Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Czy istnieja w ogole mezczyzni,ktorzy nie korzystaja z uslug prostytutek ?

Polecane posty

Gość tja

Chyba nie...

Gość stary pråvik

Tak, ja nie korzystam. Jestem prawiczkiem 35+ i nie wyobrażam sobie siebie u divki. To obrzydliwe. 

5 minut temu, Gość tja napisał:

Chyba nie...

Co jesteś taka brzydka? 

Gość gosc
7 minut temu, Gość stary pråvik napisał:

Tak, ja nie korzystam. Jestem prawiczkiem 35+ i nie wyobrażam sobie siebie u divki. To obrzydliwe. 

To szacun.Jestes bardziej wartosciowy niz te oblechy.

Gość gość
8 minut temu, Momos napisał:

Co jesteś taka brzydka? 

Będziesz kpił, to będziesz wygnany... z forum.;)

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Będziesz kpił, to będziesz wygnany... z forum.;)

Prawda biorą jakieś koszmary potem chcą lepszy model. 

Gość gość
Przed chwilą, Momos napisał:

Prawda biorą jakieś koszmary potem chcą lepszy model. 

Po latach maska klowna spada i skutki są takie, że budzimy się w rozkroku. Co ty myślisz, że młodość nie ma swoich praw?

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Po latach maska klowna spada i skutki są takie, że budzimy się w rozkroku. Co ty myślisz, że młodość nie ma swoich praw?

Ma prawa nie ktòre są brzydkie jak noc,  można ładnie się stażeć.

Ci co chodzą, żony są brzydule  na inną nie stać. 

Gość gość

Ma prawa nie ktòre są brzydkie jak noc,  można ładnie się stażeć.

Ci co chodzą, żony są brzydule  na inną nie stać. 

Nie wiesz, że noc jest piękna? Księżyc, gwiazdy, przesuwające się chmury? Nie mów głupstw Memos.

Nie wiesz, że noc jest piękna? Księżyc, gwiazdy, przesuwające się chmury? Nie mów głupstw Memos.

Pisze wprost żona dba o sobie,

nie tylko, jak wychodzi

jest ładna nawet jak jest starsza.  Paszczur zaniedbał przez lata taki facet nie ma szans na inną to idzie czar prysł. 

Gość gość
1 minutę temu, Momos napisał:

Pisze wprost żona dba o sobie,

nie tylko, jak wychodzi

jest ładna nawet jak jest starsza.  Paszczur zaniedbał przez lata taki facet nie ma szans na inną to idzie czar prysł. 

Żonę masz? Super o niej mówisz. 

Żonę masz? Super o niej mówisz. 

Autorka jest brzydka, by nie była, to miał by w domu. 

Jest piękna dbamy o siebie, co nie dbają o siebie no còz, każdy ma tak jak dba, jak sobie pościeli. 

Gość gość
2 minuty temu, Momos napisał:

Autorka jest brzydka, by nie była, to miał by w domu. 

Jest piękna dbamy o siebie, co nie dbają o siebie no còz, każdy ma tak jak dba, jak sobie pościeli. 

Aleś przeanalizował. Weź się Momos. Każdy przypadek jest inny i mi tu ludzi nie oceniaj, a będziesz zdrowszy i może zdejmiesz tę czapkę z rogami.;)

Wiesz, nie każdy ma tak jak sobie życzy. Życie jest lekko skomplikowane i bywa, że nie masz na niego wpływu.

Żeby nie było, na żadnego paszteta bym nie zamienił. 

Każdy ma tak jak chce, więc jaki tu problem? ma jakąś psychiczną sobie brał psychiczną do kogo pretensje. 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Aleś przeanalizował. Weź się Momos. Każdy przypadek jest inny i mi tu ludzi nie oceniaj, a będziesz zdrowszy i może zdejmiesz tę czapkę z rogami.;)

Wiesz, nie każdy ma tak jak sobie życzy. Życie jest lekko skomplikowane i bywa, że nie masz na niego wpływu.

Gość gość

Każdy ma tak jak chce, więc jaki tu problem? ma jakąś psychiczną sobie brał psychiczną do kogo pretensje. 

Nie zgadzam się. Jak człowiek młody to inaczej rozkminia. Żeni się, bo mysli że to na forewer end ewer, bo ciąża itp. i potem tkwi w tym szambie po pachy. Potem szuka zapomnienia w ramionach prostytutki czy innej kobiety. Tacy ludzie są, nie wiesz? Ej, dlaczego mamy pretensję do garbatego, że ma dzieci proste? Otóż to, nie wiemy tego ale pretensje mamy. 

Nie zgadzam się. Jak człowiek młody to inaczej rozkminia. Żeni się, bo mysli że to na forewer end ewer, bo ciąża itp. i potem tkwi w tym szambie po pachy. Potem szuka zapomnienia w ramionach prostytutki czy innej kobiety. Tacy ludzie są, nie wiesz? Ej, dlaczego mamy pretensję do garbatego, że ma dzieci proste? Otóż to, nie wiemy tego ale pretensje mamy. 

