Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WygladSieLiczy

Kobiety dla przystojniaków tracą głowę jeszcze bardziej niż faceci dla pięknych kobiet

Polecane posty

Gość WygladSieLiczy

Facet nawet jak jest na maksa oczarowany to i tak zachowuje przynajmniej resztki logiki która hamuje go przed podejmowaniem nieracjonalnych działań.

Kobiecie natomiast dla przystojniaka puszczają wszelkie hamulce. Porzuci dla niego całe dotychczasowe życie, pracę, rodzinę i wyjedzie za nim na koniec świata.

Gość Gość

Jak mu pałę będzie obrabiac idealnie to straci nie jedna a dwie głowy...

Gość Spokojnych myśli
Przed chwilą, Gość WygladSieLiczy napisał:

Facet nawet jak jest na maksa oczarowany to i tak zachowuje przynajmniej resztki logiki która hamuje go przed podejmowaniem nieracjonalnych działań.

Kobiecie natomiast dla przystojniaka puszczają wszelkie hamulce. Porzuci dla niego całe dotychczasowe życie, pracę, rodzinę i wyjedzie za nim na koniec świata.

Jak to dobrze,że mam sprawne hamulce u siebie i umiem czasem w porę hamować w życiu w różnych sytuacjach..Dobrze od czasu do czasu robić przegląd techniczny samej siebie i ciała i głowy...Polecam i kobietom i mężczyznom.

A poważniej istnieją i kobiety i mężczyźni którzy patrzą tylko na wygląd, bo kręci ich powierzchowność i oni są zdolni do pozbycia się osób ze swojego życia, pieniędzy, innych materialnych rzeczy, by tylko zaspokoić bliskość z daną osobą.

Ale istnieje też grono kobiet i mężczyzn,którzy oceniają i doceniają ludzi całościowo, patrzą na charakter, osobowość, a nie tylko na wygląd..i tacy ludzie z reguły myślą,zanim nacisną na gaz i zmienią na piąty bieg.

Gość Proste

Bo pięknych czy ładnych kobiet jest mnostwo a przystojnych mężczyzn tak niewielu 

Gość hehehe

na szczescie wszystkie ludzkie smiecie, nawet najpiekniejsze, zaczynaja brzydnac kolo 40. nie da sie wtedy patrzec na te paskudne ryje ;/ a kolo 50 to juz jest tragedia. wiec wyglad jest gowno warty ale dla wiekszosci jest najwazniejszy. ch/uj takim tepakom  w du/py 😄 puste ku/rwy

Gość Spokojnych myśli

Jak mawiała Coco Chanel-"Utrzymuj wysokimi swoje obcasy, swoją głowę i swoje wartości"

I tego sama się trzymam,tej myśli.

To, co najpiękniejsze w człowieku jest w środku.A zmarszczki mogą dodawać tylko uroku:)))

Gość hehehe

tak samo dodaja uroku jak osrana du/pa 😄

Gość Gość

To znaczy że jestem przystojny bo właśnie jedna slicznotka oszalala na moim punkcie

Gość Gość

Ty jesteś glupi jesli myślisz że sam wygląd może to spowodować, jesli kobieta się zakocha i poczuje chemie to owszem w czym może pomoc dobry wygląd ale nie musi. 

Gość Gość
21 minut temu, Gość hehehe napisał:

na szczescie wszystkie ludzkie smiecie, nawet najpiekniejsze, zaczynaja brzydnac kolo 40. nie da sie wtedy patrzec na te paskudne ryje ;/ a kolo 50 to juz jest tragedia. wiec wyglad jest gowno warty ale dla wiekszosci jest najwazniejszy. ch/uj takim tepakom  w du/py 😄 puste ku/rwy

Ta? Spójrz na taka shakire np . Nie u każdego 

Kobiety są bardziej emocjonalne, często wydaje im się że to co sprawia motylki w brzuchu to jest dla nich dobre. Faceci też dają się ponieść żądzom ale te szybciej przechodzą i wtedy patrzą bardziej obiektywnie, faceci wolą analizować. Dlatego faceci często zachowują się z wyrachowaniem, co też nie jest dobre.

Gość Gość
29 minut temu, Gość hehehe napisał:

Ojej, ludzie umierają przez choroby to zdrowie też nie ma znaczenia bo i tam wszyscy umrzemy. Pocieszanie się. Być 40 lat ładnym, a nie być nigdy to ogromna różnica.

Gość STAROCIOTKA
27 minut temu, Matt_Dawg napisał:

Dlatego faceci często zachowują się z wyrachowaniem, co też nie jest dobre.

TO NIE TYLKO JEST DOBRE ALE I KONIECZNE W OBECNYCH CZASACH W KTORYCH KOBIETY KOMPLETNIE POZEGNALY SIE Z RACJONALNOSCIA.

