinie z dziewczyna

wiec logiczne jest ze chcę sie najpierw pospotykac , porandkowac, tak jak bym mial 20 lat

Gość Proste

No ale również jest logiczne, ze młoda dziewczyna na prawo randkowac z mlodymi chłopakami, którzy mają takie samo podejście do życia,. Świeżość i młodość jak ona prawda? Jesteś jakis uposledzony skoro nie rozumiesz podstawowych zasad tego świata. I nie jestes apetycznym kąskiem nawet dla rowiesniczki. Jeżeli faktycznie zależy ci na rodzinie i na szczęściu to idź na terapię, popracuj nad sobą i modl sie, zeby zainteresowala się tobą kobieta 32-35 letnia... Bo póki co to twoje rowiesniczki mogą randkowac i mieć seks z mlodymi, przystojnymi ogierami z duzym K. Zejdz na ziemię 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Proste napisał:

No ale również jest logiczne, ze młoda dziewczyna na prawo randkowac z mlodymi chłopakami, którzy mają takie samo podejście do życia,. Świeżość i młodość jak ona prawda? Jesteś jakis uposledzony skoro nie rozumiesz podstawowych zasad tego świata. I nie jestes apetycznym kąskiem nawet dla rowiesniczki. Jeżeli faktycznie zależy ci na rodzinie i na szczęściu to idź na terapię, popracuj nad sobą i modl sie, zeby zainteresowala się tobą kobieta 32-35 letnia... Bo póki co to twoje rowiesniczki mogą randkowac i mieć seks z mlodymi, przystojnymi ogierami z duzym K. Zejdz na ziemię 

dzieki za rade, przemysle to

dotad uwazalem, ze zycie ma sie jedno i trzeba celowac wysoko

Gość Proste
10 minut temu, Gość gosc napisał:

dzieki za rade, przemysle to

dotad uwazalem, ze zycie ma sie jedno i trzeba celowac wysoko

Nisko to jesteś ty. Stary, gruby, łysy frustrat z malym fiootem ktoremu sie wydaje ze jest księciem. Kobiety po 30 to jeszcze młode, fajne kobiety i nie potrzebują takiego czegoś jak ty. Jesteś uposledzony umyslowo i nie dziwie się, ze jestes starym zjelczalym kawalerem. To sie nie zmieni, bo oprócz tego ze jestes pusty i prozny, masz małego i jesteś nieatrakcyjny. Nawet ludzie z pracy nie chcą z Tobą rozmawiać. Zalosne to. 

Gość Gosc

Ja bym cie nie chciala a mam 32 lata.

Gość mmm
46 minut temu, Gość Proste napisał:

Nisko to jesteś ty. Stary, gruby, łysy frustrat z malym fiootem ktoremu sie wydaje ze jest księciem. Kobiety po 30 to jeszcze młode, fajne kobiety i nie potrzebują takiego czegoś jak ty. Jesteś uposledzony umyslowo i nie dziwie się, ze jestes starym zjelczalym kawalerem. To sie nie zmieni, bo oprócz tego ze jestes pusty i prozny, masz małego i jesteś nieatrakcyjny. Nawet ludzie z pracy nie chcą z Tobą rozmawiać. Zalosne to. 

Kobiety po 30 to pruchno.

Gość Proste

Jestem brzydka maciora i pluje jadem,chcesz mnie bzykać?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość mmm napisał:

No wg ciebie na pewno tak. A dla mnie faceci po 30stce to dziady. 

Gość hehe
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

No wg ciebie na pewno tak. A dla mnie faceci po 30stce to dziady. 

😄

Gość Kinia
3 minuty temu, Gość mmm napisał:

Nawet takie cie nie chcą. 

Facet po 40 to juz 💩 i większość polskich januszy po 30 to 💩 nieliczni o siebie dbają. I bardzo nieliczni maja 💵, dlatego są atrakcyjni. Znaleźć mężczyznę w Polsce graniczy z cudem. Z tego powodu zwizalam sie z Niemcem. Jest super. Ma i wyglad i pieniądze. A życie zaczyna się po 30.drogie kobiety!!! Szukajcie Niemca bo Polacy to dno!!! 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość mmm napisał:

być może, ale nawet będac próchnem nie wyobrażam sobie uczyć 40 letniego brzydkiego zdziadziałego faceta jak sie chodzi do kina, itp rzeczy, które już 15 latek powienien mieć ogarnięte- bo przynajmniej parę razy ze szkoły powinien zaliczyć wyjście w miejsce publiczne. To juz chyba wolałabym samotne wybieranie trumny niż holowanie takiego aspołecznego nieudacznika  przez zycie

Gość Ola
5 minut temu, Gość gość napisał:

być może, ale nawet będac próchnem nie wyobrażam sobie uczyć 40 letniego brzydkiego zdziadziałego faceta jak sie chodzi do kina, itp rzeczy, które już 15 latek powienien mieć ogarnięte- bo przynajmniej parę razy ze szkoły powinien zaliczyć wyjście w miejsce publiczne. To juz chyba wolałabym samotne wybieranie trumny niż holowanie takiego aspołecznego nieudacznika  przez zycie

Dobre 👏 🥂 

Lepiej bym tego nie ujęła 🙂

Oczywiście podpisuje sie pod tym.