Jak tak będziesz rozkminiał taką samą rozkminę weżmiesz, pretensje do rozkminiania.

Gość gość

Jak tak będziesz rozkminiał taką samą rozkminę weżmiesz, pretensje do rozkminiania.

Kobiety tak mają.;) A twoja żona nie? Nie rozkminia za dużo? Co robisz? Gdzie jesteś? Co działasz w necie? Co tak długo wracasz z miasta? Co nie odpisujesz na sms? A dlaczego dzisiaj założyłeś spodnie w kant? Oj Momos, jesteś młodym mężem?

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Kobiety tak mają.;) A twoja żona nie? Nie rozkminia za dużo? Co robisz? Gdzie jesteś? Co działasz w necie? Co tak długo wracasz z miasta? Co nie odpisujesz na sms? A dlaczego dzisiaj założyłeś spodnie w kant? Oj Momos, jesteś młodym mężem?

Pokazuję jak się śmieje z tych psycholi 🤣 nie interesuje się co piszę, może każdej chwili sprawdzić, w przeciwieństwie do was, dbanie o siebie jest w każdym aspekcie. 

Gość gość

Pokazuję jak się śmieje z tych psycholi 🤣 nie interesuje się co piszę może ważnej chwili sprawdzić w przeciwieństwie was, dbanie o siebie jest w każdym aspekcie. 

I ja się śmieję z niektórych tematów i problemów, co nie znaczy, że śmieję się z ludzi. Wiesz, problemy nastolatków są potężne i sam nim kiedyś byłeś, dlatego powinieneś rozumieć, że krosta na czole to koniec świata.;)

Mam taki dystans wasze problemy nie są problemami moimi, nie utożsamiam się z nimi, świętą Teresą nie jestem. 

Gość gość

Mam taki dystans wasze problemy nie są problemami moimi, nie utożsamiam się z nimi, świętą Teresą nie jestem. 

Może jesteś świętym Franciszkiem z Asyżu?;) Miłego dnia Momos.

20 minut temu, Gość gość napisał:

Może jesteś świętym Franciszkiem z Asyżu?;) Miłego dnia Momos.

Miłego, nie ma  jak normalnie pisać, wprost, prawdy każdy się boi. 

Gość gość
18 minut temu, Momos napisał:

Miłego, nie ma  jak normalnie pisać, wprost, prawdy każdy się boi. 

Bo prawda ludziom się nie podoba Momos. Ludzie nie lubią być oceniani. Ludzie lubią obłudę i zakłamanie dlatego choćby forum wygląda jak rupieciarnia. Zobacz, kiedy ja napiszę, że jesteś dwulicowy i ubierasz się jak Szopen po koncercie to zaraz mi odpiszesz w stylu; wal się na ryj. To przykład, bo wiem że nic takiego mi nie powiesz. Ale tak się kręci ten sztuczny świat i dlatego tak mało jest rozmów.

5 minut temu, Gość gość napisał:

Bo prawda ludziom się nie podoba Momos. Ludzie nie lubią być oceniani. Ludzie lubią obłudę i zakłamanie dlatego choćby forum wygląda jak rupieciarnia. Zobacz, kiedy ja napiszę, że jesteś dwulicowy i ubierasz się jak Szopen po koncercie to zaraz mi odpiszesz w stylu; wal się na ryj. To przykład, bo wiem że nic takiego mi nie powiesz. Ale tak się kręci ten sztuczny świat i dlatego tak mało jest rozmów.

Są chorzy ludzie, nie jestem świętym oj nie, wystarczy sprowokować taką osoba pokazuje innym  co jest warta, sam nie oceniam, jedyna metoda takie osoby znaly swoją wartość. 

Gość gość
13 minut temu, Momos napisał:

Są chorzy ludzie, nie jestem świętym oj nie, wystarczy sprowokować taką osoba pokazuje innym  co jest warta, sam nie oceniam, jedyna metoda takie osoby znaly swoją wartość. 

Tak, ja poznałam ludzi na forum którzy wyobraź sobie latami byli śliczni i układni. A potem kilka zdań, sytuacji i pokazali swoją twarz bez maski. To jest zadziwiające jak człowiek potrafi latami udawać. Wychodzę z założenia, że właśnie na forum, w necie nie ma co ściemniać. Oczywiście jeżeli nie szukasz korzyści tylko chcesz rozmawiać.

mysle ze cala masa, w zyciu znalem tylko kilku takich mezczyzn i obaj byli delikatnie to mowiac niegrzeszacy inteligencja

Gość Tom

No pewnie że istnieją i jest to zdecydowana większość

Lepsze pytanie jest takie czy istnieją kobiety ktore ani razu w życiu nie dały doopy za pieniądze albo przynajmniej tego nie rozważały

Nie muszę i nie korzystam. Nie potrafię uprawiać seksu z kobietą, do której kompletnie nic nie czuję.