Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Snila mi się kobieta w której byłem zakochany pięć lat temu

Polecane posty

Gość Gość

Przepraszala mnie i przytulala, przepraszala bo zle się zachowala. Ja już o niej na codzień nie myślę i nie czuje nic. O co chodzi z tym snem

Gość gość

O to chodzi że marzysz o tym żeby cię przeprosiła. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

O to chodzi że marzysz o tym żeby cię przeprosiła. 

Właśnie nie

Gość gość

MNIE TEZ ŚNIŁ SIĘ DZIŚ MĘŻCZYZNA..tylko z całą swoja rodziną:) dziwny sen bo byłam jakby duchem i wisiałam nad nimi i się im przyglądałam:)

Gość Gość

Teraz w życiu moim jest inna kobieta i tutaj owszem marze by mnie przeprosila, może to jakas projekcja tej obecnej, tylko wygląd inny

Nie przywiązuj uwagi do snow, to że akurat jakiś neuron Ci się odpalił nie musi o niczym świadczyć, a już na pewno nie na zasadzie znaku, może jakoś psychologiczny sygnał, skojarzyłes na ulicy kogoś podobnego, albo jakieś zachowanie itd. Ale nie ma sensu się nad tym zgłębiać

Gość Gość
8 minut temu, Matt_Dawg napisał:

Nie przywiązuj uwagi do snow, to że akurat jakiś neuron Ci się odpalił nie musi o niczym świadczyć, a już na pewno nie na zasadzie znaku, może jakoś psychologiczny sygnał, skojarzyłes na ulicy kogoś podobnego, albo jakieś zachowanie itd. Ale nie ma sensu się nad tym zgłębiać

Pochodzę z rodziny gdzie sny sie zawsze sprawdzaly, jak mialo byc cos złego to mojej matce się coś zawsze wyśni wcześniej, i nie sądzę że dlatego że neuron sie odpalil i przewidziala przyszłość

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Pochodzę z rodziny gdzie sny sie zawsze sprawdzaly, jak mialo byc cos złego to mojej matce się coś zawsze wyśni wcześniej, i nie sądzę że dlatego że neuron sie odpalil i przewidziala przyszłość

Jak uważasz, ja nie polecam takiego podejścia ale w końcu każdy może uważać jak chce 😉