Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSC

COŚ MI SIĘ WYDAJE ŻE KISS TO OSZKAA CZYLI GRAFICZKA ZA 4000 MIESIĘCZNIE

Polecane posty

Gość GOSC

jako oszkaa była graficzką i robiła banery a teraz robi projekty, tak samo jak wtedy pracuje przy kompie i zawsze ma czas na kafe bo praktycznie całe dnie tu gnije, tak samo jak oszkaa ma swoje mieszkanie, no podobieństw mnóstwo, może troche bardziej rozgadana jest jako kiss ale może po prostu się wyrobiła lub zmieniła styl dla niepoznaki

no i odmłodziła się bo oszkaa to rocznik 1989 czyli 30stka a jako kiss twierdzi ze ma 27 lat, ale ona jest znana z odmładzania się, wtedy też kłamała z wiekiem i odejmowała sobie lata

Gość gosc
27 minut temu, Gość GOSC napisał:

jako oszkaa była graficzką i robiła banery a teraz robi projekty, tak samo jak wtedy pracuje przy kompie i zawsze ma czas na kafe bo praktycznie całe dnie tu gnije, tak samo jak oszkaa ma swoje mieszkanie, no podobieństw mnóstwo, może troche bardziej rozgadana jest jako kiss ale może po prostu się wyrobiła lub zmieniła styl dla niepoznaki

no i odmłodziła się bo oszkaa to rocznik 1989 czyli 30stka a jako kiss twierdzi ze ma 27 lat, ale ona jest znana z odmładzania się, wtedy też kłamała z wiekiem i odejmowała sobie lata

Smakosz to zarywaj ją może teraz sie uda

Gość gosc

no mi tez sie wydaje ze to ona, juz sie jej tak od paru tygodni przygladam

Gość gość

nie mogła wytrzymac bez pisania na kafe to wrocila jako projektantka kiss

Gość gosc
17 minut temu, Przemek xD napisał:

Mi oszkaa pisała że jest rocznik 1990

Oszkaa to jakaś ...?