Gość taki obraz wasz
11 godzin temu, Gość Proste napisał:

Bo pięknych czy ładnych kobiet jest mnostwo a przystojnych mężczyzn tak niewielu 

Jest dokładnie odwrotnie.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Proste napisał:

Gdzie niby te piękne kobiety, bo chętnie bym tam pojechał?

Gość taki obraz wasz
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Gdzie niby te piękne kobiety, bo chętnie bym tam pojechał?

Na pewno nie w Polsce 😄

Gość Mądra dziewczyna
6 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Na pewno nie w Polsce 😄

No to wyjedź stąd nieudaczniku. Ktoś cię na siłę trzyma? Obiektywnie, we wszystkich krajach jest znacznie więcej kobiet nadających się do związki niż mężczyzn. Polacy nie są najpiękniejsza nacja, do tego bieda i zaniedbanie. Jak Ci się tu dziewczyny nie podobają to droga wolna - zadna za tobą płakać nie będziesz. Pomoc ci się spakować?? 

Gość Gość

To prawda mam fake konto na tinderze z przystojnym kolesiem na zdjęciach i widzę jak kobiety się zachowują, nawet te przeciętne chce sexxu od razu

Gość Gosc
12 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Jest dokładnie odwrotnie

No na peewno 😂

Gość gość
49 minut temu, Gość Gość napisał:

To prawda mam fake konto na tinderze z przystojnym kolesiem na zdjęciach i widzę jak kobiety się zachowują, nawet te przeciętne chce sexxu od razu

to żaden sukces, traktują ciebie jak towar do zaliczenia i odhaczenie ze ładnego zaliczyły. Jakby ci proponowały związki czy coś, to by oznaczało, ze masz dla nich jakąś wartośc.  to wynika z biologii, ponieważ kobieta ponosi ryzyko zajścia w ciązę, to do przypadkowego seksu, po którym jest duze ryzyko, ze tatuś nie zajmie sie potomstwem wybiera sie najczęsciej najlepszy  gentycznie towar. Zeby jakos ryzyko sie zwróciło i chociaż dzieciak ładny był. Tak więc to tylko instynkt gatunkowy, a nie ty .

Gość gość
58 minut temu, Gość Gość napisał:

i to normalne, jestem raczej brzydka, jak trafia mi sie tylko do seksu chetny, to pewnie że  wybieram  ładnego a nie brzydkiego.  skoro lepsze samo w ręce wchodzi, bez zabiegania i starania to why not? Bo tu chodzi tylko o wrażenia estetyczne i popęd i przygodę, a nie budowanie znajomości. Do związku wyglad mógłby być gorszy  ale za to zaczełoby sie zwracanie uwagi na charakter,  rozum, zaradność zyciowa, podejście do zycia, sposób spedzania wolnego czasu.

U kochanka to nie jest wazne, bo co mnie obchodzą takie sprawy. Tu liczy sie wyglad, zeby sie mył, był zdrowy, ile ma w gaciach i czy umie tego uzywać. Kogo obchodzi to co myslisz o zyciu i jaką literaturę lubisz?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

to żaden sukces, traktują ciebie jak towar do zaliczenia i odhaczenie ze ładnego zaliczyły. Jakby ci proponowały związki czy coś, to by oznaczało, ze masz dla nich jakąś wartośc.  to wynika z biologii, ponieważ kobieta ponosi ryzyko zajścia w ciązę, to do przypadkowego seksu, po którym jest duze ryzyko, ze tatuś nie zajmie sie potomstwem wybiera sie najczęsciej najlepszy  gentycznie towar. Zeby jakos ryzyko sie zwróciło i chociaż dzieciak ładny był. Tak więc to tylko instynkt gatunkowy, a nie ty .

Dlatego dzieciate są u mnie skreślone, przeciętne kobiety też bo pisałem z takimi i wręcz chwaliły się że bzykały się bez zobowiązań z jakimiś kolesiami, po co komu taka kobieta na stałe? Pewnie będzie zdradzać, takie tylko do łóżka i wykopać je jak będzie chciała czegoś więcej

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

i to normalne, jestem raczej brzydka, jak trafia mi sie tylko do seksu chetny, to pewnie że  wybieram  ładnego a nie brzydkiego.  skoro lepsze samo w ręce wchodzi, bez zabiegania i starania to why not? Bo tu chodzi tylko o wrażenia estetyczne i popęd i przygodę, a nie budowanie znajomości. Do związku wyglad mógłby być gorszy  ale za to zaczełoby sie zwracanie uwagi na charakter,  rozum, zaradność zyciowa, podejście do zycia, sposób spedzania wolnego czasu.

U kochanka to nie jest wazne, bo co mnie obchodzą takie sprawy. Tu liczy sie wyglad, zeby sie mył, był zdrowy, ile ma w gaciach i czy umie tego uzywać. Kogo obchodzi to co myslisz o zyciu i jaką literaturę lubisz?

