Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Czy istnieja w ogole mezczyzni,ktorzy nie korzystaja z uslug prostytutek ?

Polecane posty

14 minut temu, Gość gość napisał:

Momos znowu wstałeś lewą nogą?

Jeszcze dobrze nie widzę to dobrze 😁 nic nie tracę. 

Gość gość
2 minuty temu, Momos napisał:

Jeszcze dobrze nie widzę to dobrze 😁 nic nie tracę. 

Też nie mogę zebrać myśli. Nie wyspałam się, kurde. Momos weź już nie wrzucaj świnek. Jak zobaczyłam to prosię, to coś mi się przypomniało. Kiedyś na studiach koleżanka w akademiku miała napis na drzwiach wejściowych: pomór świń, wstęp wzbroniony. Zgadnij czy ktoś wchodził.

Gość gość

Ja nigdy nie korzystałem z usług prostytutek a mam ponad 40 lat. Chociaż ostatnio kusi mnie aby to zrobić 😉 

Gość Gość
10 godzin temu, Gość gośććć :D napisał:

Jasne że są, problem w tym że są kompletnie olewani przez wszystkie kobiety bo one wolą przypadkowych gości spotkanych na imprezie. A jak taki porządny chłopak znajdzie miłość swojego życia to i tak ona już miała 5ciu lub więcej więc największy problem jest z kobietami.

Jaaasne... ja jako dziewica spotykalam w wiekszosci mocno zuzytych facetow.  A to jakies romanse.  A to przygody jednonocne. A to jeden gosciu, gorliwy katolik i kamerzysta koscielny  (!) miał układ pt. friends with benefit, choc mnie tez chcial do lozka zaciagnac (wtf?!)

Raz spotkalam prawiczka ale on wiedzac,  ze jestem dziewica i tak wolal romans z jakas doswiadczona ale mlodsza z 6lat ode mnie niz sprobowac zwiazku ze mna. 

Zatem nie pisz bzdur bo prwda taka, ze to faceci czesciej sie ku.rwią! 

8 minut temu, Gość Gość napisał:

Jaaasne... ja jako dziewica spotykalam w wiekszosci mocno zuzytych facetow.  A to jakies romanse.  A to przygody jednonocne. A to jeden gosciu, gorliwy katolik i kamerzysta koscielny  (!) miał układ pt. friends with benefit, choc mnie tez chcial do lozka zaciagnac (wtf?!)

Raz spotkalam prawiczka ale on wiedzac,  ze jestem dziewica i tak wolal romans z jakas doswiadczona ale mlodsza z 6lat ode mnie niz sprobowac zwiazku ze mna. 

Jesteś dziewicą pod pachami. 

Gość Kusiciel
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Myśl, to nie kosztuje. Jakby nie było Qrew to i Qrwiarzy by nie było, najwyżej bo sobie trzepali.