Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara

facet nie stara się już o mnie

Polecane posty

Gość Lara

Witam. Mam problem. Chociaż nie wiem czy mogę to nazwać problemem jako tako. Jestem z facetem 4 lata, od dwóch lat mieszkamy razem. Moim problemem jest to ze zdałam sobie sprawę ze mój facet po paru latach przestał pokazywać ze mu zależy. Kiedyś przynosił mi kwiaty, był wypachniony, ubrany w koszule. Wychodziliśmy z domu i spędzaliśmy czas miło. Teraz w wolny czas siedzimy w domu, on przy komputerze a ja ze swoimi zajęciami. Denerwuje mnie to, ponieważ zamiast w młodym wieku wykorzystywać jakos czas razem to jemu już przestało zależeć na tym. Druga sprawa to ze nie dostaje od niego kwiatów, żadnych upominków, nic co zazwyczaj facet daje swojej kobiecie żeby pokazać ze ja kocha. Nie interesuje się tym żeby raz na jakiś czas mnie rozmieścić i pokazać ze mnie kocha. Ja szykuje kolacyjki, wymyślam jak spędzić czas i gdzie by z nim pojechać a jemu to w sumie wszystko jedno. Kolejna sprawa to taka ze po paru latach oczekiwałam już zaręczyn z jego strony.. 😞 jesteśmy dorośli, mieszkamy razem a on mi się nawet nie oświadczył. Zaczynam czuć się nie kochana w tym zwiazku i mam wątpliwości. Czy można to jakos zmienic? 

Gość glsc

to kara za głupote - mieszkanie przed ślubem i sex przed ślubem

sama sie nie szanujesz to i ciebie nie szanuje, po co sie dla takiej starać? ja bym tez sie dla takiej nie starał

więc sie nie dziw ze jest jak jest

Gość vcxvxc

pewnie się dowiedział jakie życie jest drogie i mu się odechciało założenia rodziny

Gość Lara
13 minut temu, Gość glsc napisał:

to kara za głupote - mieszkanie przed ślubem i sex przed ślubem

sama sie nie szanujesz to i ciebie nie szanuje, po co sie dla takiej starać? ja bym tez sie dla takiej nie starał

więc sie nie dziw ze jest jak jest

Tak tez może być, ale zamieszkaliśmy razem ponieważ mieliśmy problemy z rodzicami i woleliśmy wyprowadzkę 

Gość Ffv

Najważniejsze, żebyś trzymała dziewictwo do ślubu!

Gość Gość

Facet nie musi kupować Ci prezentów, czy kwiatów, by pokazać, że Cię kocha. Ma również prawo mieć czas dla siebie. Ale z Twojej wypowiedzi wynika, że jest już znudzony wspólnym życiem. Możesz z nim o tym porozmawiać lecz nie nalegaj na prawienie komplementów, czy robienie upominków. Jeśli nic się nie zmieni, to odejdź. Wiesz jak będzie wyglądała przyszłość, a jesteś z nim dopiero 4 lata. Mężczyzna powinien mieć klasę i przede wszystkim poczucie humoru. Być dobrym kochankiem. Przy takim nigdy się nie nudzisz. Ja po 9 latach bycia w związku czuję się cały czas zakochana. Uczucie trzeba pielęgnować - wzajemnie. Z jednej strony, to męka i poczucie bezsilności. W razie czego, nie szukaj nikogo na siłę.