Tylko że do związku nikt nie weźmie brzydkiej bo po 1 szkoda się z taką mieszać, dzieci wyjdą brzydkie a po drugie po swoich przygodach niech idzie do burrdelu a nie zawraca głowę normalnym ludziom.

Gość Gość

Dobrze że założyłem tego fake tindera i poznałem się trochę na kobietach, najgorsze są te niepozorne, przeciętne, one najszybciej wskakiwują na chuuja, lepiej się z takimi nie wiązać, one pewnie są najbardziej skłonne do zdrady. Robić pieniądze, zadbać o siebie i wyrywać minimum 7-8/10 niżej szkoda zachodu bo to tylko tzw łatwe pojemniki na speerme 

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dobrze że założyłem tego fake tindera i poznałem się trochę na kobietach, najgorsze są te niepozorne, przeciętne, one najszybciej wskakiwują na chuuja, lepiej się z takimi nie wiązać, one pewnie są najbardziej skłonne do zdrady. Robić pieniądze, zadbać o siebie i wyrywać minimum 7-8/10 niżej szkoda zachodu bo to tylko tzw łatwe pojemniki na speerme 

Rzyganie starego zalosnego kawalera. 

Napisały po prostu puste, mądre nie pisały. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tylko że do związku nikt nie weźmie brzydkiej bo po 1 szkoda się z taką mieszać, dzieci wyjdą brzydkie a po drugie po swoich przygodach niech idzie do burrdelu a nie zawraca głowę normalnym ludziom.

a kto mówi o zwiazku, koleś pisał o propozycjach seksu na  portalu randkowym.  Jest otwarty na seks, to kobiety piszą ze moga skorzystać. I tyle. Po drugie rozróznij dwie biologiczne sprawy - do rozwoju gatunku prawo do zapłodnienia samic powinni mieć najlepsi, to alfy. ale alfa nie nadaje sie do wychowania  potomstwa. więc wtedy macie szansę wy, przegrywy, którzy chętnie sie wymieszają nawet z baba z wąsem i nadwaga byle wreszcie móc zamoczyc. Wasza szansa otwiera sie dopiero po zaliczeniu przez kobiete przygody z lepszym genetycznie. Taki wasz koszt i tyle

22 godziny temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Jak mawiała Coco Chanel-"Utrzymuj wysokimi swoje obcasy, swoją głowę i swoje wartości"

I tego sama się trzymam,tej myśli.

To, co najpiękniejsze w człowieku jest w środku.A zmarszczki mogą dodawać tylko uroku:)))

Coco Chanel podsłuchiwała była szpiegiem. 

Nazistowska kolaborantka. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

a kto mówi o zwiazku, koleś pisał o propozycjach seksu na  portalu randkowym.  Jest otwarty na seks, to kobiety piszą ze moga skorzystać. I tyle. Po drugie rozróznij dwie biologiczne sprawy - do rozwoju gatunku prawo do zapłodnienia samic powinni mieć najlepsi, to alfy. ale alfa nie nadaje sie do wychowania  potomstwa. więc wtedy macie szansę wy, przegrywy, którzy chętnie sie wymieszają nawet z baba z wąsem i nadwaga byle wreszcie móc zamoczyc. Wasza szansa otwiera sie dopiero po zaliczeniu przez kobiete przygody z lepszym genetycznie. Taki wasz koszt i tyle

A czym się różni przegryw od brzydkiej kobiety haha to i to wskazuje na niski potencjał genetyczny, brzydkiej nawet ładny nic nie da bo obarczy dzieci swoimi słabymi genami. 

Jeśli chodzi o propozycje to wskazałem że nie warto wiązać się z takimi kobietami bo są nic nie warte, mogą mieć choroby po przygodach, w przyszłości mogą być bat skłonne do zdrady. Zero pożytku z takiej kobiety.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Rzyganie starego zalosnego kawalera. 

Napisały po prostu puste, mądre nie pisały. 

Wiem że pisała pustaczka, ale ja oceniam też na podstawie własnych obserwacji

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A czym się różni przegryw od brzydkiej kobiety haha to i to wskazuje na niski potencjał genetyczny, brzydkiej nawet ładny nic nie da bo obarczy dzieci swoimi słabymi genami. 

Jeśli chodzi o propozycje to wskazałem że nie warto wiązać się z takimi kobietami bo są nic nie warte, mogą mieć choroby po przygodach, w przyszłości mogą być bat skłonne do zdrady. Zero pożytku z takiej kobiety.

tym, że biologicznie facet chce zaliczyć jak najwięcej to i mniej przebiera, wystarczy okazja, nawet nie musi panny  ogladac jak ja weźmie od tyłu.