Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

90 procent atrakcyjych 25 letnich kasjerek w sklepach jest zajetych, wiec jak poznac dziewczyne bedac samotnym?

Polecane posty

Gość gosc

tylko badoo pozostaje?

Gość Ariel

90% ? Moim zdaniem 99%.

Gość gosc

to samo dotyczy fryzjerek

trafisz do ladnej fryzjerki powiedzmy 23 letnij i szansa ze ona da sie poderwac, bo jest wolna, jest minimalna

Gość Sebastian
27 minut temu, Gość gosc napisał:

to samo dotyczy fryzjerek

trafisz do ladnej fryzjerki powiedzmy 23 letnij i szansa ze ona da sie poderwac, bo jest wolna, jest minimalna

Prawdę mówisz. Spotkanie wolnej, ładnej i zgrabnej 23 latki to cud. Taka od dawna ma już chłopaka. Niestety. 

Gość iuii

przyjdż za 10 lat do tej kasjerki - będzie sama z cellulitem i porypanym bachorem wtedy rozłoży się przed tobą za pół darmo ( o ile kupisz bachorowi wyprawke do szkoły). Tylko po co komu zużyta korweta?

Gość asdsa

kasjerki i fryzjerki to target dla sebków i blokersów,przyszli beneficjenci pińcet plus,owszem są ładne ale inteligencją nie grzeszą ( bo kto normalny całe zycie pracuje na kasie?). Ja tam wolę ładne i oczytane studentki,takie które mozna w bibliotece spotkac i porozmawiać choćby o literaturze itp.

Gość Prawda
8 minut temu, Gość iuii napisał:

przyjdż za 10 lat do tej kasjerki - będzie sama z cellulitem i porypanym bachorem wtedy rozłoży się przed tobą za pół darmo ( o ile kupisz bachorowi wyprawke do szkoły). Tylko po co komu zużyta korweta?

Na co komu zuzyty stary cap zarabiający mniej niż 20000zl? Ani życia z nim sie nie użyje ani seksu dobrego. Facet konczysz sie juz. 2 lata i będziesz bezużyteczny 

Gość podryw tu i tam
12 minut temu, Gość asdsa napisał:

kasjerki i fryzjerki to target dla sebków i blokersów,przyszli beneficjenci pińcet plus,owszem są ładne ale inteligencją nie grzeszą ( bo kto normalny całe zycie pracuje na kasie?). Ja tam wolę ładne i oczytane studentki,takie które mozna w bibliotece spotkac i porozmawiać choćby o literaturze itp.

Dlatego trzeba się kręcić w pobliżu uczelni.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość asdsa napisał:

a kasjerka nie ma potencjału awansu na inne stanowisko?

Gość Prawitscheck_1985

Do mnie taka chyba robi podchody. Ładna z twarzy, ale bądźmy szczerzy, trochę grubaska. Albo nie wydaje mi całej reszty, albo daruje mi część kwoty. Wygląda to trochę tak, jakby po to, żebym am częściej zaglądał

Gość gosc
15 minut temu, Gość Prawitscheck_1985 napisał:

Do mnie taka chyba robi podchody. Ładna z twarzy, ale bądźmy szczerzy, trochę grubaska. Albo nie wydaje mi całej reszty, albo daruje mi część kwoty. Wygląda to trochę tak, jakby po to, żebym am częściej zaglądał

i co, będzie coś z tego?

Gość Prawitscheck_85
28 minut temu, Gość gosc napisał:

i co, będzie coś z tego?

A co ma być? Prawdopodobnie nic nie będzie, chociaż niezbadane są wyroki boskie...

Gość vvv
16 godzin temu, Gość asdsa napisał:

Ja tam wolę ładne i oczytane studentki,takie które mozna w bibliotece spotkac i porozmawiać choćby o literaturze itp.

One też są zajęte.

Gość biedna studentka

Sporo studentek siedzi na kasie by zarobić gdy mają niezamożnych rodzicow.

Gość gość

A co mają robić gdy są po szkole handlowej lub fryzjerskiej i od dzieciństwa marzyły o takiej pracy?😜

Gość Realista

Gdybyś był przystojny to by nie mówiły że są zajęte

Gość Jajko

Jak ma 25 lat i wciąż ma taką g*wnorobotę jak kasjerka, fryzjerka itp. to nie warto nawet do niej startować gdyż wiadomo że to jakieś niziny społeczne bez wykształcenia ani ambicji.

Jedyne akceptowalne dziewczyny na takim stanowisku to studentki i to wczesnych roczników gdyż one prawdopodobnie są tam tylko tymczasowo żeby sobie dorobić i niedługo przeskoczą do jakiejś lepszej roboty.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Jajko napisał:

Jak ma 25 lat i wciąż ma taką g*wnorobotę jak kasjerka, fryzjerka itp. to nie warto nawet do niej startować gdyż wiadomo że to jakieś niziny społeczne bez wykształcenia ani ambicji.

Jedyne akceptowalne dziewczyny na takim stanowisku to studentki i to wczesnych roczników gdyż one prawdopodobnie są tam tylko tymczasowo żeby sobie dorobić i niedługo przeskoczą do jakiejś lepszej roboty.

co do kasjerki generalnie racja, ale fryzjerka jest chyba fryzjerka cale zycie