Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Znowu się zauroczyłam... zupełnie jak w gimnazjum...

Polecane posty

Gość Gosc

Hej wszystkim.

Jestem na pierwszym roku studiów. Mam w grupie pewnego chłopaka, który od samego początku wpadł mi w oko. Niestety nie wiem za dużo o nim, bardzo rzadko przychodzi na zajęcia, czasem zobaczę go gdzieś w oddali na wykładach. 

O dziwo pierwszy wysłał mi zaproszenie do znajomych na Facebooku, a nie ma żadnej innej dziewczyny z naszej grupy. Polubił też kiedyś mój komentarz na fb. Zdziwiłam się, ale to i tak pewnie bez znaczenia... 

Ten chłopak to taki typowy przystojniak, wiem że dużo imprezuje, również uwielbia sport. Koleżanek pewnie też ma mnóstwo, podoba się każdej. 

W grupie nie zauważyłam żeby z kimkolwiek się zaprzyjaźnił jak narazie. Raczej zamieni słowo z którymś z chłopaków, ale trzyma się raczej z boku.

Pewnie i tak byśmy do siebie nie pasowali... coś czuje nawet, że może zrezygnować ze studiów w najbliższym czasie bo bardzo rzadko jak wcześniej wspomniałam się pojawia. 

No ale musiałam sie wygadać... :| 

Juz przejrzałam jego konta na portalach społecznościowych, poszukałem informacji o nim... dziewczyny raczej nie ma. 

Nie oczekuje rad, ale może ktoś był w podobnej sytuacji, mam nadzieje tylko, ze mi przejdzie... :I

Gość gość

prawdopodobnie będziesz brana od tyłu przez niego .

Gość Gosc

Może ktoś inny coś poważniej powie..?

Gość Gosc

Chciałabym jakoś zamienić z nim chociaż jedno słowo. A nie wiem jak to zrobić. Już bym miała jakiś pogląd jaki jest. A tak nic. Tylko otoczka.

Mialam szanse 2 tygodnie temu, ale niestety dopiero po czasie wpadłam na to jak mogłam to rozegrać ... heh.. także już przepadło 

Gość Gosc

Ciekawa tylko jestem czy jutro na zajeciach się w końcu pojawi. Bo widziałam go może ze dwa razy.