Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Bylam zainteresowana prwnym facetem ale juz mi przeszlo.

Polecane posty

Gość Gosc

Fajny przystojny. Ale za bardzo musialabym zmieniac swoje plany pod niego dlatego zrezygnowalam. Niech sobie zyje. Doszlam do wniosku ze facet jest tylko dodatkiem w zyciu kobiety. Nie jestem typem baby ktora uwiesza sie na facecie, chce byc jego utrzymanka. Wole byc wolna samodzielna singielka.

Gość gosc

fajny facet niefajnie konczy hehe

Gość gość

Każda stara panna tak sobie tłumaczy.

Gość pynto

Duże jądra miał ?:classic_cool:

Gość gosc
Przed chwilą, Gość pynto napisał:

idealnie dopasowane :)))

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Każda stara panna tak sobie tłumaczy.

tak, to oczywiste, tak sobie tłumaczą, to że nikt ich nie chce albo mają w głowach wymagania z kosmosu a tacy już dawno zajęci

6 minut temu, Gość pynto napisał:

Takie? 

Gość Gosc
8 minut temu, Mariusz4 napisał:

tak, to oczywiste, tak sobie tłumaczą, to że nikt ich nie chce albo mają w głowach wymagania z kosmosu a tacy już dawno zajęci

Juz nawet nie wchodze w dyskusje z golodupcami z tego forum. Nawet mi was nie zal samotniki 😅

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Juz nawet nie wchodze w dyskusje z golodupcami z tego forum. Nawet mi was nie zal samotniki 😅

nie pyskuj 

Gość Taka jedna
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Dokładnie. Oni nie rozumieja, ze lepiej być samemu niz z byle jakim fajfusem. Dla nich byle cipka była, chuda najlepiej. I żadnych innych oczekiwan od życia. 

Gość Sandra90212

Też z jednego zrezygnowałam. Pewnie myślał, że będę za nim biegać, ale ja nie z takich, więc się chyba przeliczył

Gość Konfederacja. W.i N.
22 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Fajny przystojny. Ale za bardzo musialabym zmieniac swoje plany pod niego dlatego zrezygnowalam. Niech sobie zyje. Doszlam do wniosku ze facet jest tylko dodatkiem w zyciu kobiety. Nie jestem typem baby ktora uwiesza sie na facecie, chce byc jego utrzymanka. Wole byc wolna samodzielna singielka.

Ale to koleżanki nie masz, że musisz to pisać mnie impotentowi ? oraz innym lewakom z kafe ? 0/10

Gość Gość

Dobrze że straciłaś zainteresowanie autorko, bo szkoda byłoby tego chłopaka dla ciebie. A tak to znajdzie sobie jakąś fajną dziewczynę. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobrze że straciłaś zainteresowanie autorko, bo szkoda byłoby tego chłopaka dla ciebie. A tak to znajdzie sobie jakąś fajną dziewczynę. 

dokładnie

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Gość napisał:

On juz z zadna nie bedzie bo jakby mial byc to juz by byl. Rez ma wygorowane wymagania dlatego jest sam. I niech sam bedzie.

1 godzinę temu, Gość Taka jedna napisał:

Dokładnie. Oni nie rozumieja, ze lepiej być samemu niz z byle jakim fajfusem. Dla nich byle cipka była, chuda najlepiej. I żadnych innych oczekiwan od życia. 

Z jednej strony, niby masz prawo robić ze swoim życiem co chcesz. Ale z drugiej strony niestety żyjemy w społeczeństwie. A Twoje podejście jest bardzo aspołeczne.

Tej oczywistości, że rodzina to budulec społeczeństwa nawet dzieci w szkołach są nauczane. I już mniejsza o to czy ta rodzina to będzie tradycyjnie K+M, jakaś patchworkowa, z dużą różnicą wieku i czy będą się zdradzać, czy też to będzie dwóch mężczyzn, czy jakiś trójkąt poliamoryczny itd. Ale do piernika jasnego, jak żaden facet nie pasuje, to może kobieta, albo jakiś trans? W każdym bądź razie w skali makro, Twoje podejście jest destrukcyjne społecznie (tak jak nie głosowanie jest destrukcyjne dla demokracji). I nie powinnaś się zdziwić, jak kobiety kiedyś będą karane za takie antyspołeczne postawy. Zresztą już są brakiem przywilejów podatkowych itd. (ale obrywa się też niewinnym facetom, bo nie można rożnicować prawa wg. płci). Ale jak widać kary te są zbyt mało dotkliwe i kiedyś jakoś te baby trzeba będzie jakimś przymusem ruszyć z tego lenistwa.

Gość gość

Ten wątek jest prawie w całości napisany przez 1 trolla, który robi tłok na tym forum swoimi fikcyjnymi postaciami. Z tematem włącznie.